Manor House Pool Pavilion by Rafael de Cárdenas Ltd. / Architecture at Large

Noble and Tropical.

Project Specs

Materials:

感谢 Rafael de Cárdenas Ltd. / Architecture at Large 对gooood的分享 。更多请至:Rafael de Cárdenas Ltd. / Architecture at Large on gooood 
Appreciation towards Rafael de Cárdenas Ltd. / Architecture at Large for providing the following description:

该项目是Rafael de Cárdenas Ltd. / Architecture at Large的第一个地面项目:一座由花园环绕的游泳馆。其场地位于英国一座建造于19世纪中期的乡野庄园。

Rafael de Cárdenas Ltd. / Architecture at Large’s first ground-up project: a garden-hemmed pool pavilion for an English countryside estate located in a mid-19th-century manor.

▼制热天窗为室内带来不间断的采光和热带氛围,the skylights are heated to create an uninterrupted flow of natural light and a tropical atmosphere within

独特而宏伟的天花板图案由大型的纤维玻璃板组成,能够吸收回声并带来装饰性的光线。宽阔的天窗能够制热,可蒸发室外的雨雪,为室内带来不间断的采光和热带氛围。建筑的入口缩进于墙内,开敞于一个规划齐整的花园。

The distinctive, sweeping ceiling pattern, composed of large fiberglass panels, absorbs reverberant sound while creating a decorative play of light. The expansive skylights are heated, evaporating snow and rain on the exterior to create an uninterrupted flow of natural light and a tropical atmosphere within. The doors at left retract, opening onto a formal garden.

▼滑梯上方的三角形窗户能够俯瞰到后方的蔬菜园,the dual slide is crowned by a triangular window overlooking the vegetable garden

▼玻璃钢材质的双滑梯外部饰以手工涂抹的树脂,the slide is constructed from fiberglass with a hand-applied resin finish

▼天花板能够吸收回声并带来装饰性的光线,the ceiling absorbs reverberant sound while creating a decorative play of light

建筑师打造的双滑梯由玻璃钢制成,外部饰以手工涂抹的树脂。滑梯上方的三角形窗户能够俯瞰到后方的蔬菜园。室内的墙壁使用整块的Botticino大理石铺设;地板则使用了摩擦力良好的材料。泳池扶手进行了专门设计,底部则选用了Azul Macauba石英岩铺设,每块转料的纹路都经过了仔细对齐。圆形的封闭式天窗悬于spa水池的正上方,由一排落地窗环绕。屋顶由一对漏斗形的结构组成,与两个天窗相互接通。

The RDC/AAL-designed dual slide, constructed from fiberglass with a hand-applied resin finish, is crowned by a triangular window overlooking the vegetable garden. The surfaces bordering the pool are all Botticino marble, with full slabs making up the walls; the floors were given a rullato finish for traction. The handrails are a custom design. The pool itself is lined with meticulously book-matched Azul Macauba quartzite. An enveloping, cupola-like skylight hovers directly over the spa pool, hugged by an expanse of windows. The roof is structured as a pair of massive funnels channeling from the two skylights.

▼spa水池由一排落地窗环绕,the spa pool is hugged by an expanse of windows

▼花园中的游泳馆,exterior view of the pavilion, across the formal garden

Post a Comment