Garage CCC Education Center / FORM Bureau

New social space remodeled from the warehouse.

Project Specs

Location:

非常感谢FORM Bureau将以下内容授权gooood发行。更多请至:FORM Bureau on gooood 
Appreciation towards FORM Bureau for providing the following description:

CCC教育中心位于坂茂设计的展览馆附近,是一个经过改建而成的项目。原有建筑建于上世纪40年代,曾用仓库作幼儿园,溜冰鞋出租场地,儿童艺术工作室和仓库。新的改建需要将建筑改建成为一个容纳艺术教育研讨会和社交活动的新建筑。

改建只保留了原有的支撑结构,一切非承重的内部结构被拆除,采用中性的内饰风格,在局部地方增设了抢眼的扩建,祈祷画龙点睛之效。原有的完成面上覆盖熟料砖,提升热功效。屋顶被重建,保留山墙造型,吸引过往路人。窗户被扩大,更多的光线进入建筑内部。室内布局灵活多变。

The Education Center is located in single storey building next to the Garage’s exhibition pavilion by Shigeru Ban.Built in the 1940s, it previously housed a kindergarden, later used for ice skate rental facilities, children’s art studios and warehouses. For several years it stood critical condition, with only the supporting structures remaining intact.

The Garage Centre for Contemporary Culture commissioned a reconstruction for its art education workshops and social events.

/wp-content/uploads/2014/04/_c_tAnlxaS2OSHwRD00ScqGDmy8XuTLd2LIBw7Af7tqLlUrU0hT1FWsY9uhhF7VUp9Owen4kWzXM1vi_vauNkh2uUstFBdKPagQ.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_njJFDVz3lD_PZWMozn1lYch_ij5gGOCe8sWZDNwUSFpIQjQbfNk7VLKSkKrmX8SL5U-741b3hz6R8jZ1yot-YsHizGiLIF2W.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_8eavVFPvjorMMS9azmYT-SmnWki5RTsytSzPO37zuzyf8twYmJA_atXfzRtyZD7bSBZUlTjYGU1pgqsdrKk3Ep29_Hn94bAF.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_AqUBhYQT5zmjApyVGPuzToO5k5-8_bCZzL0mc4j12GugHRhY64sz7Is-9Wk9TsEIIGGLZEvSLzZdWWfZ8q8i07aVG7kN8RcV.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_SOWoc1tDHephbpvTIhm115I02EupgOZ37oJLUuKqvV04q9rK6k2MnEP6Z8YbyZnDdTaMGMuKhKFv-Tgdpz6zQAhi9qPoPRhB.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_chmmrPujgZVd5W5G6IE1k7fnwdtN00vkq-UaoEASAImoxnmF2KY2llrnj8sNWpjxY7K01ZppiRwIUUWBj0gpUlAvokmvbnnl.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_3Ldk_kMPumk591POifa_QsJCzn0bc9aI1ZVqOunExO6pOcWo-U0QnvX2hbqA2PVHBnLPuJF0uqYusgUs_FpAghksNNdzGrBo.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_a3vlbUYR_Ky7oskVpW5wpOqglX3d5GMjfy6KSbB1jckFZcJanX6nQwpcX-pZaFn9pMRZ8XTWpNynVgVUNLYNOwi_R9RRqdSh.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_wnbXYVj7w0HAtDo_KfsLrhXKXLZK3_ZC8xfKXZOwGu4uvs7brpLoFtgo4YeS2f3TzrIYrfqoI0S9eIqVyP2DPNIdKKxxmpvq.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_Q5M4lB4TT9l4HoFOibXY4cIpcN5QwAuQpaXBJgZwlxYhdyI9cBX3ikQCCcRAk_f8zft0RL4hK6W6_JVCTRzuOT2jwq2fcAGB.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_S9eQyVBw9rcrFut3_-o-aGFv7AcljlxvajqtLZeOznfqNGKWVspMlLggg1HutrKIdUWeUDKPYRC3-4xensMaZ0KTprxP1Y9S.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_sQLEFJMXMOYdABJf2x-rnmSiv6idQY1L9G_-akef71mPUZ44633UYYKzuljDAM1tOezyxEI8D4t5UD12Hjbc49Ci1V__ftNM.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_bwM8TlYdXqrP9wwIqa9XisJTfNCcllHa7QWU2SAP_QHdPGnZ2vkvYuDPUE3by6Gt-C82RIm5Ix-ZAhFY7q3YEIothMS0l6rq.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_P0DgdQyA2HaNCRSnEyj6uDtXX77tT-AB4tdosUByG4UHXouC-nF4QTCckWAPatdq3qpZ60vwCBhv498jnLMvYi5isv5RHWbm.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_drOulL3jCg8NCnifCyli-Z-dJTDe_up5SC2BUcq93OGdlZqW3quuqg5q9BwG2X5N1ObIMzQjtl9c2HBxAKla7He_yLeSSd4k.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_W1-nquPJNHvQOdbv4PhisapX8s4D7joNnYM87rRw0saTHdUDdlK9bDdm7XSpCVMP-LOm3MeE6tjycY--SwmWFmRgH13IuTHl.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_o8RUoaxV0Ara1a_vOx75pP5dMILC5xHfSM9QWtoQeGh3-0yXMLQxFdhPTc8bAPunEeuDPwY9zf_qyW49RcnJUXxIVn--UME8.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_EjCYygX39y5-FT4ufNplpa0Jt2kf_mhz6YKHLRDOsAtzesxsUXzjcTjTQytE9CFmqL_S7hY0go-DeYwjJBn3eDOQ3Y3uclvY.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_9R4HA1mV5nEwUjdA6Jb-y3VigBFHs69JS8rM-Dlb07QbIlHh19Dx7FMiE_UAgf4_-oDmRIrEqM2dZ7Mlj4dwVI1fkxnXAuyu.jpg

/wp-content/uploads/2014/04/_c_8RNNps23zZ5sYlxD4zd12Xx2uCjY0GIwfmen8lt3RaL0b2yDunApARCq9spB2rvKVcHgTKPJ76fvEXEy3fGJ17T8XYRG9fzC.jpg

The new project retained the building’s volume, attaching bright extensions, some of which contain entrances to the building, others function as verandas. The bearing brick walls were clad in clinker tile to preserve them and improve insulation. The gable facade, which is seen from the park’s central avenue, was highlighted by a graphic composition that aims to attract passers-by to the building.

Inside, the main task was to provide a flexible space, easily transformed to meet the needs of the Education Center. All non bearing internal structures were demolished, the roof was reconstructed, with its underside revealed to create an airier space, partially taken up by mezzanines to house administration and smaller workshop studios. Window openings were enlarged to bring in more light, and function as sitting spaces. Neutral interior finishes were interspersed with bright individual accents.

Architects in charge: Olga Treiwas, Vera Odyn, Daria Sheina
Project manager: Alina Yaroshenko
Photography: Asya Baranova (FORM)
Year: 2012-2014
Area: 1215m2
Address: Gorky Park, 9/4 Krymsky Val st., 119049, Moscow, Russia
Manufacturerers: MUUTO, BAZZISPACE, NORA, Dornbracht, &Tradition
Suppliers: Archivestore, Wonderwalls

MORE:  FORM Bureau,更多请至:FORM Bureau on gooood 

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment