The Rambler by A Work of Substance

A quiet haven

Project Specs

Location:
Materials:

感谢 A Work of Substance 对gooood的分享。更多关于他们:A Work of Substance on gooood
Appreciation towards A Work of Substance for providing the following description:

该项目以嘉民领连中心在蓝巴勒海峡的独特的战略性位置命名,采用咖啡厅设计的新思路,为业主、员工和顾客提供别具一格的空间,使他们可以在这里结识、社交和充电。

Named after Goodman Interlink’s unique and strategic location in the Rambler Channel, The Rambler is a new take on café design, offering a refreshing space for customers, their workers and their guests to meet, socialise and recharge.

▼空间概览,preview © A Work of Substance

▼多种座位区,various seating areas © A Work of Substance

▼长椅区域,bench area © A Work of Substance

▼木格栅分隔开放与私密区域 © A Work of Substance
wooden grilles separating open and private areas

▼私密的就餐空间,private dining space © A Work of Substance

▼格栅细部,details of grilles © A Work of Substance

▼咖啡制作区,coffee island © A Work of Substance

▼食品制作区,food counter © A Work of Substance

▼标识细部,details of signs © A Work of Substance

自然元素与项目所在的工业建筑形成了鲜明的对比。餐饮空间的四周包裹木材,暖色调的材质点缀其中,为空间注入新的生命,使这里的日夜充满避风港的氛围。渐变的蓝色手工釉面砖折射出水面的平静,散发出静谧的气氛。

The selection of natural elements is a stark contrast to the industrial building the café resides in. A warm palette of materials interspersed throughout with timber wrapped around to nourish the soul and breathe life into the space – echoing the feel of a haven across day and night. The use of blue hues through a gradient of hand-glazed ceramic tiles reflects the lull of water and washes over with an air of contemplation.

▼暖色调的材质,warm palette of materials © A Work of Substance

▼柔和的光线,soft lightning © A Work of Substance

▼家居细部,details of furniture © A Work of Substance

▼食物细部,details of foods © A Work of Substance

▼平面图,plan © A Work of Substance

More:  A Work of Substance     更多关于他们:A Work of Substance on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment