The Line by REgroup

Venue for small events on the rural land

Project Specs

Design:
Materials:

感谢 REgroup 予gooood分享以下内容。更多关于他们,请至:REgroup on gooood
Appreciations towards REgroup for providing the following description:

The Line是一个临时装置,位于北加利福尼亚郊区,由REgroup建筑事务所设计,供乐器演奏、婚礼等小型活动使用,为当地带来了一种新型的郊外活动空间。由于项目的预算不到五千美元,因此建筑师仅进行了最低程度的设计。事务所主创Julia Lewis解释道:“设计的挑战在于如何去除所有不必要的成分,创造一个具有很强存在感的构件。最后的成果呈现出壮观而通用的特质。”

The Line is a temporary structure designed by REgroup architecture in rural, Northern California. The structure, which was designed for small events, from musical performances to weddings, offers a new type of rural event space for the area. The minimal design is a direct result from working with a ‘micro-budget’ of less than $5,000. “The design offered an interesting challenge to design something that had a strong presence while removing all unnecessary components. It creates a kind of spectacular ‘generic’ quality” said Gary and Julia Lewis principals of REgroup.

▼远景鸟瞰,distanced aerial view ©Tim Griffith Photographer

▼项目位于郊外空地上,极为简洁,the project located on the open rural land with minimal design ©Tim Griffith Photographer

装置整体占地面积仅为300平方英尺(约28平方米),全长75英尺(约23米)。结构全部由有一条23米长的木板制成,做工精细。材料表面包裹防水涂层,以抵抗恶劣的天气。

The overall footprint of the structure is only 300sf, and is 75’ in length. The structure is made entirely of wood and is “essentially a 75’ long piece of precision woodworking”. A waterproof coating was used to protect the structure from weather.

▼装置由长条木材制成,做工精细,the project is made of wood with fine woodworking ©Tim Griffith Photographer

▼以极简的形式创造有存在感的场地,create a place with strong presence using simple method ©Tim Griffith Photographer

The Line架设在桥墩基础上,极大减小了结构与地面的接触面积。项目完成自己的使命后,几乎不会对环境造成任何影响。装置使用的所有材料都来自方圆四百英里(约1.6公里)以内的区域,进一步减少了其对环境的影响。

Because The Line floats on pier footings, it has an ultra low footprint on the land it sits on; and when the projects life runs its course, it will return the landscape with little impact. All of the materials for the project were sourced from within 400 miles of the site that help to further reduce its environmental impact.

▼夜景,night view ©Tim Griffith Photographer

▼项目悬浮在地面上,减少对环境的影响,the structure is floating on the ground, minimizing the impact on the environment ©Tim Griffith Photographer

根据REgroup建筑事务所的设想,项目将在当地创造一个新的微型经济,为社区中的小型活动和演出提供场地。

According to REgroup architecture “It has created a new local micro economy, offering a venue for small events and performances for the local and regional community.”

▼场地上举办演奏会、婚礼等活动,musical performance, wedding ceremony in the venue ©Tim Griffith Photographer

▼平面图,plan ©REgroup

▼立面图,elevation ©REgroup

▼细部,details ©REgroup

Official Project Name: The Line

Location: Lockeford, CA, USA
Client: Confidential

Architects/designers: REgroup
Design team: Gary and Julia Lewis
Lighting Designer: REgroup

Project sector: Temporary architecture

Budget: $5,000
Project completion date: December 2019
Photographer: Tim Griffith Photographer

More: REgroupREgroup on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment