CASA MAX 12 Single family house, Valencia by DG Arquitecto Valencia

Minimalism in the Valencian orchard

Project Specs

Location:

来自 DG Arquitecto Valencia 对gooood的分享。  更多请至:DG Arquitecto Valencia on gooood
Appreciation towards DG Arquitecto Valencia for providing the following description:

这是一间仅在特定方位向外开放的户外封闭式住宅,其独特的设计让住户可以避免周围环境的直接影响。设计团队在项目中面临的最大挑战是如何在一个完全空旷的环境中打造一座全新的、也是唯一的独栋房屋。

We are talking about quite an outdoor-closed house, which is only outward-looking in very specific points, in order to protect itself from the immediate surroundings. The greatest challenge we faced in this project was designing a single family house in a totally empty environment, where our building was meant to be the first one of the neighborhood.

▼远眺住宅,overlooking the house © Mariela Apollonio

宽厚的围墙不仅可以保护住户免受外界影响,还能创造一个宁静的、可供休憩的内部庭院。住宅造型简约大方,高低错落的简约线条勾勒出其完美的轮廓。

A big wall protect us from the outside world. A great wall who creates a peaceful inner place to whom the house widely opens. A very simple dwelling with minimalist lines which develops in three heights.

▼住宅外观,project appearance © Mariela Apollonio

▼内部庭院,inner courtyard © Mariela Apollonio

▼住宅与庭院细部,details © Mariela Apollonio

▼与一楼起居空间相连的庭院,the courtyard connected to the living space on the first floor © Mariela Apollonio

在一楼,宽敞的起居空间直通内部庭院。日间区域被划分为起居室、饭厅和厨房三个空间,它们共同围绕着一个可用于容纳电视的核心橱柜而展开。被设计成夜间区域的二楼空间,有两间儿童卧室和一个向外可以看到果园和主卧的大型游乐区。在三楼,团队设置了生活设施区域,并在楼顶打造了一个具有田园风情、可欣赏到传统巴伦西亚果园美景的大型露台。

A first floor, where the great daily life space is totally opened towards the inner courtyard. The day area is divided in three spaces: living room, dining room and kitchen, arranged around a strong centerpiece, where part of the kitchen cabinet can be used to hold the television set. The second floor is devoted to the night time area, where we can find two child’s bedrooms, a big play area which is outward-looking with views to the orchard and the main suite bedroom. Finally, in the third floor we can find the area of facilities, and a great terrace at the very top of the building, becoming an idyllic place to enjoy the most amazing views of the traditional Valencian orchard.

▼一楼客厅,living room on the first floor © Mariela Apollonio

▼厨房及楼梯间,the kitchen and staircase © Mariela Apollonio

▼拥有果园景观的房间,rooms with the view of orchard © Mariela Apollonio

▼卧室,bedroom © Mariela Apollonio

More: DG Arquitecto Valencia,更多请至:DG Arquitecto Valencia on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to get contact with the designer/sharer/collaborator of the project

Post a Comment