Audemars Piguet Miami Office by Studio Galeon

Office interior design with the ambiance of Miami beach

Project Specs

非常感谢 Studio Galeon 予gooood分享以下内容。更多关于:Studio Galeon on gooood
Appreciation towards Studio Galeon for providing the following description:

该项目是爱彼(Audemars Piguet)品牌位于迈阿密Wynwood街区的行政办公室,其室内设计由Studio Galeon事务所操刀。设计之初,公司负责人Lucia Galeano为这个开放式的办公空间进行了功能定位:首先,该办公室将是爱彼拉丁美洲大区业务的区域办公室;其次,是北美零售区的总部;最后,是接待特定客户的服务洽谈空间。

Studio Galeon continues its ongoing relationship with Audemars Piguet with the design of their administrative office in the Wynwood neighborhood of Miami. Lucia Galeano, principal of the firm, conceived this open office to serve several functions simultaneously: It is a regional office for their Latin American operations; the headquarters for all North American retail, and it also serves as a place to welcome select clients.

▼项目外观,exterior of the office ©Eric Petschek

为了使开放空间形成清晰明了的功能分区,设计师在开放空间的中央插入了一个封闭的会议室,这个会议室也自然而然地成为办公室的核心,为各种正式或非正式的会谈提供了场地。进入办公室,首先映入眼帘的是一面浅色橡木制成的背景墙,同时它也是会议室南端的分隔墙,墙上装饰有爱彼的标志,入口大门与背景墙之间则形成了接待与大堂空间。

We partitioned the open space with a conference room to allow for a separation of the office’s distinct functions while also positioning the room as a natural gathering point for both formal and informal office discussions. Upon entering the space, visitors encounter a white oak-paneled wall that forms the conference room’s south end. Its outward face is embellished with the Audemars Piguet logo and acts as a small reception and lobby area.

▼办公室入口,entrance of the office ©Eric Petschek

▼入口左侧的接待空间,reception area on the left of the entrance ©Eric Petschek

会议室将整个开放空间分割成两个部分,阳光透过两侧的大型玻璃窗照进室内,营造出通透明亮的室内氛围。办公室的一侧设有办公桌用于行政工作与人员管理,另一侧则容纳了开放式厨房与存储空间,会议室的另一端则是一个小型休息室。

The volume of conference room divides the space in half with glass walls forming two sides of its perimeter to allow natural light to flood the entirety of the space. One side of the office is dedicated to staff administration and office settings, and the other designed to accommodate a small kitchen and storage, wrapping around to a small lounge at the end of the conference room.

▼办公空间概览,overall view of the work space ©Eric Petschek

▼由私人办公室前看办公区 ©Eric Petschek
viewing the work space at the front of the private office

▼办公区细部 ©Eric Petschek
detail of the work space

▼办公室另一侧为厨房与储存空间  ©Eric Petschek
the other side designed to accommodate a small kitchen and storage

▼厨房细部,detail of the kitchen ©Eric Petschek

一个小型私人办公室坐落于南侧角落,与接待空间相互呼应,平缓的曲面玻璃墙在办公空间与会议室之间形成流畅的过渡,缓和了直角体量带来的锋利感。玻璃墙的曲率作为设计中的重要元素在整个空间中重复出现,例如,在后部的休息室中,定制的菱形石灰华茶几就采用了相同的曲率元素,这种柔和的圆角宛如一圈圈涟漪为这个安静的办公空间增添了独特的细节。

A small private office sits in the opposite corners with glass walls gently curved to encourage more fluid circulation in between the perimeter and sharp corners of the conference room. The radius of the curved glass walls is replicated throughout the space – gentle little ripples that offer a quiet reminder of this unique detail. Visitors may notice the same curvature in the custom-designed lozenge-shaped coffee table made from travertine in the rear lounge.

▼后部休息室,the rear lounge ©Eric Petschek

类似的元素还出现在私人办公室中,定制书柜的石灰华顶部也采用了圆角边缘。项目中所有的橡木家具均由Studio Galeon事务所设计,并由事务所在纽约的合作伙伴制作完成。除此之外,合作完成的家具作品还包括休息室中的低摆真皮沙发以及休闲椅。石灰华作为项目材料的重要组成部分,源于自然的选择,它与白橡木的素雅色调相辅相成,丰富了整个项目的空间质感。室内整体色调清新柔和,使人联想到迈阿密附近的海滩,而地面上铺设的定制地毯则进一步加强了这一意象。地毯上的纹样好似海水轻漫过的白色沙滩,生动地呼应了整体室内氛围。

A similar rounded edge is seen in the travertine top crafted for the credenzas in the private offices, custom oak pieces we designed and had fabricated by our millwork partner in New York. With them, we also designed and crafted a low-slung leather sofa and lounge chairs in the rear lounge. Travertine seemed like a natural choice to impart a more textural element that cohered with the handsome color of the white oak and also evoked the beach nearby, an analogy that is pushed a bit further in custom rug designs that feature striations recalling water gently rolling in over bands of white sand.

▼会议室内部空间,interior of the conference room ©Eric Petschek

▼家具细部,details of the furniture ©Eric Petschek

Interior design:Studio Galeon
Project size:4500 ft2
Site size:4500 ft2
Project Budget:$1000000
Completion date:2020
Building levels:1
Photo credit:Eric Petschek

More: Studio Galeon 。更多关于:Studio Galeon on gooood

0

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment