Western Studio by goCstudio

A software engineer’s home and photography studio

Project Specs

Design:

非常感谢 goCstudio 予gooood分享以下内容。更多关于他们:goCstudio on gooood
Appreciation towards goCstudio for providing the following description:

该项目旨在将西雅图Belltown街区的一个商业单元改造成住宅兼办公空间,使其满足摄影和睡眠这两个最主要的需求。业主本人具有多重身份,在白天是一位软件工程师,晚上变成摄影师,周末则是社交聚会的组织人——他迫切地希望自己的住所能够发挥多种作用。

▼开放式起居空间,open plan living area ©Aaron Leitz

The transformation of this existing commercial unit located in Seattle’s Belltown neighborhood into a live/work space started with the designation of the two primary functions: photography studio and sleeping quarters aka “snaps and naps”. The client is a software engineer by day, photographer by night, and host to social gatherings on the weekends and really wanted to use his living space in a variety of ways.

▼设计示意,diagram ©goCstudio

▼餐厨空间,dining area and kitchen ©Aaron Leitz

设计团队对既有的厨房和浴室空间进行了改动和扩建,将其完整地容纳在一个“盒子”里,从而可以与开放空间中的其他区域保持独立。盒子空间的顶部和睡眠区的周围均设有大量的储物空间,外部以染色的胶合木板覆盖。床铺周围采用了毛毡饰面,新建的浴室则以威尼斯灰泥作为衬里。开放式的起居空间采用了深色材料,营造出安静而诱人的氛围。整个房间中充斥着定制的细节元素。睡眠区设有一个天窗,并通过隐藏式的灯箱和风扇获得光照和通风。

▼睡眠区,床铺周围采用了毛毡饰面,the sleeping nook with felt line ©Aaron Leitz

goCstudio remodeled and expanded the existing kitchen and bathroom spaces to all be housed in one box or cocoon space that could be closed off from the rest of the open floor plan. This box is built out with a multitude of concealed storage both above the upper platform and in and around the sleeping nook. The new insertion is built using stained plywood at the exterior, a felt lined bedroom, and a bathroom completely rebuilt with a new lining of venetian plaster. The dark muted palette creates an inviting backdrop to the open plan living space. Custom details are visible throughout the interior. The sleeping nook features a ‘skylight’ above the bed which allows light and ventilation into the space via the combination of a concealed light box and fans.

▼灯具细节,lighting fixtures ©Aaron Leitz

浴室内部的灰泥墙面延续了中性的黑暗色调,定制的Jatoba水槽和盥洗台为空间增添了温暖的感觉。黑色的Dornbracht灯具被同时运用在浴室和厨房。餐厅的定制餐桌与Jatoba厨房台面以及盥洗台形成了呼应,并搭配以Chadhaus的Hanko椅子。

The neutral grays of the exterior continue through to the plaster of the bathroom interior with a custom carved Jatoba sink and vanity adding warmth and colour. Black Dornbracht fixtures are used both in the bathroom and kitchen. A new custom made dining table with top to match the Jatoba kitchen counter and bathroom vanity is accompanied by “Hanko Chairs” from Chadhaus.

▼浴室,bathroom ©Aaron Leitz

▼定制的Jatoba水槽和盥洗台,the custom carved Jatoba sink and vanity ©Aaron Leitz

▼浴室细节,bathroom details ©Aaron Leitz

摄影区设有一个钢制吊架,可以支撑各种背景板以提供拍摄场景,同时以不同的深度划分了拍摄区域和餐厨区域。

Thephotography studio utilizes a steel gantry which can hold various backdrop panels to divide the shoot space at varying depths from the dining room and kitchen.

▼摄影区,photography studio ©Aaron Leitz

▼钢制吊架和幕帘,the steel gantry and screen ©Aaron Leitz

▼平面图,plan ©goCstudio

▼室内立面,interior elevation ©goCstudio

Architect: goCstudio
Website: https://gocstudio.com/
Social platform: @go_c_studio (design) ;@aaronleitz (photo)
Project Team: Jon Gentry AIA, Aimée O’Carroll ARB, Ben Kruse, Yuchen Qiu
Structural Engineering: J Welch Engineering
Builder: Sparrow Woodworks
Photography: Aaron Leitz

Products:
Dining Chairs: Chadhaus
Dining and Entry Pendant Lights: Studio David Pompa
Kitchen and Bathroom Fixtures by Dornbracht
Shower Rain Head: Cura
Bathroom Tile: Statements
Door Hardware: Emtek

more:  goCstudio 予gooood分享以下内容。更多关于他们:goCstudio on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment