mode:lina New Studio by mode:lina

A monochrome office with a “secret room”

Project Specs

Design:
Location:
Materials:

来自 mode:lina 对gooood的分享。更多关于他们,请至: mode:lina on gooood.
Appreciation towards mode:lina for providing the following description:

尽管mode:lina™之前带有阁楼的迷你办公室非常受欢迎,但随着工作室的成长和新成员的引入,办公室的空间需要扩大,mode:lina™决定将新办公室安置在一栋翻新过的连排住宅之中,该住宅位于一个发展迅速的新兴社区。新的工作室有着极简的形式和黑白的色彩,延续了mode:lina™一贯的视觉风格。工作空间的设计基于黑白两个对比鲜明的部分。

mode:lina™has a new office in Poznań’s Jeżyce! While mode:lina™’s previous mini-office with a mezzanine was a great hit, as the studio grew the time has come to bring in new members of the team and to increase our office space. We decided to have our new premises in a fully renovated townhouse situated in a trendy and fast developing Poznań neighborhood. The new studio has a simple, minimalistic form with a monochrome palette, consistent with mode:lina™’s visual identity system. The design of the workspace is based on two contrasting black and white parts.

▼办公室概览,an overview of the office

白色的空间用于进行创作性的工作。其中包含了为设计师们准备的宽阔的桌子和工作台。定制的共享桌面便于从单人工作转向团队合作。各种线路则被隐藏在桌子的内部。动态的对角线将黑色和白色空间分隔开来。这里也是厨房和宽敞的储物柜所在的区域。这些储存单元沿着办公室的侧墙分布开来,足以容纳所有人的物品。这里还有一个通往秘密房间的入口!其中一道门的背后隐藏着可冲凉的浴室,在看第一眼的时候根本难以发现。

The bright space is where the creative work takes place. It has large desks and work areas for designers. Custom-designed large shared desks allow for an easy transition from individual to teamwork. It was also very important to hide the cords, which were placed inside the desks. Dynamic diagonal lines separate the white part of the office from the black one. This is where the kitchen area and spacious storage units are. The units run along the length of the office and have enough room to hold all of our equipment. There is even an entrance to a secret room! Behind one of the doors lies a hidden bathroom with a shower – not at all noticeable at first glance.

▼白色空间为设计师们准备,the bright work space for designers

▼厨房和储物柜将黑白空间划分开来,the kitchen and storage units separate the white part of the office from the black one

   

▼浴室隐藏在储物柜的一道门后,behind one of the doors lies a hidden bathroom with a shower

▼洗手间内部,bathroom

为了使新办公室和公司的视觉识别系统保持连贯,设计师引入了用隔音气垫制作的巨型logo,同时进一步提高了空间的声舒适度。使工作室功能更加完善的还有公司创始人Paweł和Jerzy的办公室,以及旁边的会议室,这里展示了公司获得的众多奖项以及刊载过的出版物。其余的书类则位于入口大厅,用以迎接客人。

To link the arrangement of the new office with our visual identity system, the designers introduced large logotypes made of acoustic foam, which further increase the acoustic comfort of the space. The rooms which complete the functional programme of our studio are the office of Paweł and Jerzy – mode:lina™’s founders, and the adjacent conference room, where various awards and many copies of publications on mode:lina™’s work have been displayed. The remaining publications with articles on mode:lina™ welcome our guests in the entrance hall.

▼隔音气垫制成的logo提高了声舒适度,the large logotypes made of acoustic foam increase the acoustic comfort of the space

▼工作室创始人的办公室,office of the founders

▼会议室展示着公司获得的众多奖项和刊载过的出版物,various awards and copies of publications on mode:lina™’s work are displayed in the conference room

▼办公室细部,details of the office

▼设计概念,design concept

▼平面图,plan

PROJECT:mode:lina™ – new studio
DESIGN :mode:lina™(www.modelina-architekci.com)
PROJECT TEAM: Paweł Garus, Jerzy Woźniak, Kinga Kin, Małgorzata Szymańska, Anna Kazecka, Natalia Wasicionek, Patryk Lewiński
COMPLETION: August 2017
LOCATION: ul. Słowackiego 20/25 60-823 Poznań
AREA:90 m2
PHOTOS:Patryk Lewiński

More: mode:lina,更多关于他们,请至: mode:lina on gooood.

Post a Comment