Forest House by Faulkner Architects

Dialogue with the behavior of the forest

Project Specs

非常感谢 Faulkner Architects 予gooood分享以下内容。更多关于他们:Faulkner Architects on gooood
Appreciations towards Faulkner Architects for providing the following description:

该项目位于塔霍湖北岸附近的Martis Valley,占地两英亩、海拔约6300英尺的场地上覆盖着茂盛的杰弗里松、兰伯氏松和红白杉树。地块缓缓地向南倾斜,可以俯瞰到Northstar California滑雪场。

A luxuriant forest of Jeffrey and sugar pine mixed with white and red fir covers this two acre site at roughly 6,300 feet above sea level in the Martis Valley near the north shore of Lake Tahoe. Gently sloped, the site falls toward the south with views to the Northstar California ski resort.

▼建筑外观,exterior view © Joe Fletcher Photography

简单的长方形布局旨在最大程度地减少对场地的干扰,并为其周围的115棵树让出空间。这些树木的高度从60至90英尺不等,为建筑提供了一个立体的“屏障”。建筑的二层设有一个较小的体量,用于容纳卧室。

The simple rectangular plan is placed to minimize impact on the site, leaving a three-dimensional screen of 115 trees 60 to 90 feet tall surrounding it. The smaller second level contains sleeping rooms.

▼简单的体量为其周围的树木让出空间,the simple plan leaves a three-dimensional screen of trees surrounding it © Joe Fletcher Photography

▼冬季的住宅,the house in winter © Joe Fletcher Photography

黑色的雨幕由以1英寸为间隔拼合而成的钢制单元排列而成,呼应了附近树木的肌理,同时能够像火花熄灭器一般将房子保护起来,使脆弱的木制部分免受野火的侵袭。南向的长方形体量有助于在冬季收集太阳能。

这座4500平方英尺的四居室住宅内部装有热辐射系统,并配备以强化玻璃、机械电气设备和保温层。低维护成本进一步增强了建筑的可持续性。

An ebonized steel rainscreen built of three inch by three inch angles, spaced one inch apart repeats the texture and function of the bark of adjacent trees, protecting the vulnerable wood-framed portions of the house from wildfire like a large spark arrestor. The elongated south-facing rectangle collects solar energy in winter. 

The 4,500-square-foot, four-bedroom house is fitted with radiant heat as well as enhanced glazing, mechanical electrical equipment, and insulation. Low maintenance contributes to sustainability.

▼黑色的雨幕为建筑提供保护 © Joe Fletcher Photography
the house is protected by an ebonized steel rainscreen

▼立面细节,facade detail © Joe Fletcher Photography

材料的选择和门窗的位置参考了森林本身的行为以及与之对应的光影变化。隐蔽的、具有方向性的入口为到达路径赋予了时间的维度,在延长体验的同时将其与环境联系起来。通向入口的道路与建筑平行,使人在进入建筑之前便与之产生对话。半透明的绿色玻璃屏墙使入口区域沐浴在与周围森林相呼应的美妙色彩之中。

Materiality and fenestration are ordered as dark light reversals that repeat the behavior of the forest. A concealed, directional entry builds time into the arrival sequence, extending and connecting the experience to the environment. Movement in route to the entry point, parallel with the form, allows association with the dwelling prior to entering. Translucent green glass screens bathe the entrance in color that associates with the tone of the surrounding evergreen forest.

▼入口处半透明的绿色玻璃屏墙 © Joe Fletcher Photography
the translucent green glass screens at the entrance

在建筑内部,南向的推拉玻璃门连接了起居空间和带顶露台,露台与场地相融,并未设置栏杆。整个住宅使用了一致的材料,包括玄武岩铺地、未加工的再生柚木天花和地板、板状混凝土以及白色石膏。天花板上连续的凹槽将灯具和消防喷头隐藏起来。立体的天窗从屋顶延伸至墙壁,使自然光得以从上方倾泻下来,并在晚上带来星空的视野。壁炉处采用了抛光镀锌钢板,反映着居住者一天之中的活动和影像。

Inside, continuous south-facing sliding glass opens the living area to a covered deck that floats just above the ground, sans railing. Materials that are consistent throughout the house include cut basalt stone floors, unfinished reclaimed teak ceilings and floors, board-formed concrete, and white gypsum. Continuous recesses in the ceilings conceal light fixtures and fire sprinklers. Three-dimensional skylights wrap from the roof down the wall, allowing light to pour in and offering views to the stars at night. Polished galvanized steel panels at the fireplaces reflect images and movement of the inhabitants throughout the day.

▼露台,the covered deck © Joe Fletcher Photography

▼起居空间,living area © Joe Fletcher Photography

▼推拉玻璃门连接了起居空间和带顶露台 © Joe Fletcher Photography
continuous south-facing sliding glass opens the living area to the covered deck

▼卧室,bedroom © Joe Fletcher Photography

▼卧室细节,bedroom interior view © Joe Fletcher Photography

▼立体天窗,three-dimensional skylights © Joe Fletcher Photography

▼林间住宅,Forset House © Joe Fletcher Photography

▼夜景,night view © Joe Fletcher Photography

Project Team
Architecture: Faulkner Architects
Contractor: Glennwood Mountain Homes
Interior Designer: Rory Torrigiani, Natalie Zirbel
Civil Engineer: Shaw Engineering
Structural Engineer: CFBR Structural Group
Mechanical Engineer: Sugarpine Engineering
Electrical Engineer: Sugarpine Engineering
Geotechnical Engineer: NV5
Lighting: Faulkner Architects
Faulkner Architects Design Team
Gregory Faulkner, Principal
Breanne Penrod, Project Manager
Photography
Joe Fletcher Photography

More:Faulkner Architects 。更多关于他们:Faulkner Architects on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment