Festival Beach Restroom by Jobe Corral Architects

Sculpture in the landscape

Project Specs

感谢 Jobe Corral Architects 予gooood的分享。更多关于他们:Jobe Corral Architects on gooood
Appreciation towards Jobe Corral Architects for providing the following description:

该结构是受Trail基金会和奥斯汀公园与娱乐部门委托建造的鸟湖沿线系列公厕之一,并且远远超出预期效果。这座雕塑般的亭子是景观中的标志,是社区的遮荫场所和独特结构。新公厕巧妙地使用人们熟悉的混凝土、钢材和陶土砖等材料模仿附近的水和树木,向原有建筑致意。林立的柱子支撑着两面波浪形的蓝色瓦片屋顶,为这座露天建筑提供了必要的遮阳和通风。

▼项目俯瞰 ,top view ©Casey Dunn

▼屋顶鸟瞰 ,aerial view of the roof ©Casey Dunn

▼两面波浪形的蓝色瓦片屋顶 ,two tiled waves of blue ©Casey Dunn

▼公厕外观,external view ©Casey Dunn

▼洗手池一侧立面,washstand facade ©Casey Dunn

▼厕所一侧立面,toilet facade ©Casey Dunn

▼使用场景 ,usage scenarios ©Casey Dunn

As part of a series of restrooms along Lady Bird Lake, commissioned by The Trail Foundation and the City of Austin Parks and Recreation Department, this structure becomes more than what the program dictates. This sculptural pavilion is a marker in the landscape, a place for shade and a unique structure that belongs to the neighborhood. A homage to its predecessor, this new restroom building uses familiar materials like concrete, steel and terra cotta tile in an unexpected way that mimics the nearby water and park trees. A forest of columns supports two tiled waves of blue to provide much needed shelter from the sun, and ventilation to this open air building.

▼细部 ,details ©Casey Dunn

▼夜景 ,night view ©Casey Dunn

Completion date: 2021
Architect: Jobe Corral Architects

More: Jobe Corral Architects     更多关于他们:Jobe Corral Architects on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment