Ad Astra住宅,温哥华 / Studio Roslyn

为住宅重新赋予温馨舒适与热情好客的氛围

项目标签

设计公司:
类型:

非常感谢 Studio Roslyn 将以下内容授权gooood发行。更多关于:Studio Roslyn on gooood
Appreciation towards Studio Roslyn for providing the following description:

该项目对一间2300平方英尺的3居室住宅进行了改造,设计的主要思路是为住宅重新赋予温馨舒适与热情好客的氛围。住宅的主人是两位餐厅老板,基于他们提出的一系列特殊要求,设计师对材料和布局进行了巧妙的运用。

The Ad Astra House is a 2,300 SF 3-bedroom residential renovation project completed by Studio Roslyn in 2018 that aims to redefine how we consider hospitality in the home. Designed to facilitate the unique needs of two established Vancouver restauranteurs, Ad Astra is an artful approach to materiality and multi-use programming.

▼起居室,living room

▼细部,detailed view

  

设计团队与业主进行了紧密合作,充分考虑到了业主对烹饪和聚会的热爱,并将与之相关的元素融入设计当中。灵活的空间不但能够提供可扩展的办公区域,还可以在未来充分适应家庭成员的扩展。材料和色彩的选择同样受到了两位业主的个性的启发:摇滚元素与当代艺术品形成了完美的结合。

Through a collaborative design process Roslyn found ways to incorporate the client’s deep love of cooking, hosting and hospitality into a residential space that would serve not only their growing family but also serve as their expandable office. Ad Astra is designed around a material palate directly inspired by the personalities of the two clients. Our client’s punk rawk aesthetic and rock n’ roll attitude towards life mixed with their contemporary artwork was the perfect starting point.

▼设计充分考虑到了业主对烹饪和聚会的热爱,the design incorporates the client’s deep love of cooking, hosting and hospitality

▼厨房操作台细部,kitchen island detailed view

▼吧台座位区,bar seating area

▼餐桌区域,dining area

▼摇滚元素与当代艺术品被融入空间当中,the rock n’ roll attitude towards life is mixed with the contemporary artwork of the clients

▼私人办公空间,family working area

▼细部,detailed view

▼交通空间,circulation area

该项目的最特别之处在于,拥有100年历史的建筑不仅仅成为了业主的新家,还为他们的新餐厅提供了场地。精致的木制细节与漂白的橡木地板贯穿了整个空间,并与黑色的墙面元素和谐搭配。

With a nod to the 100 year-old historic building that houses not only their home, but one of their most successful restaurants on the ground floor, the Ad Astra House incorporates intentional wood detailing and bleached white oak flooring throughout and grounds it with deep-black figural elements.

▼酒橱细部,cellaret detailed view

在浴室和厨房这种“人流量大”的区域,墙壁上铺设以大胆的黑白色几何瓷砖;家庭办公区和儿童卧室则选用了调性较为柔和平静的浅灰和蓝色。金色和黑色灯具以及黑白根大理石共同营造出一种实用的奢华感,使动态空间中最为重要的元素得以被突显出来。

Bold graphic black and white tile define “high traffic” areas such as the bathrooms and kitchen, while soft grey and blue hues calm the home office and child’s bedroom. Gold and black fixtures and nero marquina marble give the apartment a sense of functional luxury and highlight the most important elements of the dynamic space.

▼卧室呈现出柔和平静的氛围,the bedroom with an soft and calm atmosphere

▼浴室,bathroom

▼白色墙面和橡木地面带来大胆对比,a strong contrast bring from the bleached white wall and oak flooring

   

▼玻璃门细部,glazed door

▼灯具细部,lighting fixture detail

Project Credits
Interior Design: Studio Roslyn ©2018 www.studioroslyn.com
Interior Design Project Team: Kate Snyder + Jessica MacDonald
Architect: Helen Pang Architecture – http://www.hparchitecture.ca/
Contractor: Fort Construction – www.fortconstruction.ca
Millworker: Jaimie Douglas
Project Photography: Lauren D Zbarsky www.laurendzbarsky.com
Project Size: 2,300 SF
Location: Vancouver, BC, Canada

More: Studio Roslyn。更多关于:Studio Roslyn on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
点击联系该项目/文章的创作/分享者

发表评论

随机推荐工作 所有工作 »