Ein Karem House by Matti Rosenshine Architects

Dark farm house converted into a light and airy residence

Project Specs

Location:

感谢 Matti Rosenshine Architects 予gooood分享以下内容。更多关于他们,请至:Matti Rosenshine Architects on gooood
Appreciations towards Matti Rosenshine Architects for providing the following description:

项目对一栋十九世纪的农场建筑进行了彻底改造和加建。设计介入之前,该历史建筑空间昏暗,与所处环境呈脱离状态。建筑设计的目标是将原本的结构转变为一栋住宅,增加其使用面积以满足业主的需要,同时将光带入室内,增强空间与外界的连接。

Addition and complete renovation of a historic, 19th century agricultural farm building. Prior to the intervention, the historic building was dark and disconnected from its surroundings. The architectural objective was to convert the structure into a residence while increasing its size to meet the owners brief while bringing in light and creating a strong connection to the exterior.

▼改造后的建筑外观
external view of the building after renovation ©Ilan Nahum

项目主要的挑战是将原本昏暗潮湿的建筑转变成一个明亮、开放、通风的居住空间。在严格的保护法规的限制下,此挑战变得尤为艰巨。

The primary challenge was to transform the dark and damp structure into a light, open and airy residence. This was particularly challenging given the strict preservation laws.

▼建筑外观,external view of the building ©Ilan Nahum

▼加强建筑与周边景观的联系,enhance the connection between the building and its surroundings ©Ilan Nahum

▼客厅,living room ©Ilan Nahum

▼书房,study ©Ilan Nahum

业主要求设计师将历史农房改造成一栋住宅,并为其增添更多使用面积。为了实现目标,设计在建筑立面上开凿新的窗口,在室内外空间之间建立起强有力的连接。多个天窗将自然光带入室内空间。

Conversion of the historic farm building into a residence while adding to the existing footprint. To achieve the objectives, new openings were introduced into the building elevations to establish a strong connection between the interior and exterior spaces. Multiple skylights were created to bring light into the interior spaces.

▼部分历史墙面得到保留,part of the historic wall is restored ©Ilan Nahum

▼增加开洞,形成明亮的室内空间
add openings to the elevations to create bright interior space ©Ilan Nahum

▼拱门元素,arch element ©Ilan Nahum

▼从弧形天花的餐厅看向起居室
view to the living room from the dining room with arched ceiling ©Ilan Nahum

▼餐厅和厨房,保留原始的结构特征
dining room and kitchen, restoring the original structural characteristics ©Ilan Nahum

▼公共区域,public area on the second floor ©Ilan Nahum

▼天窗将阳光带入室内
skylight bringing light into the interior space ©Ilan Nahum

▼石材墙面,stone wall ©Ilan Nahum

▼从门洞看向厨房和餐厅
view to the kitchen and dining room through the opening ©Ilan Nahum

▼楼梯,staircase ©Ilan Nahum

▼墙面细部,wall details ©Ilan Nahum

More: Matti Rosenshine Architects。更多关于他们,请至:Matti Rosenshine Architects on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment