House S by HHF

A garden pavilion that completes the historic renovation of a small villa

Project Specs

Design Firm:
Location:
Materials:

感谢 HHF 予gooood分享以下内容。更多关于他们:HHF on gooood.
Appreciation towards HHF for providing the following description:

这座花园式住宅进一步完善了由瑞士著名建筑师Hans Bernoulli设计的小型别墅。新增的体量略微地嵌入花园,带来宽阔的露台和一间音乐室,与原先建造于1900年代初期的优雅小屋形成强烈的对比。

The new garden pavilion completes the historic renovation of a small villa built by the important Swiss architect Hans Bernoulli. The new structure is slightly sunken into the garden, offers a large terrace and a music room and builds a strong contrast to the beautiful house built in the early 1900’s.

▼建筑外观,exterior view

▼新增的体量与建于1900年代初期的别墅形成对比,the new structure builds a strong contrast to the beautiful house built in the early 1900’s

▼露台视角,terrace view

▼音乐室,musice room

▼结构细部,detailed view of the new structure

▼地下一层平面图,basement plan

▼一层平面图,ground floor plan

▼二层平面图,upper floor plan

Project
HHF Architects
Program
Renovation of a private house and construction of a garden pavilion
Location
Arlesheim, Switzerland
Design and Construction
2014 – 2017
Team
HERLACH HARTMANN FROMMENWILER
with Markus Leixner and Benjamin Krüger
Client
Private
Photos
Maris Mezulis

More:HHF。更多关于他们:HHF on gooood

Post a Comment