Hello First Grade by Sarit Shani Hay

The design concept of the entrance hall is closely related to the personality of the school.

Project Specs

Location:
Materials:

设计师 Sarit Shani Hay 给gooood分享了她的新作–以色列拉马特甘艺术与科学小学学校入口大厅。在曾经,这位设计师还给gooood分享了 拉马特沙龙幼儿园ramat hasharon kindergarten 拉马特甘幼儿园ramat gan kindergarten 。更多请至:Sarit Shani Hay on gooood

入口大厅的设计理念与学校的个性息息相关,该学校注重艺术与科学的各个领域:视觉艺术,戏剧,音乐,舞蹈,科学。设计师在120平米的门厅空间设计出几个迥异的服务活动区。

“Hello First Grade” Arts & Science Elementary School- Ramat Gan, Israel. Changes In Perception Of The Learning Environment- A New Project By Sarit Shani Hay

A new first grade entry hall in An Arts and Sciences Elementary School was recently launched by the designer Sarit Shani Hay. The design concept of the space is inspired by the school’s unique character: An Arts & Science School with various areas of focus: visual arts, theatre, music, dance and sciences. The 120 sq. m space is a public domain which encompasses four first grade classes including areas for play activities through different stations.

/wp-content/uploads/2015/05/_c_IwDH0KrH7pdgcAX6EOj9WIr2np-y9NxYzCkHvVu9Nog-NdBJzsU76tG4vazrCZjL_oRJSr3vEO6fpjZdAdumzwt8s9lYhnL8.jpg

门厅中心有一片黑白棋盘状地面,这里能激发孩子们在此进行运动游戏。中央墙壁安装了彩色大铅笔作为装饰,带磁力的墙面可以让孩子们在上面玩字母,数字以及几何形状的拼贴组合游戏。角落一端墙上有一张机器人的脸,设计师将机器人张大的嘴改造成为屏幕,孩子们可以在这里自选音乐和电影并进行欣赏。

The central wall is a large magnetic board designed as a notebook page connecting rows of wooden pencils in a range of colours intended for the children to arrange letter, number and geometrical shape magnets on the board. The environment encourages spatial awareness and improves physical abilities through play on a black & white checkered floor surface which inspires physical movement. In another corner there is an Audio games corner – a big screen embedded in a robot head, enables interactive play and characterizes the tech era we live in. Children can choose audio games and films.

/wp-content/uploads/2015/05/_c_mg56ayRB6_GQfgSvW98wPhNgDkVvFU1DE2ao8iLhAT6IhaeqrJyxFJLbq2r1HKaOD1GJs20kG5e20NeOHzh5ywrmpKcAewUo.jpg

/wp-content/uploads/2015/05/_c_QRCxIh-PmbmD6H7RDpeCY6ClPRW17Yhz4Tv5sXJgxml9viQSauHszrpliRbLdPLwGwY9OYQQcNW8hiXEB12X4ll9qzj_WPCV.jpg

/wp-content/uploads/2015/05/_c_xhS92oQCnYi1pcoqPa2UDrYE5k6e2iQeQ0E9vtbh4gvjlQBNfOL_R8gUHF1iQQ5y6jJLPsiqdIyc2ZPlhtHpfGo1WVvDD0Mk.jpg

音乐角为儿童们提供舞蹈和表演排练的空间,这里的座椅制作成小鼓的形状,此外还有一个”大鼓“–内部是耳机可以为孩子们提供听音乐的场所。

The music corner is located within a large wooden drum. Children can listen to music they choose individually with earphones. A dance corner is located in the background of the drum, hosts a stage and dance bar and serves as a rehearsal and performance space.

/wp-content/uploads/2015/05/_c_AzAg_uBg_lDFNUtD38KNNZDHYo9rZkinmh4s47rfsE0pWDUcgN8u4dllwPunySjpyfF2Va5FgBoaaRCF9MdmaYL1qSQvrMF5.jpg

/wp-content/uploads/2015/05/_c_mQGGQxBWNOEP-LmKlL9MIb7DqoLbiVYIH5mx4y_h93YBWnZfjn8OZXoEoGqSEOc2MEksUDLxauKfR9Jk7PTeIHivzGwWGW-5.jpg

一旁的阅读区则使用天然的木材做起了半封闭式小屋,绿色的色彩与符合儿童人体工程学的家具可使得儿童再次放松的互动。

The Reading and Friendship corner situated in wooden blocks has cushioned seats for comfort. Some have activity tables, others resting spots and library niches. This area combines natural wood accented with the colour green for a relaxing effect. The furniture is ergonomically fitted for children and the space creates intimacy while encouraging social interaction.

/wp-content/uploads/2015/05/_c_oD0aC3lD6ZxQnPPqdf6nHFZHm51L73bqNZCkjBUSYROM7X5DfKKA1MAL2oneuutilRvaX6DflPcWkqDQw10_BfpBVna5LoVp.jpg

/wp-content/uploads/2015/05/_c_lkMIuZK2zDWeUleAbP8slkrrQEUQTjGT9pFY6zsI_33cs6Qz32QBGaJfSq32Y3mRHZFYbJcCPm9Ju6MMFQWHbwM8Js3WI5Zu.jpg

/wp-content/uploads/2015/05/_c_Nv1agAUBEX3eEdiP14c1FIIWjtLCiXc6FXID-pqk_hUUnpqUtla6KUyReufBSCk3nhcB3n6QyeDVfrhR5QqOjgmVUaiya-S7.jpg

/wp-content/uploads/2015/05/_c_se7pYaiFCZjZ41icYAR7vAf7oQvbFiIke498bHPldaUnxV5Rsuw4a8TuVP-7nz1rnoNtS2i9LqmOS-dpg3HJQzZiQNM6Zaed.jpg

The design of the educational area promotes experiences that soften the transition from pre-school to first grade by creating a sense of belonging and stimulation of the senses. Credits: Interior and Furniture design: Sarit Shani Hay Area: 120 sq. m Commissioned by: Ramat Gan Elementary School Date: September 2014 Photography: Shiran Carmel

 

MORE:  Sarit Shani Hay ,更多请至:Sarit Shani Hay on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment