Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

Cruciform in plan with a collection of smaller spaces surrounding it, spaces are open and wide.

Project Specs

非常感谢 David Nossiter Architects 予gooood分享以下内容。更多请至:David Nossiter Architects on gooood 
Appreciations towards David Nossiter Architects for providing the following description:

此项目位于艾塞克斯和萨福克的边界上,同时处于不朽的Constable景观带上,这片区域原本是附近庄园的家庭农场,被20世纪50年代的一场大火摧毁。项目包含一系列农场建筑和一个内庭院。基地的核心位置可以饱览模拟教堂比例的谷仓乡村景观。平面以十字形为主,周边环绕着一些小空间,平面的布置旨在为不同的农业活动提供遮蔽。这个谷仓是一个登记在列的建筑,修复它需要经过当地规划机构的一道道批准。

The site, situated on the Essex/Suffolk borders within the landscape immortalised by Constable was originally the home farm of the nearby estate, destroyed by fire in the 1950s. It consists of a collection of farm buildings forming a courtyard. The centrepiece of the site with views over the rural landscape is a large barn of cathedral-like proportions. Cruciform in plan with a collection of smaller spaces surrounding it, the arrangement sought to provide shelter for different farming activities under a single roof.  The barn is a Listed structure and the contemporary refurbishment required lengthy agreements with the local planning authorities.

▼谷仓改建住宅,Barn renovate to a house

1-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

▼建筑外观,External View

2-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

▼建筑入口和停车棚,Entrance View and Parking Area

4-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects      32-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

此次翻新的一大工程就是修复其屋顶。现存屋顶的板岩和木材被基地上另一栋农业建筑摧毁以至于无法被翻修。为了使现存建筑结构能够从室内被清晰的看到同时可以满足现代的保暖需求,屋顶被设计为“暖屋顶结构”,其所有隔热材料都被放置于屋顶外部木材甲板的外延。

▼屋顶被设计为“暖屋顶结构”,其所有隔热材料都被放置于屋顶外部木材甲板的外延,the roof is a ‘warm roof construction’ meaning that all of the insulation is located on the exterior of the roof above a new timber deck.

5-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects      9-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

13-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

▼平面以十字形为主,周边环绕着一些小空间,Cruciform in plan with a collection of smaller spaces surrounding it

12-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

▼开放式厨房,Kitchen

24-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

27-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

17-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects      19-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

▼起居空间,Living area

26-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

25-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

外墙的隔热系统由羊毛和落叶松木材组成,已被自然风化。玻璃被安装在原有的建筑开口上,距离外墙线一段距离。超大的定制玻璃滑动门填补了斜脊山墙门廊的空洞,在庭院可以看到外部开阔的景观。两个3米长的方形屋顶使阳光能照射进8米高的中央空间。

▼ 超大的定制玻璃滑动门填补了斜脊山墙门廊的空洞,在庭院可以看到外部开阔的景观,Oversized bespoke glazed sliding doors fill the hipped gable porches, allowing views from the courtyard towards open fields

3-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

7-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

在设计之初,设计师就极力使空间保持开敞。超大的可移动家具充当了必要的空间隔断和屏障。桦木面板的胶合板划分了空间,保证了浴室和睡眠空间的私密性。抛光混凝土地板的10毫米地板接缝与空间边界对齐。生物质锅炉由机械通风和热回收系统辅助来循环在较高空间处循环不畅的热风。景观和植被保持简单,野生植物和砖铺地的小路保留了下来。

▼走廊-桦木面板的胶合板划分了空间,保证了浴室和睡眠空间的私密性,Corridor – Constructed from birch faced plywood sheets, they organise the spaces, providing privacy for bathrooms and sleeping areas.

31-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects      35-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

34-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

33-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

▼卧室,Bedroom

38-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

A large component of the renovations consisted of the refurbishment of the roof. Roofing slates and timber materials were salvaged from the other agricultural structures on the site that were too decayed to be usefully renovated. In order to allow the existing structure to be viewed internally but still conform to modern standards of thermal performance, the roof is a ‘warm roof construction’ meaning that all of the insulation is located on the exterior of the roof above a new timber deck.

The external walls were insulated with sheep’s wool and clad with larch timber, which has been left to weather naturally. The original openings have been simply fenestrated with glazing set back from the external wall line. Oversized bespoke glazed sliding doors fill the hipped gable porches, allowing views from the courtyard towards open fields. Two three- metre square roof lights allow day light deep into the interior of the eight-metre tall central spaces.

It was decided early on during the design process to keep the spaces as open plan as possible. Where necessary partitions and screens are designed as over scaled freestanding furniture. Constructed from birch faced plywood sheets, they organise the spaces, providing privacy for bathrooms and sleeping areas.

Polished concrete flooring flows throughout with 10mm floor joints aligning with the spatial demarcation. A biomass boiler is assisted by a mechanical ventilation and heat recovery system that recirculates warm air stacking in the taller spaces. Landscaping and planting reflects the internal spaces and is kept simple with wildflower planting and brick paving salvaged from the existing barn complex.

▼建筑模型,Physical Model

46-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects      45-Church Hill Barn, Suffolk by David Nossiter Architects

▼总平面,Site Plan

1 [Site Location]

▼平面图,Floor Plan

2 [Plan]

▼剖面图,Section

3 [Sections]

▼建筑细节,Detail Drawings

4 (internal joinery)
Project Facts:

Location of project: Suffolk, CO10
Type of project: Barn Conversion
Contract: Client as project manager
Construction dates: 2014-2016
Client: Confidential
Team members: Architect: David Nossiter Architects
Structural Engineer: AFP Consult Ltd
Photography: Steve Lancefield

More:David Nossiter Architects,更多请至:David Nossiter Architects on gooood 

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to get contact with the designer/sharer/collaborator of the project

Post a Comment