Mei mian Furnishing office, China by shang zhai liang ying Space Design

Free and comfortable office atmosphere

Project Specs

Location:
Materials:

非常感谢 上宅良营空间设计 予gooood分享以下内容。更多关于:Hangzhou ShangzhaiLiangyin Interior Design Co.,Ltd on gooood.
Appreciation towards Hangzhou ShangzhaiLiangyin Interior Design Co.,Ltd for providing the following description:

美绵家居是一家集研发和生产床上、家居用品于一体的家居公司,我们很荣幸授之委托,为其打造一个时尚、优雅的办公空间。

Mei mian Furnishing is a furniture company that contain development and production of bedding and household items. We are honored to be entrusted to create a fashionable and elegant office space.

▼一楼前厅,Front hall on the first floor

▼前台,Reception

▼背景墙,Background wall

  

办公楼位于商务园的一个复式建筑内,L型走向的落地窗,为内部提供了充足的采光,客户希望在严格的施工预算内,规划出合理的功能区域,形成自然流动的线路,营造出自由、舒适的办公氛围。

The office building is located in a duplex building in the business park. The L-shaped French windows provide sufficient lighting for the inner space. The client hopes to plan a reasonable functional area within a strict construction budget to form a naturally flowing line, and create a free and comfortable office atmosphere.

▼洽谈区,Negotiate area

我们和客户进行了充分的交流后,决定采用半通透式冲孔板进行区域划分,围而不合,让空间自由活泼起来。楼梯作为一二楼层连接的纽带,我们在原有的楼梯基础之上,加入了阶梯式的铁盒,整体上形成一个具有层次和立体感的结构。同时也将台阶的元素延伸到了吧台上,增加了空间的趣味性。

After fully communication between us and the customer, we decided to use semi- transparent punching plate to divide the area and make the space free and lively. The stairs, as a link between the first and the second floor, we added a stepped iron box on the basis of the original stairs, forming a layered and three-dimensional structure . At the same time, the elements of the steps extend to the bar, increasing the fun of the space.

▼后厅&会议室,Posterior chamber&Conference Room

▼半通透式冲孔板细部,semi-transparent punching plate details

▼楼梯,在原有基础之上,加入了阶梯式的铁盒,Stairs. we added a stepped iron box on the basis of the original construction

为了打破过于单调的白色空间氛围,我们决定采用绿色系的区块来增强办公空间的层次感,绿色是大自然最有生机的色彩,可以让人安静下来,静静的思考问题……

In order to break the monotonous white space atmosphere, we decided to use the blocks of green to enhance the layering of office space, Green is the most vibrant color of nature, allowing people to calm down and quietly think about problems… ..

▼二楼休息区,Second floor rest area

▼办公区域,office

▼办公区域细部,details

我们在避免过多打扰空间环境的前提下,坚持“少就是多”的设计理念。

With the premise of avoiding too much disturbing the space environment , we insist on the design concept of “less is more”.

▼首层平面图,ground floor plan

▼二层平面图,second floor plan

项目名称:美绵家居办公空间
设计公司:杭州上宅良营空间设计有限公司
设计者:汪春林
业务联系:13588295546
摄影:稳摄影
竣工时间:2018.06
项目地址:杭州市江干区九和路19号2幢
面积:200m²
施工单位:杭州美绵家居
施工监理:苗晓军

Name of the project: Mei Mian Furnishing& office space
Design company: Hangzhou shang zhai liang ying Space Design Co., Ltd.
Designer:Chunlin Wang
Business contacts: 13588295546
Photography:Wen Photography
Completion time: 2018.06
Project address:No.2 building ,No19 Jiuhe ROAD,Jianggan District,HANGZHOU
Project area: 200m²
Construction company: Hangzhou Mei Mian Furnishing
Construction supervision:Xiaojun Miao

More: 上宅良营空间设计。更多关于:Hangzhou ShangzhaiLiangyin Interior Design Co.,Ltd on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to get contact with the designer/sharer/collaborator of the project

Post a Comment