Urkids Infant School / Roberto Ercilla

Two short-side lighting, both long sides are closed.

Project Specs

来自Roberto Ercilla对gooood的分享。更多请至:Roberto Ercilla on gooood 

UrKids幼儿学校是一栋极为细长的白色5层高楼。建筑师将入口设置在了建筑长边的中心。建筑仅从两个短边采光,两个长边全为封闭式,其中东面长边采用了穿孔通风铝板幕墙,幕墙的图案来自一个三岁孩子的创作。建筑的短边采光面每一层都配有不同色彩的窗帘,当窗帘拉下来,建筑显现出五彩屏幕般的外观。

建筑室内中白色为基调色,采用了明黄色作为重要的配调色,以活跃空间氛围。

UrKids Infant School occupies a difficult solar Tops dividing opposite the Teaching Center.

An elongated body oriented NS solves the classroom program over 5 floors, including the ground floor.

Large openings on the short sides in contrast to the opacity of the rest.

The exterior is solved by a ventilated facade perforated steel trays.

The east façade has a strong role to complete a comprehensive public space. For its design was attended by users, children 3 years-who designed the images that compose child.

/wp-content/uploads/2015/08/_c_9dRf3j7VwculOFQfWzTvvJiehoyKGrPnCAe-bRVzIHJDMnlWtkR-7JgE29HvMHJ0Ze-cFEbwFk_fdOKEUKwC8qjLTf_mk-6j.jpg

/wp-content/uploads/2015/08/_c_fzYCepMvFYzyvLMwMCHRAJT8d4ZLg1ri46M_cMISO4kcVo1oX1vO4Ene7CPxbaB6umrmk34Y-Jpdn3sDTDVmhu_iYPe9ikgn.jpg

/wp-content/uploads/2015/08/_c_LeL8SuZBX4iBwGtdkTSvGsOua0l47-aF2QadX7bSqeCRwh5SseLkvIzBXopw538vMtq82Odi9SutNGouWdBFcw-gLzbHz7ze.jpg

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment