Vanessa Seward Melrose Place by WORD

Though filled with material luxury, the real worth lies in the nuance of the details.

Project Specs

Design Firm:

来自 Warren Office For Research and Design 对gooood的分享。更多关于他们:Warren Office For Research and Design on gooood
Appreciation towards Warren Office For Research and Design for providing the following description:

Vanessa Seward进驻美国的第一家实体店坐落于洛杉矶东部最著名的时尚街区Melrose Place。其门店设计恰如其分的彰显了该品牌的标志性颜色和独特风格。

The store, the first in the US for Vanessa Seward, sits on the east end of LA’s renowned fashion destination, Melrose Place. Occupying an existing storefront, the project’s exterior carries the brand’s identifying color, and hallmark details.

▼商店外观,exterior view

品牌进驻后,该实体店的内部装潢经历了全面的整修。长达30英尺的巨大天窗在主空间内开启,照亮了内部环境,也昭示了其奢华的内涵。空间下部四周环绕石质抽屉,其上覆盖蓝色衬垫,并搭配整合了黄铜板和照明系统的陈列装饰。位于中心区的大型石质展示柜拔地而起,如同与地板和周围展示柜连成一体。而嵌入中央展示柜的绿植盆栽则赋予该处一个印象深刻的标签。由欧洲黄榆木打造的天花板从前至后逐次依照纹理拼接。

The interior of the space was completely transformed. An enormous 30ft skylight has been cut into the roof, and brings natural light in to highlight the store’s luxurious materials. Custom blue steel and brass display panels, which utilize a modular solid brass display system with integrated lighting, sit atop stone-faced storage drawers lined with blue cushions. A large central stone figure grows from the matching floor, and is punctuated by an exuberant live tropical garden. These elements all exist below the floating European yellow elm ceiling, book-matched from front to rear. 

▼长达30英尺的巨大天窗在主空间内开启,an enormous 30ft skylight has been cut into the roof

▼主展示空间,the main display space

▼位于中央的展示柜仿佛与地面连成一体,a large central stone figure grows from the matching floor

▼定制的黄铜架展台,the customized display

更衣室由毛织物铺设,搭配定制配件营造了舒适私密的小空间。除此之外,定制的黄铜灯饰和黄铜配饰,榆木家具和8英尺高的玻璃转门,将空间细节推向极致。近乎所有的空间装饰都是结合展现的,如织物与石材,榆木和黄铜,天窗与陈列。该品牌商店设计的精巧之处并非考究的材料,而是充斥其中的各个细节。

Fitting rooms are extremely private, and are lined with wool fabric and custom furnishings. Further details are found in the custom brass light fixtures, elm furniture and 8’ tall glass pivot doors, framed in solid brass. Nearly every element here aligns with another – fabric to stone, elm to brass, skylight to display. Though filled with material luxury, the real worth lies in the nuance of the details.

▼更衣室,fitting room

▼更衣室定制家具细节,detail of the customized furniture

Project size: 1300 ft2
Completion date: 2016
Building levels: 1
Design Architect: Laurent Deroo Architecte
Executive Architect: WORD
Photographer: Taiyo Watanabe

More:Warren Office For Research and Design更多关于他们:Warren Office For Research and Design on gooood

Post a Comment