NeueHouse Hollywood by Rockwell Group

包豪斯风格的精致呈现:洛杉矶NeueHouse办公空间

Project Specs

来自Rockwell Group对gooood的分享。
Appreciation towards Rockwell Group for providing the following description:

NeueHouse Hollywood位于洛杉矶的地标性建筑——哥伦比亚广播公司(CBS Radio Building and Studio)大楼内。这座国际主义风格的建筑由瑞士建筑师William Lescaze于1938年设计, Rockwell Group在修复和改造的过程中完全保留了建筑的品质和现代感,从流线型的几何形体及精致的机械时代的材料应用中汲取灵感,设计的概念让建筑独特的创新精神得以保留和传达。NeueHouse Hollywood还包括一家餐厅,其中布置着定制的长桌和吊灯,来自Poltrona Frau的座椅以及展示着昔日CBS工作室物品的陈列柜。

NeueHouse Hollywood has been created in the iconic L.A.’s landmark CBS Radio Building and Studio, designed in 1938 by Swiss-born architect William Lescaze. Lescaze designed the building to embody the principles of the International Style—quiet and austere—and Rockwell Group’s restoration and additions maintain its brilliance and modernity, finding strength in streamlined geometry and the delicate use of machine age materials and the design concept sustains the creative energy unique to this iconic LA landmark. NeueHouse Hollywood also houses the Table restaurant, which features custom banquettes and chandeliers and Poltrona Frau chairs.  Custom vitrines serve as partitions and are featured on the back wall of the restaurant and hold artifacts from the building’s days as the CBS studios.

▽ 餐厅,the Table restaurant

010. Neuehouse LA

011. Neuehouse LA

设计概念

Rockwell Group与NeueHouse工作室合作,将后者的DNA和原有建筑所扮演的社会角色及精神——“娱乐产业的创新中心”融为一体,打造出这座为好莱坞新兴企业家及初创公司服务的新办公楼。

这座7层的办公楼比位于纽约的办公楼大一倍还要多。精致的白色大理石和银色的金属构件同原有建筑粗糙的混凝土墙面、抛光的混凝土地板及暴露的结构细部形成鲜明的对比。摩洛哥地毯的纹路同建筑抽象的几何形态相呼应,就像现代主义建筑师们惯用的手法——用柔和的、软性的室内设计来平衡建筑外形的冷硬和朴素。

Design Concept

Rockwell Group, in collaboration with NeueHouse Studio, kept NeueHouse’s DNA but re-envisioned its look and feel to capture the energy and spirit of the building’s prior role as a creative hub for the entertainment industry, now serving a burgeoning class of entrepreneurs and startups in Hollywood.

The seven-story building is more than double the size of the New York location, not including generous outdoor terraces. White marble and silver-toned metals contrast with existing raw materials throughout, such as board-formed concrete walls, polished concrete floors and exposed structural details. The use of Moroccan rugs echoes the abstract geometry of the architecture while counterbalancing austerity with softness similar to that of modernist architects and how they furnished their homes.

设计亮点

地面层

通过宽敞而开放的庭院,会员进入到建筑中来。入口大厅的一端是接待台,其粗糙的带着模板印记的混凝土柜台与后方精致白色大理石桌面形成鲜明的对比。大厅的另一端,粗糙的混凝土墙面前方是平整而细腻的咖啡吧台,在这个质朴的、保存完好的现代主义风格的空间内,创业者们可以尽情地进行社交。

Members enter the building through a large, open courtyard and are greeted by a polished white marble reception desk behind a board-formed concrete exchange counter. To the other end of the historic lobby, a smooth solid surface coffee bar framed by textured board-formed concrete serves as the social hub of the lobby—a pristine, preserved, modernist box.

▽ 接待台和入口大厅,Reception And Main Lobby

001. Neuehouse LA

▽ 咖啡吧,coffee bar

004. Neuehouse LA

明亮而宽敞的入口门厅是NeueHouse Hollywoood的中心。入口处,历史气息浓郁的接待台变成了一个四季芬芳的花店。柜台前方是极简主义的木质雕塑,用于展示华汇和其他产品。

布局和风格多样的工作环境能够满足会员的各种需求,例如同时布置有休闲座椅和橡木工作桌的厅廊就为人们提供了多方式的交流与工作场所。

The lobby itself—flooded with daylight from the adjacent courtyard—is the heart of NeueHouse Hollywood, where all members begin and end their day. At the entry doors, a historical reception counter has been converted into a flower shop with freshly cut seasonal offerings. In the front of the counter, a minimalist wooden sculpture serves as a display for flowers and other products.

A series of work environments accommodate the varying needs of members, including a gallery with both lounge seating and rows of oak library tables. Nestled between the dedicated semi-private work areas and the coffee shop, a row of leather banquettes with up-lit wood-paneled high surrounds provides a cozy spot for enjoying a coffee or snack. A custom chandelier by Gabriel Scott hangs above.

▽大厅,Main Lobby

002. Neuehouse LA

主廊和会议室上方的天花板上悬挂着特制的大型吊灯。Rockwell Group从建筑遗留的现代主义风格的物件中汲取灵感,设计了10种不同类型吊灯,分布在建筑的大厅、工作室、会议室、办公室及接待区。

Custom, oversized chandeliers with delicate metal frames in spun and mirror polish steel finishes will cast a warm glow above the gallery spaces and in the conference rooms. Rockwell Group has designed a total of 10 chandelier typologies, influenced by the building’s modernist heritage, throughout the building, including the main entry, Studio A, meeting/work rooms, and hospitality areas.

▽ 厅廊,Main Gallery

003. Neuehouse LA

在带有夹层的会议区内,会议室围绕着中央休息厅布置,用于创业者们密集而长时间的头脑风暴。

A double-height conference stack—with elegant mesh balustrades on the second floor—clusters meeting rooms around a central lounge for easier access and intensive, daylong projects.

▽ 会议区,Conference Stack

009. Neuehouse LA

006. Neuehouse LA

2层

会员可以通过主楼梯、放映室一侧的电梯或者靠近大厅的辅助楼梯前往二层。同电梯间连为一体的阅览区由两个展示着CBS工作室时代物品的陈列柜来限定空间。壁炉构成了这一非正式的聚会空间的视觉中心,一条木质长椅沿着阅览区的后墙布置,同时将该区域同私人的用餐区分隔开来。

从2层会员专用的露台可以俯瞰好莱坞壮丽的建筑群。露台上的植物既有来自当地的,又有来自摩洛哥的品种。特制的小隔间为私密会议提供空间。定制生产的室外地毯同室内风格相呼应,传递出同样的设计语汇。

Floor 2

Members can access the 2nd floor from the main stair, the historic elevator bank next to the screening room, or the side stair near the entry lobby. A 10-foot-long chandelier composed of glass globes arranged on a satin and mirror polished steel armature is suspended over the historic side stair. A library lounge across from the elevators is defined by two museum vitrines that display artifacts from the building’s days as the CBS studios. A wood paneled banquette runs along the back wall of the library, while a fireplace is the focal point of this informal gathering space, and divides it from the private dining room.

For the second floor members’-only terrace, the designers were inspired by the indoor-outdoor living cherished in L.A. Overlooking views of Hollywood’s most notable buildings, the terrace is surrounded by plants inspired by both local and Moroccan climate. Custom cabanas serve as breakout space for private meetings. Custom outdoor rugs help convey the residential language echoed on the interior.

▽ 电梯间和辅助楼梯,Historic Stairwell and Elevator

012. Neuehouse LA

▽ 露台,terrace

017. Neuehouse LA

3层

3层大厅和休息区的室内设计、灯具及家具的设计都参考了建筑遗留的一些细节。NeueHouse最大的可用于举办各种活动的露台也位于这一会员专用的楼层。露台上布置有休闲区,私密的小房间,半开放的会议室以及摆放餐饮的长桌。

Floor 3

For the 3rd Floor Lobby and Lounge Seating Area, the interior architecture, furniture and lighting are based on the building’s original historic details. The use of Moroccan rugs echoes the abstract geometry of the architecture while balancing austerity with softness, a reference to how modernist architects furnished their homes. NeueHouse’s largest event terrace is also located on this member-dedicated floor. The outdoor terrace has lounge areas, private cabanas, a covered conference room, and a refreshment table.

▽ 3层大厅和休息区3rd Floor Lobby and Lounge Seating

014. Neuehouse LA

4、5层

4、5层内提供更多的工作区和私密的工作室,休闲空间氛围的营造也更加亲密。在这两层的会议室内,可以远眺好莱坞的山景和洛杉矶的市中心。走廊内现代主义的电梯指示构件和原有的弧形墙面都被精心保留了下来。

Floors 4 and 5

The fourth and fifth floors offer a balance of atelier desks and more private studios, and intimate lounge areas. Conference rooms provide beautiful views of the Hollywood Hills and downtown L.A. The historical corridors with modernist elevator indicators and original curving details have been carefully restored.

▽ 4层大厅和休息区,4th Floor Lobby and Seating Area

013. Neuehouse LA

6层

宽敞的董事会房间位于建筑的6层,这一层的装修更为精致和奢华。软包的墙面、钢琴专用漆喷涂而成的橡木地板构成了房间的背景,设计师选用包豪斯风格的家具赋予了室内特有怀旧感。

Floor 6

French doors lead guests to the Paley Penthouse, a spacious 18-seat boardroom. In contrast to the rest of the interiors, the penthouse has a much more finished look, designed as a hidden gem where Paley might have retreated for meetings. Pillowed plaster walls and high-gloss, piano-finish millwork in a warm oak hue complement the room’s 7-inch wide wood plank floors. The Bauhaus-inspired furnishings including lounge seating upholstered in leather and plush velvet, polished chrome tubular dining chairs, a custom boardroom table that seats from 18 to 22, and hair on hide rugs make guests feel as though they have retreated to Paley’s house. A large foyer with a custom chandelier leads to a private roof deck with views of downtown LA. The 6th Floor also has residential language of the interior. Overlooking views of downtown L.A., the roof deck has Casamidy furniture and plants inspired by both local and Moroccan climates.

▽ 办公空间,Upper Floor Private Studios

005. Neuehouse LA

008. Neuehouse LA

015. Neuehouse LA   016. Neuehouse LA

007. Neuehouse LA

English Text:  Rockwell Group
Chinese Text:gooood

MORE: Rockwell Group

Post a Comment