Outside dining space for Williamsburg restaurant by Hitzig Militello Architects

A fully exterior dining space designed for the post-pandemic time.

Project Specs

Location:

感谢 Hitzig Militello Architects 予 gooood 分享以下内容。更多关于:Hitzig Militello Architects on gooood
Appreciations towards Hitzig Militello Architects for providing the following description:

该项目由于场地本身和COVID 19疫情的背景而变得特殊。它是为现有餐厅打造的一个附属空间,地处上世纪建造的铁路设施之下。纯户外的空间同时满足了高水准的审美和构造要求,仿佛是从环境中自发地产生。

This commission has been very particular given the specific characteristics of the site and the particular contextual situation of COVID 19. The structure serves as an adjacent, supporting space to the existing restaurant venue, which is situated under a railway construction of the 20th century. However, the fully exterior space has resolved both aesthetic and constructive qualities, as if it were autonomous.

▼项目概览,overview © Javier Agustín Rojas

设计创造了两个不对称的立面,其中一个朝向街道和商店,吸引着街上的路人停下脚步,在用餐区享受一顿美食。

The design generates two asymmetrical façades, with one of them opening towards the street and the shops. In this way, the venue invites passers-by to stop and enjoy a meal in the dining area.

▼朝向街道的立面,the facade facing the street © Javier Agustín Rojas

▼餐厅外观,exterior view © Javier Agustín Rojas

54平方米的面积只允许在有限座位下就餐,并在卫生局规定的必要条件下提供服务。朝外部敞开的环绕式吧台同样也是基于对卫生和健康问题的考虑而进行布局和配置。

This area of 54 ㎡ of only sitting allows to host guests under the necessary health care imposed by the health authorities. The organization of the perimetrical bars facing the outside has been decisive for a configuration that considers issues of hygiene and health.

▼朝外部敞开的环绕式吧台,the perimetrical bars facing the outside © Javier Agustín Rojas

▼用餐区,sitting area © Javier Agustín Rojas

吧台周围的植被不仅起到美化环境的作用,还鼓励客人更多地关注自然。伸展的形式从各个角度上看都给人以一种活跃的印象,尤其是从公园里望去。

The vegetation around the bars is not only an aesthetic feature, but it also encourages visitors to pay more attention to nature. The longitudinal formation has an active presence in all its views, especially from the park.

▼吧台被绿植环绕,the bars are surrounded by vegetation © Javier Agustín Rojas

品牌标识出现在结构的顶部,犹如另一个时代的电影公告牌。大胆的标识体现出场所的特征和性格,使人从远处就能够辨认出餐厅的存在。

The presence of the brand is featured on top of the structure, as if it were a movie billboard from other times. The bold sign marks the identification and the character of the venue in a clear way, helping pedestrians identify the restaurant from afar.

▼餐厅标识,brand design © Javier Agustín Rojas

长条形玻璃纤维和弧形的PVC条带起到画龙点睛的作用,二者均采用红色,为建筑整体的金属质感增添了明亮跃动的感觉。

The design is completed with fiberglass bars and circular PVC strips, both in red, adding bright pops of color to the overall metallic materiality.

▼内部空间夜景,sitting space by night © Javier Agustín Rojas

▼从公园望向餐厅,view from the park © Javier Agustín Rojas

▼场地平面图,site plan © Hitzig Militello Architects

▼平面图,plan © Hitzig Militello Architects

▼立面图,elevations © Hitzig Militello Architects

▼剖面图,sections © Hitzig Militello Architects

Location
: Avenida del Libertador 3883 Arco 1 – Buenos Aires, Argentina.
Concept Design, Proyect, Construction Documents, Construction management, Interior Design:
Hitzig Militello Arquitectos
Project Team
:
Construction Documents:
Arch. Julieta Setton
Arch. Jeanette Zotta
Construction Manager:
Arch. Marcela Bernat
Architectural Program
: Out side restaurant
Surface

: Ground Floor
 54 sqm
General Contractor
: 
MC construcciones
; Krappa
Photographer
: 
Javier Agustín Rojas
Year
: 
2020

More:Hitzig Militello Architects。更多关于:Hitzig Militello Architects on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment