O25 by Lucas y Hernández-Gil Arquitectos

a pure home with interesting spacial sequence

Project Specs

Location:

来自 Lucas y Hernández-Gil Arquitectos 对gooood的分享。更多关于他们:Lucas y Hernández-Gil Arquitectos on gooood
Appreciation towards Lucas y Hernández-Gil Arquitectos for providing the following description:

O25公寓位于西班牙马德里expansión区,毗邻Retiro公园,位于一座十九世纪的公寓内。设计师通过材料建立了与原始建筑之间的对话。不同切割处理的木材和石材与住宅最初的色调相协调。

▼轴测图,Axonometric projection

O25 is a house in the expansión district of Madrid, close to Retiro Park, in a building of the late ninetheenth century. 

Our firm pretended a dialog with the original architecture through the material. The use of wood and stone with different cuttings connect with the original tones of the house. 

▼餐厅外享有优美的景色,the dining room with spectacular view

▼餐厅与厨房相连,the kitchen sits behind the dining room

   

▼餐厅与厨房之间的活动门可以关闭,从而创造更加私密的氛围,the door could be closed so as to create privacy

▼明亮的厨房,the kitchen with natural light

▼经过厨房可以抵达客厅,the living room could be accessed through the kitchen

▼从客厅回望餐厅和厨房,形成有趣的空间序列,view of the spacial sequence along the axis

    

▼客厅窗外绿意盎然,there is greenery outside the living room

▼看上去平淡无奇的走廊在门打开的瞬间被金色壁画点亮,the corridor with glorious paintings when door opened

   

    

▼卧室,the bedroom

    

▼洗手间,restroom

    

Post a Comment