Soft Loft by Line Architects

Soft, warm and cozy living space for a young creative couple

Project Specs

Location:

来自 Line Architects 对gooood的分享。更多请至:Line Architects on gooood 
Appreciation towards Line Architects for providing the following description:

该项目是为一对年轻而富有创意的夫妇而打造的居住空间。不同于普通的公寓,该项目位于建筑的顶层,并占据了楼顶的大部分面积。这里拥有城市中最好的视野之一。

Living space for a young creative couple. As a matter of fact it reminds more not an apartment, and the house on a roof from where one of the best panoramic kinds on a city opens.The apartments are on the top floor of the house and occupy most of it.

▼室内概览,overview

公寓空间被分为几个不同的功能区,分别设有私人露台。客厅的公共区域摆放着岛屿状的沙发,并配有墙壁投影;餐厅中造型独特的桌子可供7个人使用,与简约的厨房融合在同一个空间内。

The space is divided into several functional zones each with its own private terrace. The common area of ​​the living room with an island sofa and a projection on the wall, a dining room with an unusual table for seven and a minimalist kitchen are combined into one whole space.

▼客厅,living room

▼岛式沙发搭配投影墙壁,the common area of ​​the living room with an island sofa and a projection on the wall

   

▼厨房和餐厅区,kitchen and dining area

   

私人卧室被设计为一体化且隐蔽的双人空间,并配备以浴室和衣帽间。粗糙或柔和的纹理、简单或有冲击力的材料、冷或暖的色调,通过巧妙组合形成了一种柔和的对比。虽然空间中使用了具有工业感的元素和各种各样的材料,整体上却令人觉得十分柔和、温暖而舒适。

The private bedroom area is designed as a single and secluded space for two where the bedroom is combined with a bathroom and a dressing room. The character of the interior is based on soft contrasts where harmoniously combined rough and soft textures, simple and sound materials, cold and warm shades. Despite its industrial character and many different materials, the interior is very soft, warm and cozy.

▼主人卧室与露台相连,the master bedroom is joined with the terrace

▼从浴室望向卧室,bedroom view from the bathroom

▼开放式浴室,open the bathroom

▼室内细部,interior detailed view

▼粗糙或柔和的纹理、简单或有冲击力的材料、冷或暖的色调,通过巧妙组合形成了一种柔和的对比,the character of the interior is based on soft contrasts where harmoniously combined rough and soft textures, simple and sound materials, cold and warm shades.

▼衣帽间,dressing room

   

▼屋顶露台,roof terrace

▼户外休息空间,outdoor seating area

▼平面图,plan

Object: apartments
Location: Moldova. Kishinev.
Designing: 2016
Implementation: 2018
Authors of the project: Dmitry Petrov, Ekaterina Rodina.
Photographer: Oleg Bajura
Main materials: brick, glass, concrete, plywood, ceramics, metal, wood, textiles
Floor coating: epoxyt floor
The area of ​​the apartment is 171.4 m2.
Area of ​​terraces: 87.3 m2
Ceiling height: 2.9 m
Illumination: centrsvet, davide groppi, vitra, ikea
Furniture: living divani, b & b italia, vitra, zampieri, ikea
Sanitary engineering: agape design

More:Line Architects,更多请至:Line Architects on gooood

Post a Comment