MacArthur Annex, U.S.A by Baran Studio Architecture

An office park intended for small entrepreneurs in 33 shipping containers

Project Specs

非常感谢来自 Baran Studio Architecture 对gooood的分享。更多关于他们 Baran Studio Architecture on gooood.
Appreciation towards Baran Studio Architecture for providing the following description:

MacArthur Annex是Baran Studio Architecture对办公和商业建筑模式的一种全新尝试,项目于2017年在Oakland最繁忙的轨交车站附近落地。

MacArthur Annex is a new kind of office and retail park is landing in Oakland’s trendy Temescal neighborhood.

▼建筑鸟瞰,aerial view

▼从BART通道看建筑,View from BART access

▼从MLK看建筑,View from MLK

▼从40th St看建筑,View from 40th St

▼建筑入口,entrance

▼啤酒广场,Beer garden

▼啤酒广场细部,Beer garden details

这个项目由33个集装箱组成,改造成三层混合用途空间。综合体于2017年竣工,提供24间私人工作室和办公室,每间约150平方英尺,以及3个面向街道的零售店,咖啡厅和毗邻啤酒花园的餐厅。这是一个独特的开发项目,因为它是一个面向小企业家的办公园区。

▼功能模块分析,Function modules analysis

Sustainably built and solar-powered, MacArthur Annex features 33 shipping containers transformed into three stories of mixed-use space. The complex that was completed in 2017, provides 24 private studios and offices, each approximately 150 square feet, as well as 3 street-facing retail outlets, a coffee shop and a restaurant with adjoining beer garden. This is a unique development in that it’s an office park intended for small entrepreneurs. And there’s a need for that in the market.

▼立面细部,facade details

  

▼建筑内部庭院,courtyard

▼走廊,corridor

▼在庭院仰望,looking up from courtyard

经济实惠的租金和靠近BART(公共交通)使这些空间对创意小企业主非常有吸引力。目前的租户包括老式唱片店,装有自制和有机产品的药剂师,花艺家的工作室空间,塔罗牌和掌上读者,图形艺术家,珠宝设计师等等。本地的私人经济在这里蓬勃发展,创造了一个欣欣向荣的商业空间。

The affordable rents and proximity to BART (public transit) make these units very attractive to creative small business owners. The current tenants include everything from a husband-and-wife owned vintage record shop, an apothecary stocked with homemade and organic products, studio space for a floral artist, a Tarot and Palm reader, graphic artists, jewelry designer and more.

▼不同类型的商店,interior view, different type of shops

▼建筑室内,interior view

这个项目同时旨在成为环境友好型的地产开发范例。除了由太阳能电池板供电外,集装箱的墙壁主要由窗户组成,产生自然光,热量和气流。一个低维护的绿色墙壁和室外空间将节省水,并且二手集装箱本身的使用是材料的有效使用。集装箱的重复使用可能是Oakland本地项目发展的一个新趋势,甚至可能在全世界范围内成为新的潮流。

The Annex also aims to be an environmentally friendly development. In addition to being powered by solar panels, the containers’ walls are composed mostly of windows, creating natural light, heat and airflow. A low maintenance green wall and outdoor spaces will save on water, and the use of the secondhand shipping containers themselves is an efficient use of materials, its backers say. The reuse of containers maybe a new trend in Oakland, and even potentially around the world.

▼施工过程,construction site

▼总平面图,site plan

▼首层平面图,ground floor plan

▼立面图,elevation

项目名称 / project name:MacArthur Annex
建筑公司 / company:Baran Studio Architecture
公司网站 / Website:http://www.baranstudio.com/
联系邮箱 / contact e-mail:hello@baranstudio.com
项目设计 & 完成年份 / Design year & Completion Year:2017
主创及设计团队 / Leader designer & Team:Matt Baran, Travis Tarr, Ryan Heath, Cheryl Lima
项目地址 / Project location:644 40th St, Oakland, CA, 94609
建筑面积 / Gross Built Area (square meters):460
摄影师 / Photo credits:Benedicte Lassalle
合作方 / Partners:NA
客户 / Clients:Cal Inman

More: Baran Studio Architecture 更多关于他们 Baran Studio Architecture on gooood.

Post a Comment