Scavenger Studio, Puget Sound region, Washington, USA by Eerkes Architects

An exquisite art studio

Project Specs

Materials:

感谢来自 Eerkes Architects 对gooood的分享。更多关于他们:Eerkes Architects on gooood
Appreciation towards Eerkes Architects for providing the following description:

Scavenger工作室是为一位艺术家兼社会活动家设计的面积为693平方英尺的工作室。它位于华盛顿州郊区的森林里,设计师用了尽可能多的可循环材料建造而成。设计师从即将被拆除的房屋中抢救出了许多材料,并将它们制成了橱柜、楼梯踏板和花盆。厨房和客厅位于首层的双层通高空间,睡觉的阁楼位于上层。将床边的一个墙板拉开后房间向周围精致打开。该工作室坐落在一个简单的由六个基座组成的地基上,这样有助于减少建造成本。立面上覆盖着业主用日本一种名为“烧杉板”的技术制成的T1-11胶合板。该技术可以保护木材并制出一种更深的色调,有助于将房屋和周围的森林融为一体。外部还使用了名为Hardie的涂漆板。承包方拆除的房子内的厨房橱柜被重复利用。地板是石质的,天花板使用了胶合板,墙则由纸面石膏板制成聚碳酸酯板被用来做了顶窗。

Scavenger Studio is a 693-square-foot studio designed for an artist/activist. The little structure is situated in the woods in rural Washington State, and was built using as much free-cycled material as possible. Scavenged materials—ranging from cabinetry to stair treads to plants—were salvaged from homes slated to be demolished. The kitchen and living area occupies the ground level of the double-height interior, while a sleeping loft is above. A panel next to the bed drops down, opening the room to its surroundings. The studio sits light on the land, resting on a simple, six-footed foundation, which also helped to limit construction costs. The facade is clad in T1-11 plywood, which was charred by the owner using a Japanese technique called shou sugi ban which preserves the wood and creates a darker tonal value that helps to blend the home into the surrounding forest. The exterior also includes a painted HardiePanel. Kitchen cabinets were saved from a house the contractor was demolishing. The floor is masonite, the ceilings are plywood, and the walls are drywall. Polycarbonate panels were used for clerestory windows.

▼项目一览,project overview

▼位于上层的阁楼卧室,将一个嵌板打开后室内与室外空间连接起来;the sleeping loft locates at the upper floor and opens up to its surroundings when dropping down the panel

▼工作室入口,the entrance of the studio

▼室内的双层高空间,the double-height space

▼二层的卧室,大面的玻璃使得室内外空间仿佛连接在一起;the sleeping loft with large windows allows the interior space extend to the exterior

▼一二层平面,the first and second floor plan

   

▼剖面,the section

项目团队:Eerkes Architects
建筑师:Les Eerkes
记录建筑师:Olson Kundig

Yousman Okano(职员建筑师)
Schuchart / Dow(承包商)
制造商/材料:
GAF(屋顶)
James Hardie(HardiePanel)
Viking (家电)
Lexan(天窗)
摄影:Benjamin Benschneider

Design by Les Eerkes of Eerkes Architects
Architect of Record:Olson Kundig

Yousman Okano (staff architect)
Schuchart/Dow (contractor)
Manufacturers/Materials:
GAF (roofing)
James Hardie (HardiePanel)
Viking (appliances)
Lexan (clerestory windows)
Photography: Benjamin Benschneider

More: Eerkes Architects,更多关于他们:Eerkes Architects on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment