Light Valley / FUTURE STUDIO

Create space for change with natural light.

Project Specs

Design Firm:
Location:
Materials:

非常感谢FUTURE STUDIO将以下内容授权gooood发行。
Appreciation towards FUTURE STUDIO for providing the following description:

/wp-content/uploads/2013/10/_c_bQVjKI7FkcKchND3R7ue_TKRBECXvfHJ-fPaJce7Ie0y9s3MKb0KDnlSbxaO8lTJXVkL1yrJYqEP7qLvk5YQ-nu3_cpFs1oN.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_6OT5Ia_5pnf2k30UwDf2BG7l8WZmrAPGQ16xpdFM5u5gqM_WxljdL7LPZvYZGGs5io76L6G-bu0q5OLGoZ6sRbZVHL9g4HIo.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_JqK6cnUUt_hEPEUiFLPSKpo4Lk83oA6_LJZMld3qRQ3bcBRB7T8dVGUqJiMVaqyBGgiAsOfLsilsn-sNrIEeEYnkFaTOIOKa.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_WghUH3PUXLtEEOzUDyApx5hLRUDuKV2y0J8QfPB_16eRucydOh6B3kVgRRuPVn54_qPomex05GZoq51OcHONPTvWRoNtMcvY.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_keYt9P6Gtk6InsevQzr8oOTBpj1vlwaM9Jq7n8ZUwAJYfuzJPH_CuHylglQTKGpiZGN7hAdQoBzJyQc80jtpzWNaUVC4KRuR.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_bOcPmIg5EaQYi4TrQd7TJaI4gKSNJdIMcOvX5OvkBFVqVysUBUCil4Qc662uPB8oD9dYLL6JKqzPWtyFfGRRJMtOh-yAjmQ8.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_e6LrxO__dvhplFO6DAJjNA2Kk-MgF75RMwRDw-TevsEGS5ZUxtcnQE7D9N-Gr5zPfOeDibEUPDgBmoVS7FxN0TMlvLjNkEpG.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_keV9QkPaCZ7Jp2geDIDFxXVktNIzUy1YP-hR_ld1PcC7UYlLRxEyzyBeDJHEd0DzigktERI0GNwMOM80v0A3WVDXKThDtWc9.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_zMS2fnEhqEq4tvNp0SnfJDZtslpW3uVbxXIu7rGTuFB1XOlTZU_VH67wpA4Q2CiuiCrfI6k4qhttqHn-BmOz4Qybw7CVajx7.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_LJPxIFHuQbl8GP70zivwFL3O8G2IBI28okW1Fxf17ZFPfBTUcG0j4mFn5ZYviSycYZ2f8Ec5y2S9qFMPqgCBAfDEbLP_b1PK.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_hotUHI1pdFVjrX65A4xFgWozsFQm4x-grBiZkhQG_-vec8EnO83XygwcZoPWh0FM7yRVZsCF6TLpUt5x0EzidPqIC8ZUkdDr.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_l3mFab6YD3atrxWyqfQddvvA8msD8Dek9jYSJDe_FlwJvez5dPccoOxslBVEgbImlBZii7Tvz_u6ETCORR9Mq2LQIhGmQp8W.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_cICXBb12q_zaykjTReNXChmoAIl7dr3qidq6VdknLwZnU5caz9eWPvkGTBORXaJQtfBSIyDA-WSyLD8ijBkUT2rrvpJ3fT1J.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_WZcXstRUZZdKCKJIV4H6S0bVBjm78ucuftzYu9mAIOLa97et2spI83gGiTx7UCrMp1Q54d5xCACkvfnmteojDOOMWKEV2trD.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_PPjyE86kBcocK6H4UTtCBW08dcVU9ZnDnLtFXc9l9V8jd8y1a7m-JH3DHh4p1YoyVuBeJ2wB5d6tVHE0QnheD144niK9Z1jN.jpg

/wp-content/uploads/2013/10/_c_Gevxex2e0nVuLggZlWcqn-aU_FkF6VPO1xINRmsk_Bj3mKHUOGzf8qgf3zDpRxf4_cdZSaue1RwAlYqb5w1AghPvFYgWX5Rv.jpg

Project Data
Architect: Bunzo Ogawa / FUTURE STUDIO
Project Name: Light Valley
Location: Kyoto, Japan
Program: Private House
Structure: Wood
Building scale / 2stories
Site Area: 255.94sqm
Building Area: 98.35sqm
Total Floor Area: 151.82sqm
Design: Nov.2010 – May.2012
Construction: May.2012 – Oct.2012
Structures: Eisuke Mitsuda
Photographer: Toshiyuki Yano

MORE:  FUTURE STUDIO

Post a Comment