JJ Apartment by Carlos Segarra Arquitectos​

Create a warm atmosphere of home through rustic materials.

Project Specs

Location:

来自 Carlos Segarra Arquitectos 对gooood的分享。更多关于:Carlos Segarra Arquitectos on gooood
AppreciationCarlos Segarra Arquitectos towards for providing the following description:

该公寓项目中,设计师用简单的手法提升了居住的空间感受。房屋两侧临街,设计充分利用了这栋巴伦西亚典型住宅楼的优势,沿光井设置功能空间,保证阳光可以照到室内的各个角落。

For this project we opt for simple decisions that help us to improve the spatial understanding of the home. Taking advantage of the typical typology of this kind of neighborhood of the city of Valencia, we decided to organize the distribution in the light yard of the building, benefiting from the fact that the house has facade in two different streets.

▼公寓室内,光井带来柔和而充足的光照,apartment filled with soft light from the light yard

住宅中的主要起居空间尽量开敞,最大化其墙面面积,可以满足不同使用功能的需要。

Therefore, we have placed the most important spaces of the home in each of the extremes, maximizing its surface and trying that each of them can encompass different uses.

▼开敞的起居空间,open living space

▼餐厅,dining space

▼餐厅细部,木材给人以温馨的感觉,details of the dining space, providing a warm feeling with the wooden palette

▼开放厨房,open kitchen

▼连接卧室的走道,corridor connected to the bedroom

▼卧室,bedroom

另一方面,设计师在项目中采用了更为质朴、粗糙的完成面,以展现出房屋自身的独特性。空间中几何体的设计则令人联想到老地中海建筑的一些特征。

On the other hand, for this project we have had the opportunity to experiment with more rustic finishes, trying the house to obtain its own character and identity, which together with an outstanding set of geometries give the design a personality that at times can evoke the old mediterranean architecture.

▼粗糙的材料和几何形状构件成为空间里的特征,rustic finishing and geometric designed components become the space edentity

▼细部,details

粗糙的墙面和温暖的木材一起,创造了一个温馨的氛围,传递出家的感觉。

The combination of pleasant finishes with the characteristic warmth of wood, allows us to generate a very warm atmosphere where is transmitted the feeling of home.

▼平面图,plan

Project Name: JJ Apartment
Architecture: Carlos Segarra Arquitectos​​
E-mail contact office: csegarra@cscarq.com
Lead Architects: Carlos Segarra
Location: Valencia, Spain
Year Construction: 2018
Constructed area: (m2) 105
Photographer: David Zarzoso

More:Carlos Segarra Arquitectos 。更多关于:Carlos Segarra Arquitectos on gooood

Post a Comment