Big Hammock Lounge by Lab D+H

Providing users with a exciting and levitated experience

Project Specs

Design:
Location:

来自 Lab D+H 对gooood的分享。更多关于他们:Lab D+H on gooood.
Appreciation towards Lab D+H for providing the following description:

项目位于韩国忠州SK集团旗下的Supex Center培训基地内。项目场地坐落于朝北的山坡上,旁边设有一个可同时容纳200人的大型烧烤派对区。

Supex Center is one of the training facility site for the big corporation in Korea. The site situated on the north facing slope by the large barbeque party deck area serving about 200 people at one time.

▼项目概览,overall of the project © 崔荣埈, Aura EnA

▼远观装置,viewing the project at distance © 崔荣埈, Aura EnA

▼由大型烧烤派对区看装置,viewing the project on the large barbeque party deck area © 崔荣埈, Aura EnA

该大型吊床装置可同时容纳至少20人,由一系列的定制元件组装而成。装置上设有大小不一的吊床,以适应不同身材不同年龄层的使用者。吊床的边缘设有一圈狭长的走道,可以作为观景台以及吊床的桌椅使用。

Along with installation of group furniture sets, big-sized hammock serving for more than group of 20 people is proposed. Hammock settings of various sizes can accommodate people of various sizes, and the narrow walkway at the perimeter edge serves as an observation space and a table for hammock use.

▼装置可同时容纳至少20人,big-sized hammock serving for more than group of 20 people © 崔荣埈, Aura EnA

▼吊床的边缘设有一圈狭长的走道,可以作为观景台以及吊床的桌椅使用,narrow walkway at the perimeter edge serves as an observation space and a table for hammock use © 崔荣埈, Aura EnA

▼躺在吊床上仿佛漂浮于空中,lying in the hammock is like floating in the air © 崔荣埈, Aura EnA

▼吊床细部,details of the project © 崔荣埈, Aura EnA

起初,Lab D+H事务所为项目设计了两种方案,这两种方案均被规划为二层空间。最终,设计师决定将吊床设计为单层的大跨度装置,并加以优化,为使用者提供宛若悬浮于空中的刺激体验。

Lab D+H firstly proposed 2 designs with 2 levels of spaces sit on the slope, eventually design optimized into single layer with longer span sized design to provide with certain level of fear and levitated experience.

▼起初,Lab D+H事务所为项目设计了两种方案,Lab D+H firstly proposed 2 designs © lab D+H

▼原方案为二层空间,model of the former design with 2 levels of spaces sit on the slope © lab D+H

▼模型细部,details of the model © lab D+H

▼项目区位,location © 崔荣埈, Aura EnA

▼平面图,plan © lab D+H

项目名称: 大型休闲吊床
地
点: 韩国, 忠州
客户: SK holdings/Supex Center
设计团队: Lab D+H (랩디에이치 조경설계사무소)
面积: 88 ㎡
设计时间:2019年07月-2020年02月
建设时间:2020年01月-2020年04月
主创设计师: 崔荣埈
设计团队: 崔炳吉, 赵在衍, 赵祥恩, 赵爱丽
施工: Aura EnA
摄影师: 崔荣埈, Aura EnA

Project name: Big Hammock Lounge
Architect’s Firm: Lab D+H (랩디에이치 조경설계사무소)
Principal:YoungJoon Choi
Team
Member of Designer:Byeonggil Choi, ZaiYan Zhao, Sangeun Cho, Aili Zhao
Website: http://www.dhscape.com/
contact
e-mail: seoul@dhscape.com
Project location: Chungju, Korea
Completion Year: 2020
Design period: 2019.07 – 2020.02
Construction period: 2020.01 – 2020.04
Area:88 ㎡
Lead Architects: YoungJoon Choi (Lab D+H)
Client: SK holdings/Supex Center
Construction : Aura EnA
Photo credits: YoungJoon Choi, Aura EnA

More: Lab D+H,更多关于他们:Lab D+H on gooood.

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment