Defoe Road by Paper House Project

An open and modern living space under the brick envelope

Project Specs

非常感谢 Paper House Project 予gooood分享以下内容。
Appreciation towards Paper House Project for providing the following description:

本项目将一座荒废了的陆地仓库改造成了一座有着明亮的空间的住宅,它不仅改善了基地状况,更将活力带回了这个被人们忽略依旧的地方。

This conversion project creates a home from a dilapidated and landlocked warehouse, transforming it into a light-filled house that not only improves the area but brings life back to the neglected space.

▼住宅外观局部,partial exterior view

建筑师将路权、地产所属人、租赁人、当地居民和一条穿过了第三方土地的长90米的服务型沟渠通通纳入考量的范围之内,希望能够更好地处理本方案在逻辑上的复杂性——在一个困难重重的基地上改造一座有重大结构问题的历史建筑。因此,建筑师将设计和施工过程进行了简化,设计了一套预制构件,使其可以在现场之外进行装配。本设计的重点在于创造一座具有工业美感的开放式两居室住宅,从而呼应了原建筑的设计用途。而这也意味着建筑师需要将原建筑彻底翻新。

Rights of way, freeholder and leaseholder consents, local residents and a 90m service trench across third party land, all added to the logistical complexities of renovating a historical building with major structural problems on a difficult site. Reduced access required a kit of parts to be designed that would be fabricated off site. The design focused on creating an open-plan, two-bedroom house with an industrial aesthetic in keeping with its original purpose. This meant the building needed to be completely renovated.

▼建筑外观局部,保留了原建筑的砖墙外立面,partial exterior view, retaining the original brick envelope

 

设计概念 | The Brief

建筑师的首要任务是尽可能多地保留原有建筑并使其恢复生机。因此,在设计过程的前期,建筑师们就决定要尽可能多地保留双层通高空间。需要说明的是,这并不是为了增加利润而使建筑面积最大化。

Our priority was to retain as much of the existing building as possible and to bring it back to life. We decided early on in the design process that we wanted to retain as much of the double height space as possible. This wasn’t about maximising floor area to increase profit.

▼明亮的双层通高的起居室,the double-height living room with sufficient light

▼起居室局部,part of the living room

设计概念是在空间中创造一系列复杂的结构构件,从而将空间打开,将阳光引入,并增加室内空间的高度,打造出一个实用的现代居住空间。使用定制的延长支柱钢桁架和电缆杆支架来支撑新的石板屋顶,而一个处于较高位置的圈梁和空间角部的混凝土束石则负责固定原有的砖制外墙,同时使得在外墙上开大窗成为可能。

▼双层通高的开放式餐厅和厨房,使用电缆杆支架来支撑新的石板屋顶,the double-height open dining room and kitchen, using cable rod supports to support the new slate roof

▼开放式餐厅和厨房,一个现代的居住空间,the open kitchen and dining room, a modern living space

▼厨房细节,kitchen details

The concept was to create a series of complex structural interventions to open up the space and add light and height to create a practical, modern space. Bespoke extended leg steel trusses and cable rod supports were designed to support the new slate roof and a high-level perimeter ring beam with concrete corner bonders holds the original brick envelope together, whilst allowing large new window openings to be formed.

▼首层卧室局部,partial view of the bedroom on the ground floor

▼书房/学习空间,the study room

▼首层走廊细节,details of the corridor on the ground floor

 

主要挑战 | Key Challenges

在前期的规划阶段,需要进行一系列复杂的协商和沟通才能取得道路的通行权,此外,为了重新使用这座老旧的仓库并赋予其新的服务型功能,需要修建一条穿过第三方土地的长90米的沟渠,甚至,要改变原建筑的功能性质,还需要得到有关部门的许可。这增加了逻辑上的复杂性,即建筑师要在一个困难重重的基地上改造一座有重大结构问题的历史建筑。因此,建筑师将设计和施工过程进行了简化,设计了一套小巧轻便的预制构件,两人合力便可以轻松地抬着它们穿过庭院,从而使得某些装配过程可以在基地施工现场之外完成。

At planning stages, complex negotiations were required to gain a right of way for access and to reinstate services across third-party land requiring an excavated 90m trench as well as permission for the building’s new use. This added to the logistical complexities of renovating a historical building with major structural problems on a difficult site. Reduced access required a kit of parts that were fabricated off-site, with each component small and light enough for two people to carry through the courtyard.

▼从一层通往二层,from the ground floor to the first floor

▼二层卧室局部,天窗可引入自然光线,partial view of the bedroom on the first floor, the skylight introduces sunlight

▼二层卧室局部,partial view of the bedroom on the first floor

本项目是隐藏在繁华的城市主街道之后的瑰宝。通过保留原仓库建筑的外壳、体量和占地面积,本项目以经济有效且创新的方式,向人们展示了更新改造旧建筑的可能性和益处。

The resulting property is a hidden gem behind the bustling high street. By retaining the original envelope, volume, and footprint of the warehouse, this project illustrates the possibilities and benefits of recycling old buildings and adaptive re-use in a cost-effective and innovative way.

▼二层卫生间局部,partial view of the bathroom on the first floor

▼夜景外观局部,partial exterior view at night

▼首层平面图,ground floor plan

▼二层平面图,first floor plan

▼立面图,elevation

▼剖面图,section

Project size: 1250 ft2
Site size: 1250 ft2
Project Budget: $350000
Completion date: 2016
Building levels: 2

More: Paper House Project

Post a Comment