密林棚屋,美国 / Feldman Architecture

如钻石般精心雕琢的假日小屋

项目标签

位置:
类型:
材料:

来自Feldman Architecture 对gooood的分享。更多关于:Feldman Architecture on gooood
Appreciation towards Feldman Architecture for providing the following description:

这栋如钻石般精心雕琢的小屋,是一对夫妇逃离旧金山繁忙生活的栖息地。原场地建筑拥有低矮的天花板和密集的隔墙,空间漆黑又压抑。然而优越的地理环境,让周边的自然景观唾手可得,只要认真观察,你便会被身边的美景惊艳。沿住宅侧边生长的成熟红木和Sonoma石砌篝火,都被保留在场地原处,为全新的生活增添色彩。

Lovingly coined ‘the Shack,” this jewel-like cottage is an escape from City life for a busy San Francisco couple. The existing home was composed of low ceilings and partition walls creating dark spaces. However, the home held the potential for beautiful mountain views and if one looked carefully, hints of character and charm emerged. Rare old growth redwood siding of the original home and a Sonoma stone fireplace were both maintained as prominent features of the renovation.

▼住宅外貌,exterior view

▼住宅外侧拥有美丽的自然环境,the home held the potential for beautiful mountain views

著名摄影师Catherine Wagner和设计师Loretta Gargan是这栋住宅的所有者,他们积极参与了该住宅的室内外设计与周边景观规划。在住宅的前期规划中,设计师将屋顶掀开,露出原有的花旗松天花板,同时将回收的木材用于打造室内壁炉,地板和房门。木材的运用,暖化了室内居住空间氛围,围框出花园与远山景观。厨房与起居室朝户外就坐和用餐区开放。有限的空间和开放的客厅视野,使得设计师对厨房橱柜的细节设计变得十分考究,如同船舱里的厨房一样紧凑又高效。巨大的半透明窗户和浅色瓷砖,让浴室空间变得干净又明亮。

The clients, well-known photographer Catherine Wagner and designer Loretta Gargan, were actively involved in the design of the home, landscape and interiors. During phase one, the original Douglas Fir ceilings were revealed as the sloped roof was opened up and inspired the use of reclaimed, local woods for the mantel, floors and interior doors. These woods warm the interiors and compliment the views to the gardens and Mount Baldy beyond. The kitchen and living room were opened up to an outdoor seating and dining area. Given the limited space and the open views from the living room, the kitchen cabinets were planned down to the details, much like a ship’s galley. The bathroom was brightened with a large translucent window and light porcelain tiles.

▼底层客厅与户外环境相连,the living room opens to the outdoor space

▼木材的运用,暖化了室内居住空间氛围,these woods warm the interiors

▼厨房橱柜布局紧凑又高效,the kitchen cabinets were planned down to the details, much like a ship’s galley

▼厨房、起居和餐厅相互连通, the kitchen, dining and living room were connected

一期工程完工后,二期工程的两个加建部分便迅速展开。其中之一为拥有绿色屋顶的车库,另一位配有泳池的户外露台。新的加建部分扩大了起居空间,同时在二层打造了一间可以捕获壮丽Mount Baldy景观的主卧套房。加建部分采用与原住宅相似的木板材料。

Shortly after the first phase finished, design and construction began on phase two, including a two story addition, garage with green roof and stepped terraces with a swimming pool. The addition extends the area of living room and adds a second floor master suite with sweeping views of Mount Baldy. The addition and garage are primarily made of materials similar to the original house with board and batten siding in a natural stain.

▼步入上层卧室的楼梯/卧室,stairs to the bedroom/bedroom

   

▼享受远山风光的二层卧室,the addition adds a second floor master suite with sweeping views of Mount Baldy

▼浅色瓷砖让浴室空间变得干净又明亮,the bathroom was brightened with a large translucent window and light porcelain tiles

   

▼加建的户外平台和泳池,the added stepped terraces with a swimming pool

▼夜景,night view

▼平面图,plan

Project Team
Architecture: Feldman Architecture
Interiors and Landscape Design: Loretta Gargan Landscape + Design
Contractor: Joe Doerr Construction
Reclaimed Woods: Paul Discoe of Joinery Structures
Lighting Design: H.E. Banks & Associates Lighting Design
Cabinetry: Rae Creeger
Photography: Phil Bond

More: Feldman Architecture 更多关于:Feldman Architecture on gooood

发表评论

随机推荐工作 所有工作 »