The Traveller餐厅,阿姆斯特丹 / Powerhouse Company

曲线形的玻璃凉亭模糊了室内外的边界

项目标签

设计公司:
位置:
类型:

非常感谢 Powerhouse Company 予gooood分享以下内容。更多关于:Powerhouse Company on gooood
Appreciation towards Powerhouse Company for providing the following description:

The Traveller餐厅位于阿姆斯特丹南部新兴的Cumulus Park创新园区的中心地带。该项目由建筑事务所Powerhouse Company设计,由EDGE、G&S Vastgoed和ING开发,呈现为一个设计大胆的曲线型玻璃体量。它不仅为ING的员工、学生、企业家、当地社区和来访者提供了一个放松的聚会空间和用餐空间,更丰富了社区生活。作为一个全新的社交中心,该餐厅令人印象深刻而又平易近人的体量彰显了阿姆斯特丹南部社区多元的国际饮食文化。

A bold architectural statement at the heart of new Amsterdam innovation district Cumulus Park in the up-and-coming Zuidoost area, The Traveller is a curvilinear glass pavilion designed by Powerhouse Company and developed by EDGE and G&S Vastgoed, in collaboration with ING. It helps to define the neighborhood by bringing together ING employees, students, entrepreneurs, the local community and visitors for food and fun. The impressive yet approachable new social hub celebrates the international flavours of Amsterdam’s multicultural Zuidoost neighborhood.

▼餐厅外观,exterior view of the restaurant ©Sebastian van Damme

The Traveller餐厅凭借着其惊人的通透性和有机的建筑形式,不仅吸引着人们入内一探究竟,更与绿地景观(将于2020年初竣工)和周边的建筑环境、尤其是由Benthem Crouwel Architects设计的ING新办公室完美地融为一体。受到阿姆斯特丹Visaandeschelde餐厅和The Roast Room餐厅的运营团队的启发,建筑师将本案打造为了一个全天开放的餐厅。The Traveller不间断地供应点心、饮料和各种国际美食,从产品上反映出该地区的多元文化特征。此外,餐厅的二层还设置着一系列多功能空间,可以满足聚会、会议和各种活动的需求。

▼餐厅外观,具有惊人的通透性和有机的建筑形式,exterior view of the restaurant with striking transparency and a welcoming organic form ©Sebastian van Damme

▼餐厅外观,具有一个大型的木制屋顶,exterior view of the restaurant with a large wooden roof ©Sebastian van Damme

Strikingly transparent and with a welcoming organic form, The Traveller fits in beautifully with the green landscaped grounds (to be completed in early 2020) and surrounding buildings, notably the new ING offices designed by Benthem Crouwel Architects. It houses a restaurant concept from the team behind successful Amsterdam eateries Visaandeschelde and The Roast Room. The restaurant is open all day, offering light refreshments and a full menu of international dishes reflecting the neighborhood’s multicultural identity. There are versatile spaces for meetings and events upstairs.

▼餐厅外观局部,partial exterior view of the restaurant ©Sebastian van Damme

“这个玻璃凉亭般的餐厅完美地融入了周边的环境,在室内和室外之间建立了一种动态的联系,”建筑事务所 Powerhouse Company的建筑师兼合伙人Stijn Kemper解释道。“我们将透明的玻璃幕墙与天然的材料和色彩结合在一起,从而模糊了空间的边界,将室内外环境变成了一个整体。随后,这些元素又与室内鲜明的色调和柔和的纹理相结合,产生了一个起居室般的、温馨舒适的用餐空间。”

“We designed the pavilion to be seamlessly integrated with its surroundings, creating a dynamic relationship between the interior and exterior,” explains Powerhouse Company architect and partner Stijn Kemper. “By combining a clear glass façade with natural materials and colors going in, the boundaries blur as if there is no distinction between inside and outside. Juxtaposing these elements with an interior of strong colors and soft textures generates an intimate indoor space with the comfort of a living room.”

▼傍晚时分的餐厅,透明的玻璃幕墙与天然的材料和色彩结合在一起,模糊了空间的边界,the restaurant at dusk, by combining a clear glass façade with natural materials and colors going in, the boundaries blur ©Sebastian van Damme

实际上,餐厅醒目的外观要归功于其简约的玻璃立面和雕塑般的独立式木制中心空间。在空间的处理上,玻璃立面与木制中心空间彼此分离,从而打造出一个通风极佳的室内用餐环境。而木制的天花板和丰富的绿植则将自然元素引入了内部空间。

The pavilion owes its eye-catching appearance to a minimalist glass façade combined with a sculptural, freestanding wooden core. The separation of wooden core and glass façade – at no point do they touch each other – creates an airy and flowing interior space. The wooden ceiling and abundant greenery bring nature inside.

▼餐厅外观局部,具有简约的玻璃立面,partial exterior view of the restaurant with a minimalist glass façade ©Sebastian van Damme

▼餐厅室内局部,玻璃立面与木制中心空间彼此分离,partial interior view of the restaurant, the wooden core and glass façade are separated and at no point do they touch each other ©Sebastian van Damme

▼餐厅室内局部,partial interior view ©Sebastian van Damme

“一直以来,Powerhouse Company都致力于将设计的开放性与细节和创新结合在一起。从这一点来看,The Traveller餐厅可以说是完美地呈现了我们的设计理念,”Kemper这样说道。“对我们来说,餐饮建筑是非常能表达个性的一类项目,因为我们可以将服务意识和设计细节融入其中。”

“This project is very much aligned with what we are trying to achieve at Powerhouse Company – the openness of the design combined with detailing and innovation,” says Kemper. “Hospitality projects become very personal to us as an extension of the service-minded approach we bring to our work.”

▼木制吧台和用餐空间,the wooden bar and dining area ©Derek Zomer

▼起居室般温馨舒适的用餐环境,具有鲜明的色调和柔和的纹理,the intimate indoor space with the comfort of a living room, with an interior of strong colors and soft textures ©Derek Zomer

▼餐厅二层的多功能用餐空间,the versatile spaces upstairs ©Sebastian van Damme

为了更好地完成本项目,Powerhouse Company与负责周边环境景观设计的建筑事务所Benthem Crouwel Architects和Karres en Brands公司、负责室内设计的Studio BvanB和Office RBGV进行合作。本项目的房地产开发商是EDGE和G&S Vastgoed。值得一提的是,作为ING公司的一个创新性实践,Cumulus Park创新园区已经成为了阿姆斯特丹市、阿姆斯特丹应用科学大学(Amsterdam University of Applied Sciences)和阿姆斯特丹社区学院(Amsterdam Community College,缩写为ROC)之间的一个合作项目。

In order to realize the project, Powerhouse Company collaborated with Benthem Crouwel Architects and Karres en Brands, the landscape architect of the surroundings, as well as with Studio BvanB and Office RBGV on the interior design. The project real-estate developers were EDGE and G&S Vastgoed. The innovation district Cumulus Park, an initiative of ING, has since become a collaboration between the City of Amsterdam, Amsterdam University of Applied Sciences, and Amsterdam Community College (ROC), among others.

▼总平面图,site plan ©Powerhouse Company

▼首层平面图,ground floor plan ©Powerhouse Company

▼二层平面图,first floor plan ©Powerhouse Company

▼剖面图,section ©Powerhouse Company

▼屋面和立面细节详图,detail drawing roof edge with facade ©Powerhouse Company

Location: Amsterdam, The Netherlands
Size: 900m2
Typology: Pavilion, Restaurant
Period: 2016 – 2019
Status: Completed
Budget: Classified
Project initiator: ING
Client (Pavilion): EDGE and G&S Vastgoed
Client (Interior): The Traveller – Michiel Deenik, Neal Valentijn and Jeroen van Brussel
Interior design: Powerhouse Company and Studio BvanB in collaboration with OFFICE RBGV
Partner in charge: Stijn Kemper
Project team: Stijn Kemper, Nanne de Ru, Stefan de Meijer, Robbert Verheij, Gerben Knol, Alex Niemantsverdriet, Bjørn Andreassen, Erwin van Strien, Fernando Diez, Franca Houg, Gert Ververs, Helena Tse, Koen van den Dungen, Lesia Topolnyk, Max Tala Nossin, Melanie Lo, Mike Hansen, Peter Lee, Rafael Zarza García, Thowalfakar Humady
Light design: Studio Rublek
Structural engineering: Van Rossum Raadgevende Ingenieurs
MEP engineering: Deerns Raadgevende Ingenieurs
Building physics & fire safety: DGMR
Cost calculation: Basalt
Project management interior design: JOBS Project Management – Jacob den Besten
Contractor pavilion: G&S Bouw
Contractor interior: Intera Interieurbouw

More: Powerhouse Company        更多关于:Powerhouse Company on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
点击联系该项目/文章的创作/分享者

发表评论

随机推荐工作 所有工作 »