MOR – BATHROOM By VAN STAEYEN INTERIOR ARCHITECTS

Beyond the imagination.

Project Specs

Location:

非常感谢来自 VAN STAEYEN INTERIOR ARCHITECTS 予gooood的分享。
Appreciation towards VAN STAEYEN INTERIOR ARCHITECTS  for providing the following description:

安特卫普住宅中一个非常干燥的带壁炉的起居室,被改造成湿润的淋浴空间。被改造的部分包括地板和墙壁。未连接至屋顶的各层使空间看起来更开阔。

Antwerp mansion. A very dry area – living room with fireplace – was transformed into a wet room to fit in a full bath unit, including floor and walls.The walls are not fully extended up to the top leaving a very large sense of space.

▼变化色彩增加空间层次感,changing of colors creates a multi-level of space

▼未连接至屋顶的各层使空间看起来更开阔,the walls are not fully extended up to the top

木材纹理使空间更有质感,the wood texture create a quality space

▼淋浴隔间与其他功能分离,the bath space is separated with other functions

More:VAN STAEYEN INTERIOR ARCHITECTS

Post a Comment