Temple Ranch by Andersson Wise Architects

To take advantage of the prevailing breezes during the hot Texas summers.

Project Specs

非常感谢 Andersson Wise Architects 予gooood分享以下内容。更多关于:Andersson Wise Architects.
Appreciations towards Andersson Wise Architect for providing the following description:

Temple Ranch是一栋假日别墅,近二十年来,它的所有者一直孜孜不倦的精心维护着这里的自然环境。由阳光,微风,广阔的蓝天和多岩陆地形成的自然风貌,是德克萨斯南部的典型特征。在这里存活的每一个物种,都是环境中所不可或缺的。树木、灌木和野草已逐渐适应了缺水的土地,灼热的骄阳和冰冷的大风等恶劣天气,且都进化出对这种气候的抵抗性。与此同时,环境的特殊性也繁衍了西南部最优秀的物种鹌鹑和鹿。

Temple Ranch is the seasonal retreat for its owners, who have for two decades passionately worked to manage, restore, and preserve the native habitat of this place. The primeval qualities of nature, the sun and wind, broad sky, and rocky hard earth define South Texas. Everything that exists in this environment is essential. Trees, scrub, and wildflowers have evolved to subsist on little water, withstand a scorching brilliant sun, and icy winds. But as nature would have it, this environment is home to a bountiful population of native quail and deer that has been deemed some of the best in the southwest.

▼优美的场地环境,the architecture and the environment

Temple Ranch的设计以加强社交活动和营造静思空间为主题。建筑师将建筑与地形地貌完美契合,充分参考当地的盛行风和无时不在的炎炎烈日。建筑前侧设有门廊,于外墙深深内凹的门廊为居住者提供良好的户外遮阳环境,玻璃墙面让室内外获得良好的景观对视,滑动的门窗让室内外连通更加自如。建筑围绕一处开放的庭院而设,庭院内的泳池和spa让人尽享德克萨斯的夏日微凉。

The Temple Ranch building program outlined the importance of making buildings that promote social interaction and quiet contemplation. We considered the gentle sloping terrain, natural air-conditioning offered by prevailing breezes, and the ever-present sun. Our observations transformed into an idea of structures with deep open porches that appear to be carved out of the exterior brick volumes, revealing transparent walls that slide open to the rooms inside. The buildings are organized around an open courtyard with a large swimming pool and spa, oriented to take advantage of the prevailing breezes during the hot Texas summers.

▼建筑前侧设有泳池和spa,the buildings are organized around an open courtyard with a large swimming pool and spa

▼泳池细部,detail of the pool

▼各建筑前侧门廊提供户外遮阳环境, the buildings have deep open porches where one could enjoy the shade

   

▼开窗加强建筑与景观环境的对视,the windows enable the view connections of the interior and the exterior spaces

   

   

▼与景观互动的棚屋玻璃门廊,screen porch in the cottage to catching the views

   

▼入口门厅,the porch

▼棚屋厨房,kitchen in the cottage

▼交通空间,circulation space

▼室内细部,details

   

▼夜景,night view

▼场地图,site plan

▼棚屋底层平面,cottage ground floor plan

▼客房底层平面图,guest house ground floor plan

 

Design Architect: Andersson • Wise Architects
Interior Designer: London Boone Inc.
General Contractor: J.E. Kingham Construction Co.
Landscape Architect: Co’Design
Structural Engineering: Duffy Engineering

More:  Andersson Wise Architects 。更多关于:Andersson Wise Architects

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment