The Lime Barn / Skälsö Arkitekter

a new additional layer

Project Specs

Location:

非常感谢Skälsö Arkitekter将以下内容授权gooood发行。更多请至:Skälsö Arkitekter on gooood 
Appreciation towards Skälsö Arkitekter for providing the following description:

Bungenäs石灰石仓库建于1910年,曾经是前石灰石矿场的一部分。旁边的两个砖炉曾让这座建筑成为Bungenäs最具特色的建筑之一。该建筑在石灰石工业中扮演者十分重要的角色—石头在高高的砖炉内烧制之后运输前会送到仓库储存。

1963年,Bungenäs地区被瑞典军方占领,石灰石工业就此停息,仓库弃用。

The Bungenäs Lime Barn was built as a part of the former lime stone quarry in 1910. Its two brick ovens make it one of the most characteristic buildings in the area of Bungenas. It played a very important role for the lime stone industry; After the stone was burnt in the tall ovens, it was stored in the barn before shipping.

1963, the area of Bungenäs was taken over and used by Swedish military, the lime stone industry stopped and the barn was abandoned.

/wp-content/uploads/2014/06/_c_1jj5A8kIx5rSXGRSEc_g2wJwo4JtJzm3xza66JkI_pb6e3l4aq9H9C7L9glDGX2jsXFXD-ASKGeXt-bhyCn-xm6SvbwQ7Adl.jpg

2013年初仓库的整改修复工程正式启动,同年夏天对外开放。前石灰石仓库现在包含一个饭店、酒吧和艺术馆。

The winter 2013 a carefully conversion and restoration of the barn began, in summer time the same year it was ready to open. The former lime barn now contains a restaurant, bar and art gallery.

/wp-content/uploads/2014/06/_c_jmUmZcXmvbQXBbKXfhQjkfbOgt1L0vxpE4h3-4QO4D59RYlhzOPTTDHUMs0oPZSKPQIY8w6o9lNyJ7gx1LDZH-CIjI8udK2k.jpg

/wp-content/uploads/2014/06/_c_zofFu-uATfdtX9tO1R19EEEracJ0t9JFvzJW2lym1prVZP0QCftHDZLHlII8gyn9oFbn9TzJRzcPB5_ZDjpIC173qundiKLO.jpg

改造项目尽可能地减少对现有建筑的影响。饭店是新增的,呈现出来的是在原有构造基础上新添加的附加物,采用独立式设计、可根据需要替换或扩展。

The restoration was made to make as little impact as possible on the existing building. To make it function as a restaurant new structures were added, those are clearly shown as a new additional layer. They are almost freestanding and easily replaceable and expandable if necessary.

/wp-content/uploads/2014/06/_c_QST_hN0quY0AZLsoabysWPGmFwM2DH0d5cXwiGNt0Sr3iJTdwJ7nPM5gUhtA_NhdTA_nMwu7DmcnYO7PrI6-0zFqg1N4xg-o.jpg

为了提高室内亮度,入口处的木质门被从地基延伸到屋顶的玻璃门所取代。这也是精心设计的新元素,与现有结构和谐地融为一体。

To get more light into the space the former wooden entrance doors are replaced by floor to ceiling glass doors, also here they are clearly shown as a new addition, carefully made and clearly adapted to the existing structure.Skälsö Arkitekter负责该整改修复工程。

/wp-content/uploads/2014/06/_c_495EEAYkeODVkMqB7sSgxbvc1FcVcQC9LOVsnttUJNZrvR-B311u99YPP4-i62pHhl_EBu1__S6TGH7yggjWZrWoXZ-HST96.jpg

仓库内有一个大房间,房间内摆放了新的松木椅以协调宽敞的内部空间。木椅由Skälsö Arkitekter和Kristoffer Sundin合作完成。

The barn contains one big room and new pine wood chairs are made to match the large scale of the interior space, the chairs are designed by Skälsö Arkitekter in collaboration with Kristoffer Sundin.

The restauration and convertion was made by Skälsö Arkitekter.

/wp-content/uploads/2014/06/_c_uOtUSyX3uRnadUYeKRjf4xpn8faAINsGyKwfr26yemKhji4PgdifEVSxMjcl1tuV863HdvHhV0zqlggBZHKQhxnsc14p39WK.jpg

/wp-content/uploads/2014/06/_c_mX3PNQ1WCp7xYIZrfC0oP4GLd0_0MZndFFriog8wgtn2zG5TOlctG5tK1ESxVXD5k8fsdNdlkuApFVMq9G0hJ0dXw-ah-W0i.jpg

/wp-content/uploads/2014/06/_c_lBuqxYjGeHbBhkIq2A99r6J2jNdbnf30ia9M2umnWbAF8IjkXoW07TDreT-CsQH2Vo7MUgpoUUYue9sZRh_Pkg7DDmxzWmTw.jpg

/wp-content/uploads/2014/06/_c_oTEUvNxq4-jL3UxEIqTvDUNV5pbU2bn8bnj6Xoe7hGbKk1gnXe_1YLaGIClQGgLk47_QyJXoRPdRLKxstwaHsnZmJb9OfCk3.jpg

/wp-content/uploads/2014/06/_c_Mu674lsx6-nAaqWDSNWiWvt1VowPJR3k1ZOnpC2OfJ-17QYe_T6W1eE-AGNtOK_zcgLgKlI75QMUYrXzfOsyTIZY68B43dIq.jpg

/wp-content/uploads/2014/06/_c_7PB-wYPtCXNwX0zq6d81VCk1UJ31fcSRxmYtMvrqoWYjZUcmgue6nVGHb0FW-UpdwFvaMs1GWWuY93DPI5vtIZpzPuPUNdns.jpg

/wp-content/uploads/2014/06/_c_lmD7V-UXY4EMvGsg-pMohcT62M5eon5MNlOPUAjSfgGFVLtdQwHBB5NfOZEZXKIUk_t-iHjg23x1ao2i8C8_Vl2CuWahVknI.jpg

Architect: Skälsö Arkitekter
Address: Bungenäs, Gotland, Sweden
Year: 2013
Photographs: Anna Sundström
Client: Bungenäs Kalkbrott AB

MORE: Skälsö Arkitekter, 更多请至:Skälsö Arkitekter on gooood 

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment