DMVDV by i.s.m.architecten

The design plays with different floor heights to create a spacious experience.

Project Specs

Location:

来自i.s.m.architecten对gooood的分享。更多请至:i.s.m.architecten on gooood
Appreciation towards i.s.m.architecten for providing the following description:
all photos by Luis Díaz Díaz

DMVDV是一个室内设计项目。业主希望在已经合并进一间书房的起居室内营造一个办公空间。设计师通过不同的地面高差创造出宽敞的使用体验。书房的地板跟长凳/电视桌一样高。通过使用透明的材料和镜面,设计师将对已有空间质量的影响降低至最小,例如长凳下方的镜面就在视觉上延展了木地板的面积。

001-Wim_sister_by_ism_architecten_photo_luis_diaz_diaz_01

DMVDV is an interior project. The client wanted an office space integrated in the existing living room with an annex library. This design plays with different floor heights to create a spacious experience. The floor of the library is the same as the height of the bench/ tv tablet. By using transparency and mirrors we tried to limit the impact on the existing space. (mirror under bench visually lengthens wooden floor).

002-Wim_sister_by_ism_architecten_photo_luis_diaz_diaz_02     003-Wim_sister_by_ism_architecten_photo_luis_diaz_diaz_03

004-Wim_sister_by_ism_architecten_photo_luis_diaz_diaz_04     005-Wim_sister_by_ism_architecten_photo_luis_diaz_diaz_05

location: Louvain (BE)
completion: 2015
client: private
program: office space and some cupboards
interior architecture : i.s.m.architecten
photographs: Luis Díaz Díaz

English Text:  i.s.m.architecten
Chinese Text:gooood

MORE:  i.s.m.architecten  Luis Díaz Díaz,更多请至:i.s.m.architecten on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment