Mount Herzl 纪念堂,耶路撒冷,以色列 / Kimmel Eshkolot Architects

不朽之名

项目标签

位置 :
材料 :
文章分类 :

非常感谢来自Kimmel Eshkolot Architects对gooood的分享。
Appreciation towards Kimmel Eshkolot Architects for providing the following description:

Mount Herzl 纪念堂是一个独特的纪念场所。为了纪念所有阵亡的士兵,设计中包含了他们名字。这是和平时期的期翼希望的工程。项目虽然临近耶路撒冷繁忙的街道,但被设计成了一个平静的圣经式的场景,整个空间孤隐而静谧。项目主体空间通过挖掘山体而形成,成为了个人和集体纪念活动的亲密空间。在纪念堂上方,山体被重新建造成曲线的地形,用耶路撒冷的石头制造。一个用砖制成的好似波动着的漏斗形的开口将挖掘而成的纪念堂的顶部打开,直向天际。它不规则的涡旋形状充斥着不断变化的自然光。在屋顶的上端,间隔的石板允许气流和自然通风。

The Mount Herzl Memorial Hall is a unique place of commemoration. It’s raison d’etre is to be a memorial for all the fallen soldiers of the country, and thus contains all their names. It is a project of hope for peaceful times.Set in a calm biblical scenery, but adjacent to the nowadays busy streets of Jerusalem, the space is isolated and quiet. It was excavated in the mountain to form an intimate space for both personal and collective experiences of commemoration. Above the hall, the mountain is reconstructed of curved topographies made of Jerusalem stone. An undulating funnel-shaped formation of bricks opens the excavated hall to the sky. Its irregular vortex shape floods the space with ever-changing natural light. At the upper end of the roof, spaced stone slabs are designed to allow air flow and natural ventilation through the roof.

▼外部概览,exterior overview

刻在石砖上的名字形成了“名之墙”,包裹着漏斗形的光筒。跟随着螺旋形的坡道而上,名之墙由23000块石头砖砌成,每块砖上刻着阵亡士兵的名字,他的死亡日期,并放置着蜡烛灯,每年在士兵的死亡之日点亮。光筒设计是在苏黎世ETH的研究团队R.O.B.的咨询下完成的,它由均匀挤压的铝制砖构成。每个砖都用CNC打造并标记上的连接点位置,从而得以在不规则的、独特的结构上进行组装。

The names, engraved on stone bricks, form a long Wall of Names, which wraps around the funnel of light. Following a spiral ramp up the memorial, the wall is built of 23,000 stone bricks, each engraved with the name of a fallen soldier, his death date, and a light-candle to be lit every year on that date. The design development of the funnel was done in consultation with the research team R.O.B. at the ETH, Zurich. It is constructed of uniform extruded Aluminium bricks, each   CNC’d and marked to get it’s specific joints’ locations, to allow for the assembly on site of the irregular, unique structure.

▼纪念堂主空间入口,the entrance of the main area of the memorial hall

▼漏斗形的光筒为纪念堂引入天光,the light funnel filters daylight into the hall

▼坡道围绕着光筒呈螺旋式上升,the ramp spirals around the light funnel

   

▼围绕着光筒的“名之墙”,the Wall of the Names wraps around the light funnel

   

纪念堂被规划为一座纪念建筑,因此,设计的重点是创造一种非建筑,几乎没有任何机械系统,而且几乎完全可持续。建筑中没有空调或电气通风系统。自然气流创造出极佳的温度条件,利用漏斗形状将热空气从屋顶的上端通过间隔的石板排出,从而创造空气流动而达到通风目的。白天的照明无需用电,自然光从顶部的光眼进入,被光筒微妙地过滤,整个空间充满了温和的光线。

The Memorial was planned as a monument, and as such, the design focused on creating a non-building that can function almost without any mechanical systems and be close to entirely sustainable. There are no air-conditioning or electrical ventilation systems. Natural air flow creates excellent temperature conditions using the funnel shape to expel hot air out of the upper end of the roof through spaced stone slabs, thus creating air flow that ventilates the place. There is zero use of electricity for day-light. Natural light enters through the oculus and is subtly filtered through the funnel of light, flooding the space with pleasant light.

▼CNC技术制成的铝砖让光筒的表面流动起来,the CNC’d aluminum bricks allow the surface of the light funnel to undulate

 

由山体挖掘而成的纪念馆获得了最佳的热条件。该结构的热质量与地表一起,保持稳定的温度。外面的地形是用浅色的耶路撒石覆盖的,它保护建筑不受辐射。使用诸如耶路撒冷石之类的当地材料是设计过程中的一个关键因素,既包括预算限制,也包括可持续性的原因。目的是将这座建筑与周围的耶路撒冷城结合起来。造型的设计理念是不让外界看到建筑本身,并呼应邻近山脉和墓地的肌理。

Excavated in the mountain, the Memorial Hall obtains optimal thermal conditions. The structure’s thermal-mass, integrated within the earth, keeps a steady temperature. The exterior topography was cladded with light-colored Jerusalem stone, which protects the building from radiation. Using local materials such as the Jerusalem-stone was a key element in the design process both for budget constraints and for sustainability reasons, aiming to integrate the building with the surrounding city of Jerusalem. It is intended to be unimposing from the exterior, and to echo the texture of the adjacent mountains and cemetery.

▼淡色的耶路撒冷石覆盖的建筑整体使得整个基地显得肃穆庄严,the cold-color Jerusalem stone makes the whole site solemn

项目建筑师:Etan Kimmel,Limor Amrani
摄影师:Amit Geron
客户:国防部 – 家庭和纪念部
结构工程:Haim和Yehiel Steinberg结构工程
施工经理:E.D. Rahat工程协调和管理有限公司
Eliezer Rahat,Daniel Rahat
设计经理兼协调员:Eran Garber E.S.L工程师
承包商公司:绿色建筑有限公司
项目经理:纳达夫鲁宾
工程师:Eran Rosenberg
照明设计:Amir Brenner照明设计
光铃优化
1. R / O / B技术 – 苏黎世联邦理工学院
2.国防军梅卡瓦和装甲车司令部
3D模具制造商:XENOM

Architects in charge: Etan Kimmel, Limor Amrani
Photographer: Amit Geron
Client: Ministry of Defence – families and Commemoration Department
Structural engineering: Haim & Yehiel Steinberg Structural Engineering
Construction manager: E.D. Rahat Engineering Coordination and Management Ltd.
Eliezer Rahat, Daniel Rahat
Design phase Manager and coordinator: Eran Garber E.S.L Engineers
Contractor Firm: Green Construction Ltd.
Project manager: Nadav Rubin
Engineer: Eran Rosenberg
Lighting Design: Amir Brenner Lighting Design
Light Bell optimization
1. R/O/B Technologies – ETH Zurich
2. IDF Merkava and Armored Vehicles Directorate
3D Molds manufacture: XENOM

More: Kimmel Eshkolot Architects



发表评论

随机推荐工作 所有工作 »

您的浏览器已经过时! 不能正确阅览该网站。Your Browser is outdated to view this website!

请更新您的浏览器或更换 Chrome, Firefox, IE 11, 或 EDGE 以获得最佳浏览体验!Please update your website to the latest browser or switch to Chrome, Firefox, IE 11 or EDGE to get the best experience.现在更新浏览器 Update your browser now

×