Jacobs Medical Center by CannonDesign

Ushering in a new era in specialty inpatient care

Project Specs

非常感谢 CannonDesign 予gooood分享以下内容更多关于他们:CannonDesign on gooood
Appreciations towards CannonDesign for providing the following description.

致力于为癌症治疗、干细胞治疗和外科治疗提供更为尖端的医疗环境,该项目的委托方联合众多医生、护士、科学家及工程师,通力打造出了这座世界级的、一切以患者为重的医疗看护中心。Jacobs医疗中心位于Thornton Pavilion住院中心旁边,并且与一座新建的研究中心相连,509,500平方英尺的总面积中包含245个床位,整座医疗中心将医学研究、教育和的卓越的临床医疗集于一体。

To offer the community access to leading-edge cancer, stem cell and surgical therapies, the client collaborated with doctors, scientists, nurses and engineers to build a world-class medical destination for patient-first care. Connected to Thornton Pavilion and located adjacent to a new research facility, the 509,500 sf, 245-bed Jacobs Medical Center is a translational medical center in the truest sense — facilitating the convergence of research, education and excellent clinical care.

▼建筑外观,exterior view

▼建筑的10个楼层容纳了三个主要的医学专业中心,the 10-story hospital functions as three medical specialty centers

建筑的10个楼层容纳了三个主要的医学专业中心,分别为高危产妇及新生儿、癌症患者和外科手术提供了医疗和看护服务。建筑的曲线形体量一方面取决于病房的布局,一方面则基于先进的建模技术,能够为室内带来最佳的视野和采光,同时尽可能地减少太阳辐射和眩光。建筑的几何形状为外观赋予了精细而流畅的质感,并随着行人的移动产生动态的视觉效果。室外的一系列空中花园和露台更为楼上的病房带来自然的氛围。

▼509,500平方英尺的总面积中包含245个床位,the 509,500 sf, 245-bed Jacobs Medical Center is a translational medical center in the truest sense

Although one building, the 10-story hospital functions as three medical specialty centers— housing inpatient services for high-risk obstetrics and neonatal care, cancer care and advanced surgical care. The building’s overall curvilinear form was driven by the design of the patient units, but also by advanced modeling to capitalize on views, maximize daylight and minimize solar gain and glare. The geometry creates a subtle continuous flowing curve of the exterior — a dynamic form that changes as one passes around the building’s perimeter. Integrated into the exterior are a number of elevated gardens and terraces that bring nature up to the patient level.

▼流线型的体量带来精细而流畅的质感,the geometry creates a subtle continuous flowing curve of the exterior

▼立面细部,building exterior detail shot

▼医疗中心为病人带来与自然紧密相连的健康就医环境,Jacobs Medical Center powerfully connects staff and patients to nature to enhance wellness and patient experience

▼庭院将自然空气引入病房楼层,exterior courtyards are part of the building and bring nature up to the patient level

室内环境同样延续了室外的有机特质,形成一种精心策划的自然流动。病房中的陈设十分现代化,定制的墙面将所有必要的构件和设备集中在同一个体量之内。每间病房的床边还配备有一台iPad,病人们可以随时定制自己的房间环境,并查阅治疗时间和治疗记录。

The organic nature of the exterior translates to the interior to create an intentional and natural flow. The patient rooms are equipped with modern finishes, and an award-winning custom headwall seamlessly combines all necessary elements and equipment into one sculptural element. All patient rooms are also equipped with an iPad that can be operated from the bedside, empowering patients to customize their environments and securely view their treatment schedules and medical records.

▼室内空间尽量以曲线代替直角,从而使病床能够轻松地在走廊中运行,as much as possible, right angles were avoided, and the interior corridors replace typical right angles with curved corner conditions – allowing patient beds to effortlessly be pushed through the hallways

▼医疗中心大厅,lobby space

▼大厅内部,interior lobby space

▼二层的等待区域,依然延续了有机的空间质感,a non-denominational chapel on the first floor is also organic in nature, with seating appearing to grow from the wood floor

▼室内细部,interior detail

▼医疗中心教学空间,teaching space in Jacobs Medical Center

▼教学和演讲空间,interior teaching and presentation space in Jacobs Medical Center with sculptural art element

▼会议及团队讨论空间,conference room and teaming area in Jacobs Medical Center

基于建筑设计和专注于未来的科学技术,医疗中心将凭借最优质的看护服务和高端设施引领专业住院治疗领域的新纪元。

The hospital combines the highest-quality advanced care with upscale amenities, architecturally significant design, and future-focused technology — ushering in a new era in specialty inpatient care.

▼产房,birthing suite

▼病房,patient room

▼建筑模型,model

▼场地平面图,site plan

▼首层平面图,ground floor plan

▼4层平面图,fourth floor plan

▼10层平面图,tenth floor plan

Client: UC San Diego Health
Design Firm: CannonDesign
Completion: 2017
Size: 509,500 SF
Location: st, CA
Photographers
Christopher Barrett
Ethan Rohloff
Architecture Design Principal
Mehrdad Yazdani
Consultants
Interior Design – CannonDesign
MEP Engineers – Exp
Structural Engineering – KPFF Consulting Engineers
Civil Engineering: Burkett & Wong Engineering
Manufacturers/Suppliers
Curtainwall – Enclos
Lobby Glass – Pulp Studio
Tile – Daltile
Plaster – Texston Archittectural Surfaces
Headwall – Modular / Shield
Drywall – The Raymond Group
Casework – Western Millwork
Flooring – Forbo (Rubber); Terroxy (Terrazo)

More:CannonDesign更多关于他们:CannonDesign on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to get contact with the designer/sharer/collaborator of the project

Post a Comment