Konika Minolta by Vitaliy Vorobey and Olga Prokopenko

The calm sequence of colours and arch ceilings

Project Specs

Location:

非常感谢 vitaliy vorobey design 予gooood分享以下内容。更多关于他们:vitaliy vorobey design on gooood
Appreciations towards vitaliy vorobey design for providing the following description:

随着公司的快速发展,Konika Minolta急需在立陶宛设立一个新办公室以反映他们谦逊的企业精神。在项目伊始,设计团队开展了一系列研讨会,并对公司员工进行了个人调研,充分了解团队的性质和偏好及其对功能的需求,以便创建一个合适的办公空间。

Following the rapid growth of the company, required a new Lithuanian office, that reflects its humble personality. We conducted workshops, employee surveys and assessed  functional requirements as well as the individual personality of the team.

▼办公室概览,overview of the office ©Vitaliy Vorobey

本项目的设计灵感来源于维尔纽斯市(Vilnius)和Konika Minolta公司团队宁静的氛围。最终的办公室空间面积为450平方米,拥有着平静的色彩序列和由石膏板打造而成的特制拱形天花板。办公空间具有极强的灵活性,可以满足个人和团队的各种需求。

Its design inspiration stems from calm quiet atmosphere of the city Vilnius and the team. The results is a calm sequence of colours and specially designed arch ceiling, made of gypsum plasterboard. Flexible working arrangement cater to diverse individual and collective needs, including team based work. Area 450 sq meters.

▼办公室局部,拥有着平静的色彩序列,
partial view of the office with a calm sequence of colours ©Vitaliy Vorobey

▼办公室局部,设有由石膏板打造而成的特制拱形天花板,
partial view of the office with specially designed arch ceiling, made of gypsum plasterboard ©Vitaliy Vorobey

▼办公室局部,具有极强的灵活性,
partial view of the office with the flexible working arrangement ©Vitaliy Vorobey

▼开放式办公空间局部,
partial view of the open working space ©Vitaliy Vorobey

▼办公室局部,
partial view of the office ©Vitaliy Vorobey

Designed by Vitaliy Vorobey and Olga Prokopenko 
Year: 2019

More: vitaliy vorobey design
更多关于他们:vitaliy vorobey design on gooood

 

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment