Infinite Space, China by HBM Design

A sense of excellence with ordinary materials

Project Specs

Design Firm:
Location:
Category:

感谢 黑白木设计(联系邮箱:171153606@qq.com) 予 gooood 分享以下内容。
Appreciations towards HBM Design(contact: 171153606@qq.com) for providing the following description:

设计师决定为新的设计工作室做一个全新的设计,初衷是用普通的材料做出高级感。在这几乎是正方形的室内空间,并没有做任何独立的房间,而是在入口处置入一个长方形木盒子,作为空间的暧昧间隔。旋转灰色玻璃门是用来满足空间功能的,错落有致的窗子是用来增加空间情感体验的。这一切也促进了使用者及来访者的交流与互动。

The designer decided to do a new design for the new design studio, originally intended to make a sense of excellence with ordinary materials. In this almost square interior space, instead of making any separate rooms, a rectangular wooden box is placed at the entrance as an ambiguous interval of space. The rotating gray glass door is used to satisfy the spatial function, and the staggered window is used to increase the spatial emotional experience. All this also promotes the communication and interaction between users and visitors.

▼主要空间概览,interior view

▼入口处置入一个长方形木盒子,作为空间暧昧分隔,a rectangular wooden box is placed at the entrance as an ambiguous interval of space

▼旋转灰色玻璃门用来满足空间功能,the rotating gray glass door is used to satisfy the spatial function

▼错落有致的窗子用来增加空间情感体验,the staggered window is used to increase the spatial emotional experience

▼普通的材料塑造高级感的空间,a sense of excellence with ordinary materials

▼平面图,plan

▼室内立面,interior elevation

项目名称:无间
设计方:黑白木设计
联系邮箱:171153606@qq.com
项目设计 & 完成年份:2018
主创:王强
设计团队:赵骏豪、张欣
项目地址:中国广州天河区五山路
建筑面积:103㎡
摄影版权:王强、赵骏豪
文字:王强
Project name: Infinite space
Design: HBM design
Contact e-mail: 171153606@qq.com
Design year & Completion Year: 2018
Leader designer: Wang Qiang 
Team: Zhao Jun hao, Zhang Xin
Project location: Tianhe, Guangzhou ,China
Gross Built Area: 103㎡
Photo credits: Wang Qiang , Zhao Jun hao
Author: Wang Qiang

More: 黑白木设计(联系邮箱|contact:171153606@qq.com

Post a Comment