Dental Clinic Valencia by Fran Silvestre Arquitectos

Make the treatment a short break

Project Specs

Location:

感谢 Fran Silvestre Arquitectos 予gooood分享以下内容。更多关于:Fran Silvestre Arquitectos on gooood.
Appreciation towards Fran Silvestre Arquitectos for providing the following description:

该项目位于城市中心,旨在响应一家为客户提供个性化治疗方案的牙科诊所的需求。可追溯到上个世纪初的建筑布局,直接影响了该诊所的功能分区。

Located in the center of the city, the project arises to give response to a new clinic whose values are based on an extremely personalized treatment to the client. The layout of the building, which dates from the beginning of the last century, conditioned the distribution.

▼诊所接待大厅,reception hall © Jesús Orrico

设计团队统一了墙壁、地板和天花板的颜色,并使用了工作室设计的连续铺面。这种材料的色调被应用于木板和墙面的涂漆、柜台的实心表面、水龙头、按钮等地方,营造出与业主理想相符的诊所环境。深灰色调有意与牙科护理设备形成对比,并以这种方式来突出设备。入口大厅改善了不规则的空间,并创造出一种有趣的空间感。

▼走廊,corridor © Jesús Orrico

▼墙壁、地板和天花板的颜色统一,并使用了工作室设计的连续铺面,to unify the color of walls, floor and ceiling, using a continuous pavement designed by the studio © Jesús Orrico

▼休息室,lounge © Jesús Orrico

It was decided to unify the color of walls, floor and ceiling, using a continuous pavement designed by the studio. The tone of this material is applied to the lacquering of the wooden panels and the painting of the walls, to the solid surface of the counter tops, to the faucets, the push-buttons … etc. favoring an environment that responded to the idea of the owners. This dark gray tone intentionally contrasts with the necessary dental care devices, which are shown this way as the main elements of the activity. The irregular space is solved with the entrance hall, creating an interesting perception of space.

▼操作间,operation © Jesús Orrico

▼一墙之隔的操作间与诊疗室,a wall between the operation room and the examination room © Jesús Orrico

▼诊疗室,treatment room © Jesús Orrico

▼项目平面,plan © Fran Silvestre Arquitectos

More:Fran Silvestre Arquitectos。更多关于:Fran Silvestre Arquitectos on gooood.

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment