House of Flowers by Walker Warner Architects

Enjoy wine, food and nature

Project Specs

感谢 Walker Warner Architects 予gooood的分享。更多关于他们:Walker Warner Architects on gooood
Appreciation towards Walker Warner Architects for providing the following description:

Flowers品牌打造了全新的顾客体验,为当地代表性区域注入了新的活力,使这里成为享受美酒、食物和自然景观的度假酒庄。项目位于13.5英亩(约54633㎡)的庄园里,距俄罗斯河谷中部的希尔兹堡市中心只有几分钟之遥,上世纪七十年代中期,它被建造成酿酒厂,现在已经老化和过时。这里长期以来以乡村韵味和自然风光而闻名,有着广阔的发展前景。恰巧Flowers酒庄正在寻找展示其可持续生产的葡萄酒的场所,以体现他们以自然为本的理念。机缘巧合促成了建筑与环境的完美融合以及Flowers酒庄招待用房的诞生。

Flowers’ new guest experience breathes new life into a cherished local landmark to become a destination resort-style estate dedicated to the celebration of wine, food, and the natural landscape. Located minutes from downtown Healdsburg, in the heart of Russian River Valley, and originally built as a winery in the mid-70s, the facilities on this 13.5 acre estate had deteriorated and become outdated. Long known for its rustic charm and authentic connection to nature, the site held promise. By coincidence, Flowers Vineyard & Winery was looking for a venue to showcase their sustainably produced wines within a setting that expressed their nature-based ethos. Opportunity met serendipity to become a perfect union of context and intent, and a home for Flowers’ hospitality house.

▼建筑与环境完美融合,perfect union of context and buildings © Douglas Friedman

设计面临的挑战是如何改进现有设施并保护自然遗产,同时确保这里满足当今需求并成为度假景点。Walker Warner Architects事务所的负责人Brooks Walker指出:“我们的方法看似简单,让自然占据主导,利用建筑构建体验。最终形成有关这个场所的经历。”现有建筑位于红杉林中,树木阻挡了丰富的景观。设计策略是改造一系列简单的工业建筑,让游客重归自然。新路径将游客从停车场引至翻新的游客中心。这里以前是仓库,现在面向庄园并介绍了Flowers酒庄的故事。15700平方英尺(约1459㎡)的招待用房与庄园的其他建筑一样,采用暗黑色的外观,其灵感来自周围红杉林的浓荫,使建筑物成为背景,让景观成为焦点。

The challenge was how to evolve the existing collection of facilities and preserve the natural legacy while ensuring that the venue could meet the expectations of today and become a destination in its own right. “Our approach was deceptively simple,” notes Brooks Walker, principal at Walker Warner Architects. “Let nature dominate and use architecture to frame the experience. Ultimately, it’s about the experience of this place.” Set within a redwood grove, the existing buildings were largely disconnected from their rich landscape. The strategy was to find ways to reconnect visitors to the landscape while reimagining what was a series of simple industrial buildings. New pathways lead visitors from the parking area to the updated visitor center. Previously a warehouse, the new hospitality house provides guests with an orientation to the site and introduces the Flowers’ story. As with the other existing on-site structures, the 15,700-square-foot hospitality house has been stained a shadowy black—inspired by the deep shade of the surrounding redwood grove—to help the buildings recede into the site and allow the landscape to become the focus.

▼暗黑色的外观,shadowy black appearance © Douglas Friedman

比起重建,改造现有结构更符合Flowers酒庄可持续的理念。项目将重点放在设计工作上,使大部分原始结构得以回收利用,并提升现有构成。项目还最大限度地利用低成本、高影响力的被动式能源,例如通过天窗和大面积窗户采光以及通过外部木条板和周围红杉林遮阴。几个大型的木装置由艺术家Evan Shively修复的原木组成,加强了可持续性。花园由翻新的夯土墙构筑而成,设有一系列用于聚会、品酒和享受自然的休闲家具组合,更加聚焦于体验。梯田花园以多样的植物群落为特色。景观中置入新的混凝土板墙,一系列裸露的构件与其形成有趣的对比。景观和建筑结合在一起,提供了安静的庇护所,人们可以在这里与朋友们饮酒庆祝。

Remodeling the existing structures rather than building anew aligned with the Flowers’ commitment to sustainability. The approach, which enabled most of the original structure to be ‘recycled,’ gave focus to the design efforts, elevating what was already present. Passive energy strategies—low-cost, high-impact—were maximized and included taking advantage of daylight (skylight and large windows) and shade (exterior wood slats serve as a veil while the surrounding redwood grove offers additional shade). Sustainability is reinforced through several large, monumental functional wood installations made of salvaged logs by artist Evan Shively. The gardens, framed by existing refurbished rammed-earth walls, bring the experience into sharper focus, unfolding as a series of quiet eddies intended for gathering, tasting wine, and celebrating nature. The terraced gardens feature plant communities indicative of each surrounding ecological typology. New board-formed concrete walls were added to the landscape as needed, serving as a counterpoint and augmenting the series of exposed archaeologies. Together, landscape and architecture combine to provide a quiet refuge, a place to celebrate community and friends through the experience of wine.

▼室外品鉴区,outdoor tasting areas © Douglas Friedman

▼梯田花园,terraced gardens © Douglas Friedman

▼裸露的构件与混凝土墙形成有趣的对比,exposed elements contrast with concrete walls © Douglas Friedman

▼休闲家具组合,furniture combination © Douglas Friedman

改造分散在景观之中,包括在单层招待用房端部加建稍高的体块。加建部分与地形相结合,形成了多层设施,既保留了朴素的乡土形式,又通过屋顶平台与迷人的景色和花园相接。通风的屋顶平台作为到宽敞花园的过渡区域,提供了有遮蔽的座位和舒适空间,并设置户外木炭烤炉。白色柏木板使室内十分明亮,完成了从外至内明暗关系的转换。

Tucked discretely into the landscape, the transformation involved adding a pop-up element at one end of the single-story hospitality house. The addition knits building with topography, resulting in a multi-level facility that preserves the modest vernacular forms while providing seamless access to the stunning views and gardens afforded by the hilltop. The airy hilltop structure serves as a transition to the spacious gardens and provides sheltered seating and amenity spaces, including an outdoor wood-fired oven. The interiors are bright thanks to bleached cypress siding, completing the yin-yang (dark-light) relationship of outside to inside.

▼室外平台,outdoor platform © Douglas Friedman

▼室内外明暗关系,dark-light relationship of outside to inside © Douglas Friedman

▼室外厨房,outdoor kitchen © Douglas Friedman

客人可以体验各式亲密的聚会区域,在室内外均可品尝Flowers酒庄在索诺玛海岸生产的葡萄酒。进入室内,客人会被带至二楼,包括日光室、餐厅、生活区以及为VIP顾客准备的更加私密的空间。

Guests can experience a variety of intimate gatherings areas to savor Flowers’ Sonoma Coast wines both inside as well as outside. Upon entering, guests are led to the second floor which includes the sun room, the dining room and living areas as well as more private spaces for VIP guests.

▼入口,entrance © Douglas Friedman

▼门厅,entrance hall © Douglas Friedman

▼光影变化,shadow effect © Douglas Friedman

▼楼梯,staircase © Douglas Friedman

▼天窗采光,skylight © Douglas Friedman

▼主品鉴室,main tasting room © Douglas Friedman

▼私密的品鉴区,private tasting room © Douglas Friedman

▼日光室,sun room © Douglas Friedman

▼书房,study © Douglas Friedman

Walker Warner Architects事务所的另一位负责人Mike McCabe指出:“建筑的表达被低估了。它打造了统一Flowers品牌价值的场所,人们可以在这里享受对庄园十分重要的自然景观和当地环境。” Flowers酒庄主人说他们的愿望是“打造酒庄环境,使客人们仿佛到访我们的家,在这里体验精心酿制的、可以尽情分享的葡萄酒。”

“The architectural expression is understated,” notes Mike McCabe, principal at Walker Warner Architects. “It’s about creating a place that can unify the values that are important to the Flowers’ brand—celebrating nature and local context with what’s important to the site and the community.”  The desire, note the Flowers owners, was to “create an environment where guests feel like they are entering our home, experiencing wines crafted without compromise and shared without pretension.”

▼生产间,production © Douglas Friedman

▼夜景,night view © Douglas Friedman

▼总平面图,site plan © Walker Warner Architects

▼一层平面图,plan 1F © Walker Warner Architects

▼二层平面图,plan 2F © Walker Warner Architects

House of Flowers: https://www.flowerswinery.com/
Walker Warner Architects: https://www.walkerwarner.com/
Maca Huneeus Design: http://macahuneeus.com/
Photography by Douglas Friedman: https://www.douglasfriedman.net/
Cello & Maudru Construction Company: https://cello-maudru.com/
Nelson Byrd Woltz Landscape Architects: https://www.nbwla.com/
Alexis Woods Landscape Design: http://www.alexiswoodsdesign.com/
Anna Kondolf Lighting Design: https://anna-kondolf-p41r.squarespace.com/

More:  Walker Warner Architects     更多关于他们:Walker Warner Architects on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment