C15 Apartment by Carlos Segarra Arquitectos​​

A minimal intervention

Project Specs

Location :
Category :

非常感谢 Carlos Segarra Arquitectos​​ 予gooood分享以下内容。Appreciations towards Carlos Segarra Arquitectos for providing the following description:

在一栋新建的住宅楼中,设计师以极简的介入方式为空间赋予了美感和宽阔度。

Within an apartment of a new dwelling building, we are involved to change aesthetics and space with minimal intervention and a single premise, the amplitude.

▼客厅,living room

经过对既有布局的分析,设计师决定将一面墙进行拆除,以改善厨房与其它空间的连通性。这一做法已经足以满足业主的需求。

After studying the original distribution, we decided that removing one wall and improving the connection with the kitchen was enough to satisfy the needs of our clients.

▼就餐区域,dining room

▼纯白的窗帘将带有黑色元素的家具凸显出来, the chosen furniture combined with black touches are highlighted by the pure white paraments

▼书桌,reading table

▼卧室,bedroom

与此同时,建筑师还为公寓赋予了完全不同的氛围:所有的窗帘均统一为白色,从而将精心挑选的、带有黑色元素的家具和材料凸显出来,为室内空间赋予独特的活力与清晰度。

Meanwhile we should change the feelings the apartment transmitted. That is why we decided to unify in white all the paraments, so we could highlight the sobriety of the chosen furniture, noble materials combined with black touches we used to balance the space, always trying put in the foreground the amplitud and the space clarity.

▼模块化厨房,kitchen

▼黑白光影,a contrast between black and white

   

▼室内细部,interior views

   

▼平面图,plan

Photo credit: David Zarzoso

More:Carlos Segarra Arquitectos



Post a Comment

3 Comments

  1. 不知道说什么好,送你一朵小红花吧

  2. 配色是不会配色的,这辈子是不会配色的。。。。

  3. 只可远观,不好亵玩焉···

您的浏览器已经过时! 不能正确阅览该网站。Your Browser is outdated to view this website!

请更新您的浏览器或更换 Chrome, Firefox, IE 11, 或 EDGE 以获得最佳浏览体验!Please update your website to the latest browser or switch to Chrome, Firefox, IE 11 or EDGE to get the best experience.现在更新浏览器 Update your browser now

×