GYWJ Case Study – Capturing attention by Yebin Interior Design

Upon entering a space, what really capture your eyes?

Project Specs

Location:

来自 叶梹室内设计工作室 对gooood的分享。更多关于:Yebin Interior Design on gooood
Appreciation towards Yebin Interior Design for providing the following description:

品牌林立的中国杭州地标性商业空间来福士中,本案拥有较为理想的空间层高。由此,作为设计方的YEBIN DESIGN希望“鱼眼式”强化中岛部分,用钢丝营造面,并辅以弧度,构成新的货架固定方式同时亦打通空间的连接,提升了整体关注度。

At Raffles City, the landmark business complex in Hangzhou, to stand out among all the brands is key. For the case of GYWJ, the ideal floor height drove YEBIN DESIGN towards the design that highlights the center island with a fisheye style. Strings of steel are placed together to create arced surfaces which is easily utilised to fix the display racks. The element is placed throughout the space and is an eye-catching element for the whole space.

▼商店外貌,exterior view

体量巨大的异形结构,趣味且完善地体现了“鱼眼式”的中岛,加之得天独厚的层高,视觉引力十足。

Vassive volume of geometrical structure is complementary to the fisheye island, giving a strong visual appeal in the high ceiling space.

▼趣味性的“鱼眼式”中岛,the fisheye island

大面积灰色结构型龙门架的使用,延承了品牌的简洁与力度,更使服装置于其中犹如点睛。对应GYWJ品牌的解构主义审美——整个空间集中、有层次、彼此和谐。用色与使用材料都极为简洁,充满后现代主义。

Big surfaces of grey structure is an extension of the simplicity and strength of the brand, a final touch to highlight the display installation. A reflection of the brand GYWJ’s deconstructionism aesthetics, the space is concentrated with layers that compliment each other. Lean choices of colours and materials are representatives of a postmodern taste.

▼大面积灰色结构型龙门架的使用,延承了品牌的简洁与力度,big surfaces of grey structure is an extension of the simplicity and strength of the brand

   

▼服装置于龙门架中犹如点睛,the structure is a final touch to highlight the display installation

无处不在的的弧度和细节变化,交错营造层次丰富的场景感。由简洁材料和统一色调组成的错位空间感,不由地引人驻足一探究竟。放眼空间,似有一种不可言说的未来感。进入空间,高低起伏,曲折通幽,主次分明,旨在连接。

The immersive environment with arcs and details create different layers and a variety of different scenarios. Layered spaces composed of simple materials and coherent colour pallets draw people to go into the space. Looking at it from afar, the space transcends a sense futurist feeling. Upon entering it, the interplay of different heights and paths carve out different levels of significances. Yet, everything is connected.

▼营造层次丰富的场景感,different layers and a variety of different scenarios

▼无处不在的的弧度和细节变化,the immersive environment with arcs and details

▼局部分析图/立体模型图,local analysis diagram/stereoscopic model

  

▼平面图,plan

▼剖面图,section

项目标签:叶梹室内设计
网站: www.yebindesign.com
邮箱: yebin.hi@163.com
位置:中国 杭州
类型:服装商业建筑
材料:包塑钢丝、铝、水磨石
面积:130平方
文章分类:建筑
标签:Hangzhou Interior Zhejiang 室内设计 杭州 浙江

More: 叶梹室内设计工作室 / Yebin Interior Design ,更多关于:Yebin Interior Design on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment