House At Mill Creek / Pedevilla Architects

The residential huts are slightly raised on the roof, forming a shadow with the mountains.

Project Specs

Location:
Materials:

来自Pedevilla Architects 对gooood的分享。更多请至:Pedevilla Architects on gooood 

坐落在mill溪谷入口那高达2828英尺的海拔上,这栋住宅小屋微微上扬的屋顶,与山成影。错落有致的小窗,框住的是一幅幅绝美的山景。哦,眼睛离不开。

The single-family home is situated on 2828 feet above sea level, right at the entry into mill valley. The rising silhouette of the roof gives a slight impression of the upward striving space sequence. Square shaped window openings in different sizes are referring to significant spots in the surrounding alpine landscape.

/wp-content/uploads/2015/02/_c_6HViGsEkttrTdl9pIejj9rfNRZx0PZxhEHDRgUBUAbcxcT_hsP_49ySp1GRLeMIsPQBLvRm5OFDngFGyiiydd0UnxqeT4dXH.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_QCD1ARYoJSGZXrU2AsDgeDseQLLioQ_r9kLcPThgkBJGxrJf6OP6kc1RoKKxjHBT_H82H5yKZjnKjy2JjgJ3Vb3AsloD1diA.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_kTgeAo2tJx5Z8ydr1nqDQJvgXuU5KnjzLWwxp8I-0BlosLPEJZc6lH35YvVTyJiI3hhN6PLrJiVC69lEXV7SG-mYx2rDAubK.jpg

内部为错层空间,底层是厨房,顶层为餐厅。建筑采用本地材料与白水泥。内部使用高品质材质,并以本地具有特色的手工处理方法打造。石膏,榉木,麻岩,青铜等。欧洲余亩用于制作门窗地板楼梯还有单独的家具。青铜和铁运用在家具的拉手,门把手,灯具之上。

The internal space arrangement is staggered half-level wise, reaching from the cooking & dining zone at ground level to the generous living room in the attic. The monolithic nature of the building is emphasized by the choice of uniform materials, such as local sands, chalk and white cement. Even the interior was treated with great care and value on artisanal quality and the usage of typical local materials, to ensure the highest requirement in regional virtue: Internal plaster on chalk basis, hand planed elm-wood, passeirer gneiss and blacksmiths-bronze. The European elm has also been used to manufacture windows, doors, floors, stairs and individually designed furniture.

/wp-content/uploads/2015/02/_c_DDz39zlAcpBBcl020BtR6HCdDsKM7H5Bmovo10-4nDXcljJXun7WaFnk52xoIWzRc2BQZ13UBi0PqANddEMlYpyGSNp3TpL-.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_wnfDCAL6qNCqz_raZkzPuKwIkG01m4yBSvP82I7zT5YX4WitVn7XMYOB3bIDN8y9UwMmtcrc3zBxIFRjvLSD5E69K9Ix4Stv.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_8ZOVxWKil7SWyp9TFq-BWv28eKhR9UYqVZ8WVZcF5XEEADXilg1dXs8-GVhftPF-06InbYaoctXKswHmEt1Ob48FxHsaBm4K.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_TU8nMRfqGVnJCTsVF_hewnadCBGtMIyKeubwdR2sVSAs0iWPJIhLt_YRxNZPu7Jp-I1rXLPgKGw90eGoI8xa7necQblVxZPX.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_0ezh1B10YRTVJGuEEkmR9zYEiP-ANkTv04e8v9QKCuIcVoY5wrA9BKZUcgMXVnIDlhlJbxc-DhLfUbDzlzZOh7VuKLEZ0jxn.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_V-z41tNnJtNBVwdsN7PZLOreh_Zs-PXH7XnwiCK2aAENofwsFlMWrjKGDmkP7gPUeGtp99iVxHEeVXrExqRtweJxd4lbmUIe.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_3v5LiLp0pgqXwnRJafYOnL69ULqSn0-2fhkvPKFlmQsyylu4-It2AARsAU-GXhiCZv7aoLUFJ-Wzvaw6mhhBAUW7ACfSIANO.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_PtmqbYv3s-x4su0FFN_p-DUblLaqur85naBLZlQswS5tCFU-u-gpTtfNsMLcPRjPxaF14acVuU93jYmoBNh7wMwciZIr3cQ4.jpg

The handcrafted furniture handles, doorknocker and lamps, for which blacksmiths-bronze has been used, can be regarded as additional special features.

▼用当地手工工艺处理室内材质

/wp-content/uploads/2015/02/_c_5ohYM1aIftXTYAiokObKyMuO-wtIIFFcFaigbsMMrlRfJV1e4LCi3XyE0W-TXIg9nMi1zWLyZEf5aqf98RQM6Dr57jdWiMhx.jpg

▼ 用当地手工工艺处理室内材质

/wp-content/uploads/2015/02/_c_DwpsqYXfrj7k9Esijm2ebfEx4lJfUQd5Nc_iPydQ8vLh2VmV3uRVIWKdRjWK95_EPOyC2gKQZBVrC6f9_Jva1R_yMtMz6G6_.jpg

▼ 用当地手工工艺处理室内材质

/wp-content/uploads/2015/02/_c_VXgYNOzzwUo_s2hJNJ2yTXE3qhbbB-B5Y-yEhatAOS8mGCQBDAtRRMIYDK8-T7f1bIuMb0OsLIVVJvavsUIwewtWocV6HoYo.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_H7TTXwQeszPHkCVy82u1RzJkEdcK__rSoIiLZdtoB14u0nOJmTIDf7UDV_lxJGybd__P1G9ZgF4rWuHiu5NhQIREPLa-HLxY.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_coqBabhjEjqiETSZG_aKc7SQvbgeBBYJbiTFiCtFuXVTUObhH7QG2sJdc8_9TWCyNMXSreci5w3sK840PbbLgDNEkyTsFJ5x.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_TFSzhPf-l-AC23d_ABCkfE1RQc6Oh3dJ33vMBQqklWkUKNgSY7_REQ8Xz3M7v0AQCgZGiARohiuW0I6NmQSfZcdXNfOv5YpR.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_UQnumbbB7Nv22_W2ZcfveJ1ees23JVGJUEF2YWV5zd_1oL_Ik2_eDA_6koWoGYiZVkvWc1CFt9p2eHT39kXcHC4M4ySHcEN2.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_CDqZlwy729LCydI3zhKcVtHzAye5JHno-ID1iOp71Un4Jjwl3C1ThZatmYd7LZ3dy9xKJY9VwGh74F4GXeaJ6Wr017uKch7g.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_HXiDz-oPC3hIoOyJoXVt1UbNNifxN2DBzdupK4e0taorvio8azP8RGWDoQnx0Mfopes34u088gX_K9-kFGuPwBALslWDGv0Y.jpg

/wp-content/uploads/2015/02/_c_s98luUmZz7TxJfHlpbteoE1SDGqqt2jBkWZ_KQ7ZP0l5M9vn_0kPWpKYK0vuiGgrWxtkDfyzjtl45FP8tCwNeP6dSehydCvF.jpg

House at mill creek

Projectname:   House at Mill Creek
Location:   Muehlen in Taufers, South Tyrol, Italy
Architects:   Pedevilla Architects
Start:    2013
Finish:    2014

Construction:   Massive Brick Wall
Living Area:   155 m2
Additaional Area:  72 m2 
Zertificate:   CasaClima Standard B

MORE:   Pedevilla Architects更多请至Pedevilla Architects on gooood 

Post a Comment