Westmoreland Pavilion by Murray Legge Architecture

Shaded by an undulating cloud cover

Project Specs

Materials:
Category:

来自 Murray Legge Architecture 对gooood的分享。更多关于他们请至: Murray Legge Architecture on gooood
Appreciation towards Murray Legge Architecture  for providing the following description:

Westmoreland公园内的凉亭以“云层”作为其基本的荫蔽形式。在炎热的晴天,云层为人们带来舒适的空间,并在地面上投射出被过滤的散射光,以及有趣的阴影图案。凉亭宛若真的云朵一般,与得克萨斯的蓝天形成强烈的反差。

Westmoreland Park Pavilion is based on a primary form of shading: cloud cover. A welcome sight on a hot sunny day, cloud cover offers a variety of diffuse and filtered light that constantly changes along with playful shadow patterns cast across the ground. Like cloud formations, the pavilion appears striking against the blue Texas sky.

▼凉亭外观,an overview of  the pavilion

钢制的遮板悬挂在结构之上,白色粉末涂层为之带来耐用且富有光泽的表面。钢架结构位于遮板上方,无法从地面看见。框架的构件皆后退于顶棚的边缘,渐变的形状使其可见性降至最低,立柱也仿佛消失在如波浪般漂浮的顶棚之中。

Profiled steel louvers, powder coated white to give them a durable, high gloss finish, are hung from the underside of the structure. The steel structure above the louvers was designed to be invisible from the ground; frame elements are held back from the edge and taper to minimize their visibility, while the columns seemingly disappear into the undulating, floating canopy. 

▼凉亭形态宛如漂浮的云朵, the canopy appears like floating cloud formations

▼钢架结构位于遮板上方,无法从地面看见,the steel structure above the louvers was designed to be invisible from the ground

凉亭是由预制生产的结构和紧固件在现场装配而成,因而几乎不需要在场地上进行焊接。焊接往往会破坏结构表面的保护层,并可能随着时间的流逝发生腐蚀。通过最大程度地减少焊接点,项目在维护和保养方面的花费得以大幅降低。

The structure was shop fabricated and assembled on site with mechanical fasteners. This approach meant that there were very few field welds on site. Field welding can damage the protective finish coating and create the potential for corrosion over time. By minimizing them, the lifetime maintenance costs of the structure were greatly reduced.

▼凉亭由预制生产的构件在现场装配而成,the structure was shop fabricated and assembled on site with mechanical fasteners

▼如波浪般起伏的形态, the undulating, floating canopy

   

凉亭坐落于社区的公园,其内部还有一些现场浇筑的桌椅,可用于野餐或聚会等一些日常的休闲活动。

Situated in a neighborhood public park, the pavilion includes long cast-in-place tables for informal gatherings like picnics and parties.

▼凉亭下的就座空间,seating area under the canopy

▼模型,model

▼设计草图,design sketch

▼场地平面图,site plan

▼遮板在地面上投射的图案,floor plan showing reflected louver topography

Project size:900 ft2
Completion date:2012
Building levels:1

More:Murray Legge Architecture,更多关于他们请至: Murray Legge Architecture on gooood

Post a Comment