Desert Palisades Guardhouse by Studio AR&D Architects

The tension between nature and man-made

Project Specs

非常感谢 Studio AR&D Architects予gooood分享以下内容。
Appreciation towards Studio AR&D Architects for providing the following description:

Desert Palisades门卫室位于俯瞰棕榈泉的高坡上,建筑师的设计出发点是让建筑作为令人期待已久的住宅开发项目的入口。在对这个迷人的地方进行初步考察和意识到这里具有广阔的视野及自然美景之后,建筑师认为这个门卫室需要在反应即将建造的房屋品质的同时突显这里原始而崎岖地形风貌,他们选用具有耐久性、永恒性和突显沙漠环境的材料,其设计美学映射着山坡自然与陡折的特征。

▼位于广阔沙漠景观中的建筑外观,exterior view of the building in the desert environment

The guard house was originally conceptualized as a gateway to this long awaited residential development, located on the elevated hillside overlooking Palm Springs. Upon initial visits to this captivating site, and witnessing the expansive views and natural setting, It was evident that this building should reflect the caliber of the homes intended to be built here, while complimenting the raw and rugged terrain. The materials chosen were selected for their durability, timelessness, and their compliment to the desert environment. The aesthetic was designed to reflect both the nature and thrusting of the hillside slope.

▼建筑在反应即将建造的房屋品质的同时突显这里原始而崎岖地形风貌,this building reflects the caliber of the homes intended to be built here, while complimenting the raw and rugged terrain

建筑师希望屋檐下的巨石看起来与屋顶非常接近但实际上又没有互相接触,他们非常喜欢这种自然与人工结构之间产生的张力,希望它们在保持这种难以捉摸状态的情况下进行对话。两者之间产生的能量比彼此之间的距离更加重要。悬臂屋顶夸张的出挑深度轻盈地遮蔽在巨石的上方,对于强化自然与人工结构之间的张力起到重要作用。只有通过将巨石移到场地中,并且将人工结构从工程限制延伸至其最大极限,才能够以如此富有诗意的方式呈现自然与人工之间的对话。建筑师在整个项目中的愿景就是在建造与自然环境之间塑造相同的对话、关系和张力。

We really wanted this boulder to appear that it was very close to the roof but not quite connecting to it physically. Instead we preferred the tension created between the two structures, natural and man-made, and wanted them to speak to the other while still remaining elusive of one another. The exact distance between the two wasn’t as important as the energy between the two.The exaggerated length of the cantilever that gently shades the large boulder was important for reinforcing the tension created between the natural and man-made. The conversation that the 2 elements have with one another could only have been achieved so poetically by taking the largest boulder on site and marrying it to a structure that stretches the limits of engineering to its maximum potential. Our vision that we intend to create throughout this project would be to create this same conversation, connection, and tension between the built and natural environments.

▼自然与人工的对话:巨石移到场地中,人工结构延伸至其最大极限,conversation between natural and man-made: taking the largest boulder on site and marrying it to a structure that stretches the limits of engineering to its maximum potential

▼屋檐下的巨石看起来与屋顶非常接近但实际上没有互相接触,boulder appears very close to the roof but not quite connecting to it physically

为了达到建筑的工程极限,建筑师选择了具有足够强度和能够抵抗极端拉伸与压缩力量的钢与混凝土。在材料处理方面,为了凸显Desert Palisades项目周边的自然美景,建筑以最真实的形式呈现这些材料,尤其是外壳和结构材料不加修饰以呈现自然的古铜色。

Materials used: In order to push the limits of the engineering for this gatehouse, steel and concrete were chosen for their strength and ability to resist an extreme amount of tension and compression. The treatment of these materials, and in an effort to compliment the natural surroundings found throughout the Desert Palisades project, dictated that we present these materials in their truest form. It was paramount that the materials of the outer shell and structure be left to patina naturally, unadorned with any added finish.

▼为了达到建筑的工程极限,建筑师选择了具有足够强度和能够抵抗极端拉伸与压缩力量的钢与混凝土,in order to push the limits of the engineering for this gatehouse, steel and concrete were chosen for their strength and ability to resist an extreme amount of tension and compression

▼外壳和结构材料不加修饰以呈现自然的古铜色,outer shell and structure are left to patina naturally, unadorned with any added finish

室内环境与此相反,反映出建筑与自然元素的差异,这是一种与周边景观建立了温暖而紧密联系的、更加精致的美学。

The interior materials, in contrast, were intended to communicate a dichotomy between the built and natural elements. These read as a much more polished and refined aesthetic, while still providing a warmth and strong connection to the surrounding landscape.

▼室内材料反映出一种精致的人工美学,interior materials reflect a much more polished and refined aesthetic

▼巨大的落地窗将外部美景引入内部,a large floor-to-roof window invites the landscape into interior space

▼连接走廊,corridor

▼控制室,control room

▼洗手间,bathroom

• a. Height of underside of roof from the entry drive: 13’-8” (top of roof is 14’-10”)
• b. Top of boulder to ceiling: 1’-4
• c. Height of the boulder: 12’-4”
• d. Length of cantilever: 34’
• e. Overall length of beams: 50’

Program: Guardhouse
Size: 915 sf
Completed: 2016

More:Studio AR&D Architects

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to get contact with the designer/sharer/collaborator of the project

Post a Comment