Merricks Beach House / Kennedy Nolan Architects

an economical build and a robust little creation

Project Specs

Location:

非常感谢Kennedy Nolan Architects将以下内容授权gooood发行。更多请至:Kennedy Nolan Architects on gooood 
Appreciation towards Kennedy Nolan Architects for providing the following description:

莫宁顿半岛上的一个沿海周末休假别墅。其经济实用且独具特色,能满足租赁市场的需求。混凝土板上双层砖砌筑的庭院保证了小住宅稳定的内部环境。

This is a coastal weekender on the Mornington Peninsula. The house had to be an economical build and a robust little creation that could handlethe knocks of the rental market.

A well oriented courtyard plan constructed in double brick on a concrete slab ensures that this little house has a very stable interior environment.

/wp-content/uploads/2014/05/_c_JNACTrhb38pCVA3uu6HmU0Ka_oeqhMg6rIKxY4fMHjkbXBaaErZ8LF3cppwnhZYG7rfJ3G_ovxpmzrU3KQa3AjKypTvMOZhN.jpg

/wp-content/uploads/2014/05/_c_joXmqc_NYWUQJeg8Un396sF_ee4D_IqzxEhz4s66wjSpoJPIeCYAo_1xLNjcdoPjR-zhtHg-XVTVuPzqvbYJLkbrmuGSuITl.jpg

建筑材料很大程度上塑造了整个住宅。该住宅并不精致,呈现出材料的原始状态—直白的呈现表达出粗糙的美感。

砖砌的白色内外墙未安装窗户,保留了砖墙结实直白的原始感。墙壁内外分别有一处红色的圆圈,裸露的红色砖块诉说它的古老历史。

The materials of the build are a big part of what this house is about. It is not a precise build. The feel is quite raw. The materials are tough & straight forward. This little house needs to be able withstand a few knocks. It was very important to find the beauty within this quite primitive requirement.

The white painted brickwork to both interior & exterior walls is never punctured by windows. They are always walls, solid & straight forward.

There are 2 moments, one inside & the other out, where a circle has been left, telling the story of the recycled red bricks that the house has grown from.

/wp-content/uploads/2014/05/_c_SaX6ID3W1iwTYTVMMberFsAGYC4g_R95vSvRGdPH8SKr3fJDkL39bfNvQM_1LqoUA2Creb5_03BRsrJFVEbR-S3ee3VchIc0.jpg

构成庭院第三边缘的混凝土砖墙曲折分布。这样既能保护住宅内部的隐私,又能保证墙壁结构的独立性。

The concrete brick-wall that forms the third edge of the courtyard has been laid in a zig-zag plan. This carefully controls the view to the central deck from the entrance & also contributes to the structural independence of this wall.

/wp-content/uploads/2014/05/_c_bqVbbQBxRNwTNWl1oudfDTsXhzeYDEZ2ExE3ZueJhMCnlKAHKVAbEAAD8mcmnWYhsA-42cw7f1sdv-jf6nyPErYHvVlZfBcI.jpg

/wp-content/uploads/2014/05/_c_oWkTQfWgyH-1uQw5CTH9dTQP34PuNtjxl54E1m9cYbVb1JiSJ3PMynCbqyLVJ9P7eyb8wfoQ9prcXZ1xpy1U-8bc1xi1R153.jpg

/wp-content/uploads/2014/05/_c_agVDX_5fRa8NjCht2XTTFihZh_70JOfYPv39phLl5-ZfQYieH5yVWCx36Mc3GTZfk39j3jyBzDvUEDJxtmM-ROUA8IH4nWI4.jpg

/wp-content/uploads/2014/05/_c_lvPfWdlP6_EIQlJedBGZ8PCmTCwE3tm6Eo4WyYLEm52Cpga5LhDBbEL4CEOnDDHanx_PwajyU5XkTqOchV8iC7IbSSIZnyII.jpg

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood
Click to contact with the designer/author

Post a Comment