Kansas Health Institute by Hufft

Modern office.

Project Specs

Design:

非常感谢来自 Hufft 对gooood的分享。 更多请至:Hufft on gooood 
Appreciation towards Hufft for providing the following description:

作为一个无党派无政治倾向的研究机构,KHI一直致力并投身于健康与疗养事业,并积极组织各种学术研讨活动。此次KHI邀请Hufft对他们这栋老建筑的底层进行重修,使其能够更高效便捷且舒适的服务于空间内的各种活动。全新的设计营造了各种形式和尺寸的会面空间。除一些封闭安静的小型讨论空间外,该机构建筑内还设有小型协作区域,以及由活动门板围合的灵活会议场所,该场所可容纳超170人同时参与会议研讨。

▼内部空间,interior view

As an active non-partisan think-tank organization dedicated to health and wellness, the Kansas Health Institute (KHI) plays host to a revolving door of meetings and seminars throughout the week. KHI engaged Hufft to renovate the first floor of their historic building to maximize the efficiency, hospitality and capacity of their conference center. The resulting design provides a collection of meeting spaces that accommodate a variety of group sizes and meeting styles. The rooms include several closed-door cubbies for individual work and quiet contemplation, small meeting rooms for collaborative brainstorming, and a sequence of larger spaces with flexible partitions that can expand to accommodate presentations for up to 170 people.

▼各种形式和尺寸的会面空间, a collection of meeting spaces that accommodate a variety of group sizes and meeting styles

▼活动门分割的大型会议研讨空间, larger spaces with flexible partitions that can expand to accommodate presentations

▼会议室, meeting room

室内空间设计元素隐喻了该机构的成立使命,促进健康的七大社会性决定因素,以及公民对国家制度的自豪感。天花板设计抽象的代表了国家中最健康的郡县,洗手池采用开放式设计来保障环境卫生。预制在入口接待处的波面墙生动描绘了密苏里河的形象。

Design elements reference the mission of the organization, promoting the seven social determinants of health, and the civic pride of a state institution. The ceiling design is an abstraction mapping the healthiest counties in the state and the common hand wash stations are placed in the open to promote hygiene. The Hufft team fabricated a feature wall at the hospitality counter to replicate the contours of the Missouri River.

▼接待处,reception

▼接待处的波纹墙壁象征密苏里河,a feature wall at the hospitality counter to replicate the contours of the Missouri River

▼开放式洗手间保证环境卫生,the common hand wash stations are placed in the open to promote hygiene

作为融资计划的一部分,此次翻修工程被批准使用历史建筑税收抵免。因此,该办公室改造需保留原历史建筑中的双开大门,中央交通走廊,以及学院外貌。

The building renovation was approved for historic tax credits as a part of their financing plan. The parameters of working within the historic structure required keeping the original double doors and the central circulation corridor from the building’s initial use as a high school.

▼入口门厅,hallway

▼保留原建筑外貌,keeping the original view of the building

Project size: 8000
Completion date: 2017

More: Hufft,更多请至:Hufft on gooood

Post a Comment