Six Square House by Young Projects

Six square modules are connected to form a dynamic roof structure

Project Specs

感谢 Young Projects 予gooood分享一下内容。更多关于他们:Young Projects on gooood
Appreciations towards Young Projects for providing the following description:

Young Projects事务所在纽约完成了该住宅项目,它是一座位于布里奇汉普顿两英亩(约8094㎡)绿地上面积为3500平方英尺(约325㎡)的住宅。住宅由六个24×24英尺(7.3×7.3米)的山形模块组成,它们的屋脊相连,在模块之间建立起连续性。每个模块的屋檐高低起伏,形成丰富的屋面和室内外之间意想不到的视觉效果。房屋采用由固雅木板条组成的深灰色表面,其纹理使屋顶的边缘和弧线更具动感。

New York, NY—Architectural studio Young Projects has completed Six Square House, a new 3,500-square-foot home located on a verdant, two-acre lot in Bridgehampton, New York. The residence is made up of six 24’x24’ gabled modules, arranged to align roof ridges and create continuity from one module to the next. In contrast, each module’s roof eaves flow upward and downward, which result in a variety of undulating surfaces and unexpected sight lines across the exterior and interior of the home. The home is clad in deep gray, slatted Accoya wood, whose striations enhance the roofscape’s dynamic edges and arcs.

▼项目概览,general view © Alan Tansey

该项目与Young Projects事务所设计的基地前部的扩建农舍和后部的新泳池、喷泉及平台相呼应。住宅位于地块中心,建成后成为基地内的核心建筑以及业主的主要居所,农舍则变为客房。设计团队将住宅设计成与农舍相呼应的现代房屋,使新建筑巧妙地呼应长岛地区的历史建筑,并从根本上将传统谷仓改造成优雅、创新的家。Young Projects事务所的创始人兼负责人Bryan Young说:“改造始于简单的当地谷仓,方形模块的组合屋顶通过起伏形成新的动态形象,它运用了现代语言,但起源却是经典而永恒的。”

▼总平面图,site plan © Young Projects

▼屋顶生成与轴测分解图,roof generation and exploded axon © Young Projects

The completion of Six Square House coincides with Young Projects’ addition to the lot’s historic 1850 farmhouse, which is located at the front of the property, and a new pool house, gunite pool, and ipe deck at the property’s rear. Sited at the lot’s center, Six Square House becomes the nucleus of the property as well as the client’s primary on-site residence, with the farmhouse becoming the guest home. Young Projects designed Six Square House as a contemporary counterpart to the property’s farmhouse. The studio set out to create a new residence that nods subtly to the historic architecture of Long Island, while radically reimagining a traditional barn typology as an elegant, innovative home. “Starting with the simple vernacular typology of a barn, the hybrid roofscape of the connected squares ebbs and flows as a new dynamic figure, contemporary in its language but timeless in its origin,” says Bryan Young, founder and co-principal of Young Projects.

▼起伏的屋顶,undulating roof © Alan Tansey

▼后部庭院,rear courtyard © Alan Tansey

▼室外平台,external platform © Alan Tansey

从基地前部走近住宅,首先看到的是车库和客厅模块,它们之间由光滑的混凝土路隔开,直接通向房屋的中心:三角庭院。深灰色立面十分引人注目,屋顶与外墙的板条相互对齐,创造出从正脊悬垂至地面的长直纹理。屋顶和外墙由同种材料制成:经过碳化、染色和密封处理的固雅木以及西部红雪松。它们是耐用且维护成本较低的工程木材,以鲜明的现代风格呼应着农舍悠久的雪松立面。Marciniak说:“住宅外观的色调源于农舍的雪松,并且我们发现外观上的黑色起初十分显眼而现代,最终会风化成非常漂亮的铂灰色。”

Approaching Six Square House from the front of the property provides a view of the garage and living room modules, separated by a polished concrete path that leads directly into the home’s focal point: a triangular courtyard. The deep-grey rainscreen facade is striking. The slatted roof aligns with slatted exterior walls to create long, vertical striations that begin at the roof ridge and cascade to the ground. Roof and exterior walls are constructed from the same material: charred, stained, and sealed Accoya rainscreen and Western Red Cedar rainscreen. These are durable and low-maintenance engineered woods that play off of the farmhouse’s historic cedar facade while reading as distinctly contemporary. “The exterior palette was selected with the cedar of the farmhouse as a starting consideration,” says Marciniak. “We found the black very striking and contemporary in its initial appearance, but the material eventually weathers to a really nice platinum grey.”

▼从远处望向住宅,distant view © Alan Tansey

▼入口,混凝土路将车库与客厅分隔,entrance, the concrete road separates the garage and the living room © Alan Tansey

▼屋顶和外墙由同种材料制成,the roof and exterior walls are constructed from the same material © Alan Tansey

▼深灰色立面,the deep-grey facade © Alan Tansey

▼板条从正脊悬垂至地面,the striations begin at the roof ridge and cascade to the ground © (上)Young Projects, (下)Alan Tansey

在平面中,组成住宅网格的六个模块围绕中心的三角庭院布置。根据居住者观看点的不同,这种布局在对称与不对称之间创造出引人入胜的视觉平衡。组合屋顶将对齐的屋脊与弯曲的屋檐结合起来,增强了二者的反差。此外,网格布局形成策略性分区,每个模块围绕三角庭院布置,大致对应客厅、厨房、主卧、次卧、门廊和车库等不同功能。这种布局还利用了周围景观,每个模块都具有面向绿地的不同视野。出于隐私考虑,卧室面向基地茂密的树木。从主卧可以直接看到业主十分珍视的古老紫杉树。客厅直接通向娱乐环境:中央庭院、草地和泳池设施。厨房位于房屋中心,毗邻三角庭院,透过开敞的门廊可以看到远处的风景。

▼视线分析,visual analysis © Young Projects

In terms of plan, the six modules that make up Six Square House tessellate around the central triangular courtyard. For Young Projects, this arrangement offered a compelling visual balance between symmetry and asymmetry, depending on the inhabitant’s point of reference in the home. The hybrid roofscape, which combines aligned roof ridges and curving eaves, enhances this dichotomy. The tessellated arrangement also creates strategic programmatic divisions across the home, with each module loosely tied to a different use: living, kitchen, main bedroom, secondary bedroom, porch, and garage, all which encircle the triangular courtyard. Additionally, this layout takes advantage of the surrounding landscape, with each module offering a different view of the lush property. Bedrooms feature framed views of the site’s mature and gnarled trees for privacy. In particular, the main bedroom offers a direct view to an old purple beech tree, which is very dear to the client. Living spaces open directly onto a landscape designed for entertaining: central courtyard, meadow, and pool house. The kitchen, located at the center of the house, is adjacent to the “left-over” triangular courtyard and looks through the open porch that frames views of landscape beyond.

▼露台,patio © Alan Tansey

▼三角庭院,triangular courtyard © Alan Tansey

▼庭院一角,corner of the courtyard © Alan Tansey

客厅与厨房相连,形成宽阔的开放空间,不规则屋面使起伏的天花突显其中。Marciniak说:“空间既明确又模糊了不同模块,模块与模块连接形成最有趣的室内空间和屋顶几何形状。”公共区域起伏的天花由规则的几何形体所界定,木构架本身没有弯曲,而是通过每个直椽之间轻微旋转形成完整的曲面。

The living areas and kitchen are linked, resolving as a large open space that emphasizes the undulating flow of the ceiling—a result of the irregular roofscape above. “The spaces within the house both respect and blur across the modules,” says Marciniak. “And the connections between modules generate the most interesting interior spaces as well as the interesting roofline geometry.” While the ceiling undulates through the common area, it is marked by a ruled geometry; the wood framing itself is not bent, rather each straight rafter rotates slightly relative to its neighbors, developing a curving surface in aggregate.

▼入口玄关,porch © Young Projects

▼厨房,kitchen © Young Projects

▼客厅,living room © Young Projects

▼客厅与厨房相连,形成宽阔的开放空间,the living areas and kitchen are linked, resolving as a large open space © Young Projects

▼从厨房望向露台,view to the patio from the kitchen © Young Projects

▼从起居室望向露台,view to the patio from the family room © Jamie Gray

▼起居室一角,corner of the family room © Jamie Gray

房屋依据用途选择中性、有机的材料和相应色调。黑色和铂灰色材料定义了住宅外观:抛光混凝土庭院、碳化固雅木立面以及屋顶。赭色雪松覆盖了室内外交接的区域:三角庭院、门廊以及所有面向室外的门窗框。室内环绕雪花石膏和白色表面:墙壁和天花采用熟石膏,地板和木制品采用白橡木和白蜡木,架子采用浅色大理石(Calacatta Caldia大理石、Calacatta Gold大理石、Mountain White大理石和Olympian White大理石)。Marciniak说:“室内色调具有汉普顿夏日住宅般的明亮与温暖:柔软明亮的木表面、温暖的白色墙壁和石材台面。该项目中材料的组合像同种色调的不同纹理,而不是高对比度或艳丽的材料。”

Throughout the home, material selections and their corresponding color palette follow a neutral, organic spectrum, codified by a given space’s use. Black and platinum grey materials define the home’s exterior: the polished concrete patios and charred Accoya facade and roofscape. Ochre-hued cedar clads the home’s hybrid indoor/outdoor zones: the triangular courtyard and porch, as well as the frames for all exterior-facing doors and windows. Finally, the interior sheathed in alabasters and whites: walls and ceilings are gypsum plaster, flooring and millwork is white oak and ash, and countertops and selected shelving are light marble (Calacatta Caldia, Calacatta Gold, Mountain White, Olympian White). “The interior palette was selected to have a general lightness and warmth appropriate for a summer house in the Hamptons: soft, light wood finishes, warm white walls, and stone countertops,” says Marciniak. “Materials are generally composed in a way that reads as textural variations on a tight color palette rather than high contrast or loud materials.”

▼卧室,bedroom © Young Projects

▼浴室,bathroom © Young Projects

总体而言,该住宅在室内外均达到了优雅、创新的平衡,Young解释道:“一方面,该房屋的设计由自身几何逻辑决定。另一方面,设计使房屋得到重塑并与整个场地联系起来。”

Overall, Six Square House strikes an elegant, innovative balance across both interiors and exteriors: “One one hand, the design of the house is governed by its own geometric logic,” explains Young. “On the other, the design reframes and connects back to the overall site.”

▼平面图,plan © Young Projects

▼立面图,elevations © Young Projects

Architecture: Young Projects
General Contractor: Taconic Builders
Structural Engineer: Silman
Landscape Architecture: Coen+Partners
Photography: Alan Tansey and Young Projects
Rainscreen Supplier: reSAWN TIMBER co.
Styling – Matter Made and Young Projects
Kitchen Millwork, Island Millwork and Bathroom Millwork: Chapter+Verse

More: Young Projects     更多关于他们:Young Projects on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment