The new Vendsyssel Theatre by Schmidt Hammer Lassen Architects

The theatre appears as a composition of cubic blocks, emphasis on the interaction between artists and spectators (images updated)

The newest education building for HU University of Applied Sciences by SHL

An education building burls physical boundaries between interiors and exteriors

New Flagship NIO House by SHL

A gallery and clubhouse erases boundaries between the car and the user

Tūranga – new Christchurch Central Library by SHL

A luminous beacon of renewal.

Redevelopment of Vanke Times Center in Beijing, China by Schmidt Hammer Lassen Architects

The 47,000-square-meter mixed-use building

Schmidt Hammer Lassen Architects wins international competition to design the new sustainable headquarters for global chemical company, Solvay

cooperative, green, sustainable

NIO House by Schmidt Hammer Lassen Architects

The car as an extension of the home

OFFICE FACT NO.19 – Schmidt Hammer Lassen Architects

Schmidt Hammer Lassen Architects is one of Scandinavia’s most recognized and award-winning architectural practices

New Shanghai Library East By SHL

From collection to connection: SHL Architects reveal latest visuals for the new Shanghai Library East.

New CaoHeJing Guigu Creative Headquarters By Schmidt Hammer Lassen Architects breaks ground in Shanghai

Creating a direct connection to exterior green space for the buildings occupants.