Tipperne bird sanctuary – Instruments in the landscape: Workshop by Johansen Skovsted Arkitekter

A small local settlement of improvised hunting huts

Project Specs

Location:

来自 Johansen Skovsted Arkitekter 对gooood的分享。更多关于他们:Johansen Skovsted Arkitekter on gooood
Appreciation towards Johansen Skovsted Arkitekter for providing the following description:

查看本项目所有装置请至:all instruments in Tipperne Bird Sanctuary 
藏鸟屋 Bird Hide | 观鸟台Watch Tower | 工作坊Workshop | 研究站Research Station

 

项目概述 | Introduction

位于丹麦Ringkøbing峡湾南部半岛的鸟类保护区有着独特的自然环境,是迁徙鸟类的重要落脚点,也是欧洲最古老的鸟类统计场地。该保护区原先几乎不对公众开放,在建立了一系列新设施之后,场地如今已经面向公众。这些设施包含了一些简单的功能建筑:藏鸟屋、观鸟台、工作坊、步行路径以及改建过的Tipper House研究站。这些新的建筑独立地坐落于景观之中,各自拥有不同的特点,同时也与其它建筑及周围环境形成了微妙的关联。

The bird sanctuary at the tip of the peninsula in the southern part of Ringkøbing Fjord is, with its unique nature, an important stopping point for migratory birds and home to Europe’s oldest continuous bird counts. Previously, public access to the area has been very limited, but through establishing new facilities the area has now been opened to visitors. These facilities consist of simple instrument-like additions in the landscape: a bird hide, watch tower, workshop, walking routes and a conversion of the Tipper House research station. The new structures are imagined as free-standing objects in the landscape, each with distinctive characteristics and subtle mutual relationships to one another and their surroundings.

▼工作坊远景,a distant view of the workshop

 

工作坊 | Workshop

这座小小的工作坊是场地中的一个临时性的“狩猎点”。建筑由简单的木制框架搭建而成,并以3mm厚的铝板从内部密封加固,外部被漆成黑色,与内部未经处理的铝面形成对比。光线可通过半透明的玻璃纤维板照进室内。

The workshop building refers to a small local settlement of improvised hunting huts. It is built as a simple timber frame structure stiffened and sealed by 3 mm aluminum plates on the inside of the structure. The exterior is painted in contrast to the untreated aluminum revealed internally. Light penetrates the structure through translucent fiberglass boards.

▼工作坊由木制框架和铝板搭建而成,the workshop is built as a simple timber frame structure stiffened and sealed by aluminum plates

▼内部未经处理的铝面,the untreated aluminum revealed internally

▼平面、立面及剖面图,plan, elevation and section

Tipperne bird sanctuary – Instruments in the landscape
Architect: Johansen Skovsted Arkitekter
Location: Tipperne, Ringkøbing Fjord, Denmark
Year of construction: 2017
Client: The Danish Nature Agency
Site analysis and programme with: Christoffer Thorborg 
In collaboration with: Bertelsen & Scheving Arkitekter 
Financially supported by: Realdania – Stedet Tæller

More:Johansen Skovsted Arkitekter,更多关于他们:Johansen Skovsted Arkitekter on gooood

Post a Comment